ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων

12/01/2013

Χάινς: "Έβγαλαν περισσότερη ενέργεια"

Ο Κάιλ Χάινς στάθηκε στα πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ της ομάδας του αλλά και την ενέργεια των παικτών της Μπαρτσελόνα, που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να προστατέψουν την έδρα τους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα:
"Έβγαλαν περισσότερη ενέργεια, εκτέλεσαν πιο σωστά από μας και στην άμυνα δεν πιέσαμε όσο έπρεπε. Νομίζω όμως ότι οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Εκτελούσαμε σωστά τα συστήματα, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, δεν έχουμε χρόνο και πρέπει απλά να δουλέψουμε σκληρά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε παιχνίδι στην έδρα μας και για μας η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη. Το ξέρουμε και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κάιλ Χάινς.

Περπέρογλου: "Μείναμε κοντά μέχρι το τέλος"

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε ότι τα ποσοστά του Ολυμπιακού ήταν άσχημα, προσθέτοντας ωστόσο πως ακόμη κι έτσι οι ερυθρόλευκοι έμειναν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 76-68 για την τρίτη αγωνιστική του "Top-16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την ήττα των Πειραιωτών και στάθηκε στα ποσοστά της ομάδας του.

"Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Μπαρτσελόνα είναι δυνατή ομάδα. Μείναμε κοντά μέχρι το τέλος. Σε ένα παιχνίδι που είχαμε τραγικά ποσοστά, όμως μείναμε κοντά. Θέλαμε να τρέξουμε, με παίκτες γρήγορους που έχουμε όπως ο Γιώργος, στον αιφνιδιασμό.

Θέλουμε τη νίκη και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μας να νικήσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας και αναζητάμε και μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας, ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε για τη συνέχεια", υποστήριξε ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου