ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πηγαίνει… υποψιασμένος

Πηγαίνει… υποψιασμένος

12/01/2013
 Γνωρίζοντας την δυναμικότητα του Λεβαδειακού ο Ολυμπιακός πηγαίνει με μεγάλη σοβαρότητα στο σημερινό ματς. Τριπλέτα-φωτιά δοκίμασε για την επίθεση ο Ζαρντίμ με Αμπντούν, Πίνο και Τζεμπούρ.

Πηγαίνει… υποψιασμένος
Στο 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του θέλει να πλησιάσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το «διπλό» είναι ξεκάθαρος στόχος για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η οποία παράλληλα καταβάλλει προσπάθεια να κατακτήσει ως αήττητη τον φετινό τίτλο.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στη Λιβαδειά. Δεν είναι μόνο η νίκη των Βοιωτών επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά οι έξι νίκες (και μόλις μία ήττα) που μετρούν στις επτά τελευταίες αγωνιστικές.

Έτσι, λοιπόν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας πηγαίνουν… υποψιασμένοι στο σημερινό ματς, έχοντας παράλληλα τις γνωστές απουσίες (Κάρολ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Σιόβας και Αβραάμ Παπαδόπουλος) και την επιστροφή του Αμπντούν.

Μέσα στην εβδομάδα ο Ζαρντίμ δοκίμασε την τριπλέτα-φωτιά Αμπντούν, Πίνο και Τζεμπούρ εν όψει του Λεβαδειακού. Ωστόσο, δύσκολα θα τους ξεκινήσει και τους τρεις από την αρχή της αναμέτρησης. Αν ο Μασάντο παίξει στα χαφ, τότε στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Κολομβιανός. Αν όχι, τότε ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί ως εξτρέμ και στο κέντρο θα είναι ο Γκρέκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ο οποίος θα έχει ως εσωτερικά χαφ τους Γκρέκο (ή Μασάντο) και Μανιάτη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Μασάντο (ή Πίνο) και Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς και Ντιακιτέ. Η αποστολή βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αράχωβα και στον δρόμο υπήρχαν πολλά κορναρίσματα από οπαδούς της ομάδας, όταν έβλεπαν το πούλμαν.

Η προϊστορία

Εντεκα ματς έχουν γίνει στη Βοιωτία και η παράδοση είναι βεβαίως με τον Ολυμπιακό. Επτά νίκες έχουν οι «ερυθρόλευκοι», δύο οι «πράσινοι» και δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Το τελευταίο «Χ» ήρθε το 1994 (1-1). Στα τελευταία πέντε ματς της Λιβαδειάς, μάλιστα, οι θεατές και οι... τηλεθεατές είδαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

14/12/11 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-4 (9' Πάντελιτς, 15', 39', 59' Μιραλάς)
03/10/09 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-3 (5΄ Οσκαρ, 29΄ (πεν) Ντουντού, 40΄ Ντιόγο)
05/04/09 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-2 (17' Ντιμπαλά - 28' Νταρμπισαϊρ, 75' Γκαλέτι)
23/03/08 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-3 (7' Ντιμπαλά - 19' Γκαλέτι, 32' Μπελούτσι, 35' Κοβάσεβιτς)

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου