ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

11/01/2013

«Βλέπει» Μοσχάκη

10/01/2013
 Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Γιώργος Μοσχάκης, ο οποίος δοκιμάζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Άκη Μάντζιο.

«Βλέπει» Μοσχάκη
Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η Κέρκυρα, η οποία… καλοβλέπει την περίπτωση του Γιώργου Μοσχάκη.

Ο νεαρός παίκτης του Πανθρακικού βρίσκεται ήδη στο νησί του Ιονίου και αν πείσει τον Έλληνα τεχνικό είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασία με τους Φαίακες.

Ο Μοσχάκης είναι μεσοεπιθετικός, θέση που η Κέρκυρα θέλει να ενδυναμώσει.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας (14/1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με τους Λεόν και Ηλιάδη να είναι έτοιμοι, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής δίνει ο Δημήτρης Γιάντσης.

Μιλά στους παίκτες η διοίκηση

10/01/2013
 Στους παίκτες της ΑΕΚ θα μιλήσουν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός. Υπομονή για τα χρωστούμενα και προσήλωση στο ματς με την Ξάνθη θα ζητήσουν.

Μιλά στους παίκτες η διοίκηση
«Επισκέψεις» θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το πέρας της προπόνησης της Πέμπτης. Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιανός ενημέρωσαν τους «κιτρινόμαυρους» πως θα τους επισκεφτούν στα αποδυτήρια για να τους μιλήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα τους αναλύσουν πώς έχει η κατάσταση στην ΠΑΕ ζητώντας τους να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή σχετικά με τα (πολλά) χρήματα που τους οφείλονται, αλλά και να μην αποπροσανατολιστούν από τα προβλήματα εν όψει των κρίσιμων ματς που ακολουθούν, με πρώτο αυτό απέναντι στη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, θα τους διαβεβαιώσουν πως εφόσον υπάρξει ταμειακή διευκόλυνση (από τον Δημήτρη Βιντιάδη ή τον Άλκη Φωτίου, προτεραιότητά τους είναι να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για να τους καταβάλουν μέρος των οφειλομένων.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα έχουν ραντεβού και με τον Έβαλντ Λίνεν για όλα τα ζητήματα της ομάδας και ειδικά από τα μεταγραφικά.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσιάζει ο Γιάννης Κοντοές, που περιμένει τηλεφώνημα από την Αγγλία για να δοκιμαστεί σε μία των Χαλ ή Κρίσταλ Πάλας. Εφόσον δεν βρει αυτό που ψάχνει και έρθει σε μία συμφωνία με την ΠΑΕ για την καταβολή ενός μέρους των οφειλομένων, ο 26χρονος άσος ίσως παραμείνει τελικά στην ΑΕΚ.

Στο σκαμνί Νοτιάς και Αδαμίδης

10/01/2013 
Από δίκη για χρέη της Empire προς το ΙΚΑ θα περάσουν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας».

Στο σκαμνί Νοτιάς και Αδαμίδης
Κατηγορούμενοι για χρέη προς το ΙΚΑ θα βρεθούν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Νίκος Νοτιάς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», ο πρώην πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα καθίσουν την Τετάρτη (1/1) στο σκαμνί στο Ε' Μονομελές Πλημμελειοδικείο για χρέη της Empire προς το ΙΚΑ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Empire, Σταύρος Αδαμίδης, και οι δύο αντιπρόεδροι Νίκος Νοτιάς και Χάρης Κοσμάτος θα τεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για «μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών και εργοδοτικών εισφορών» έπειτα από σχετική μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους το ΙΚΑ.

Ο Γιώργος Κιντής έχει κάνει καταγγελία σε βάρος του Σταύρου Αδαμίδη στον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, σχετικά με το ποσό 5,6 εκατ. ευρώ που δηλώθηκε στους ισολογισμούς της ΠΑΕ ως κονδύλι για την αγορά αθλητικού υλικού.

«Υπάρχει ακόμη φόβος…»

10/01/2013
 Υπαρκτός είναι ακόμη ο κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες, όπως είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Μώραλης. «Υπάρχει ακόμη αυτός ο φόβος, αλλά είμαι λίγο πιο αισιόδοξος», δήλωσε.

«Υπάρχει ακόμη φόβος…»
Ο κίνδυνος να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με λιγότερες ομάδες από όσες άρχισε τον Αύγουστο δεν έχει εκλείψει, όπως δήλωσε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο Γιάννης Μώραλης.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής έκανε λόγο για έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας στην Ελλάδα και μια σειρά πρωτοβουλιών που προτίθεται να πάρει η λίγκα για να διορθωθεί αυτό, ενώ αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση της κατηγορίας και εξέφρασε την άποψη πως η Σούπερ Λίγκα θα έπρεπε να περιλαμβάνει το πολύ 14 ομάδες.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό για:

-την επιτυχία του προγράμματος «Μια μπάλα για τα παιδιά»: «Ο απολογισμός είναι καλός, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου και την κάλυψη των ΜΜΕ. Ήταν μεγάλη μας χαρά όταν πήγαμε τις μπάλες στα παιδιά και τα είδαμε να χαμογελούν. Ήταν κάτι ξεχωριστό μέσα στην καθημερινότητα που ζούμε. Δεν αρκούν, βέβαια, μια ή δυο ενέργειες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι παρόν με τέτοιες πρωτοβουλίες και θα δείτε κι άλλες τέτοιες μέχρι το Μάιο στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

-το συνέδριο FootbALLabout: «Σκοπός είναι να δείξουμε ότι η Σούπερ Λίγκα θέλει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου. Ότι τα βλέπει και προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει. Υπάρχουν και θετικά πράγματα στο ποδόσφαιρό μας, μη βλέπουμε μόνο τα αρνητικά. Ο πρόεδρος της αγγλικής, της ισπανικής, της γαλλικής και μια σειρά άλλων ανθρώπων δήλωσαν συμμετοχή στο συνέδριο αυτό. Ανήκουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα. Γνωρίζετε πολύ καλά τα τεράστια χρέη των ισπανικών ομάδων, για παράδειγμα. Οι Έλληνες φίλαθλοι νομίζουν πως προβλήματα υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Θα ακούσουμε από αυτούς τους ανθρώπους, που είναι τεχνοκράτες, πώς τα αντιμετωπίζουν, τι πρωτοβουλίες έχουν πάρει για να ανταλλάξουμε απόψεις και να πάρουμε αποφάσεις προσαρμόζοντας αυτά τα δεδομένα στα δικά μας. Γιατί δεν πάει να πει ότι όλα όσα κάνουν οι ξένοι είναι σωστά και ό,τι κάνουμε εμείς είναι λάθος. Θέλουμε να υπάρχει μία διαρκής συνεργασία και επικοινωνία με τις ξένες λίγκες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βαδίσει ξεκομμένο από την Ευρώπη. Η χώρα μας είναι ενδέκατη στην κατάταξη της Ευρώπης, έχουμε εμπειρία και ιδέες. Κάνουμε το αυτονόητο».

-την ποδοσφαιρική παιδεία στην Ελλάδα: «Σαν φίλαθλοι δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία. Πρέπει το ποδόσφαιρο να μπει στα σχολεία, να ξεκινήσει μια διαφορετική λογική. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το 90λεπτο και ό,τι γίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές, αλλά και άλλα ζητήματα που πρέπει να αναλύσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα χρόνια. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε την Premier League στην Ελλάδα. Δεν θα γίνει ποτέ. Θέλουμε όμως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου».

-την οικονομική κρίση: «Η κρίση είναι μεγάλη, ειδικά στο νότο. Οι επόμενες ενέργειές μας θα είναι στην κατεύθυνση να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα μία αιτία που ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο είναι τα χρήματα, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Δεν υπάρχει υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο αφού , υπάρχει η αναξιοπιστία που έχει καλλιεργηθεί στον Έλληνα φίλαθλο πως τα πράγματα δεν είναι καθαρά, όπως και μια σειρά πραγμάτων που εμποδίζουν τον φίλαθλο να έρθει στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να προσελκύσουμε τον φίλαθλο με το υψηλό ποδοσφαιρικό μας επίπεδο ή τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις μας. Άρα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που μπορεί να φέρει τον κόσμο στο γήπεδό μας».

-τα ελληνικά γήπεδα: «Υπάρχουν δυστυχώς ακόμη γήπεδα που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Για να λυθεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία των ιδιοκτητών των γηπέδων με τις ΠΑΕ. Δυστυχώς αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν τα κονδύλια για ριζικές αλλαγές στις εγκαταστάσεις. Από τα 15 γήπεδα της Σούπερ Λίγκα, τα 2-3 είναι αυτά που έχουν σημαντικά προβλήματα, ενώ πολλά έχουν βελτιωθεί σημαντικά».

-τις τιμές των εισιτηρίων: «Ασφαλώς ένα εισιτήριο 50 ευρώ είναι ακριβό. Αλλά να δώσει κάποιος 20 ευρώ για να δει ένα ματς με το παιδί του στο γήπεδο, δεν είναι μεγάλο ποσό. Άλλωστε από τα 10 ευρώ ενός εισιτηρίου, οι ομάδες εισπράττουν μόλις τα 4,6».

-τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ: «Είχα πει τον Αύγουστο ότι επιτυχία είναι πως ξεκινάμε 16 ομάδες, αλλά θα πρέπει να τελειώσουμε με 16 ομάδες. Δεν υπήρχε, ακόμη υπάρχει αυτός ο φόβος. Τότε με είχαν πει γραφικό, αλλά στη χώρα μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα αυτονόητο. Αλλάζουν τα πάντα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες είναι γνωστά. Δεν άλλαξε κάτι δραματικά προς το καλύτερο. Θέλουμε να διευκολύνουμε τις ομάδες που έχουν πρόβλημα, εφόσον δείχνουν μια συμπεριφορά στο θέμα των εξόδων τους. Ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν προϋπολογισμούς που είναι στο πάτωμα. Βλέπουμε ότι είναι συνεπείς. Η οικονομική κρίση μάς προσγείωσε, αλλά δεν δημιούργησε τα προβλήματα, απλώς τα ανέδειξε. Πλέον βαδίζουμε πιο συνετά προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα, αλλά βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση. Οι σχέσεις της Σούπερ Λίγκας με τους ποδοσφαιριστές, την ομοσπονδία και την οικονομία καθορίζουν το ποδόσφαιρο. Αν ευοδωθούν οι επαφές που έχουμε με αυτά τα τρία μέρη, μπορούμε να τελειώσουμε με 16 ομάδες το πρωτάθλημα. Είμαι πλέον λίγο πιο αισιόδοξος».

-την αναδιάρθρωση της κατηγορίας: «Υπήρχε μία άποψη πως υπήρχε μια αδικία που έγινε κι έπρεπε να αποκατασταθεί απέναντι σε κάποιες ομάδες. Υπήρχε μια έκτακτη κατάσταση, που έπρεπε να συμφωνήσουμε στην πρόταση της ομοσπονδίας για να επιστρέψουμε για δύο χρόνια στις 18 ομάδες και μετά να επαναφέρουμε τις 16 ομάδες. Τα προβλήματά μας δεν είναι αν είμαστε 14, 16 ή 18 ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι σωστό κατά την άποψή μου η ελληνική λίγκα να έχει το πολύ 14 ομάδες. Το λέω αυτό με βάση τα δεδομένα της Ελλάδας».

Η UEFA για τον κίνδυνο υποβιβασμού της ΑΕΚ

10/01/2013
 «Ακόμη και οι μεγάλες ομάδες έχουν κακές χρονιές», αναφέρει η UEFA για την ΑΕΚ σε αφιέρωμα για ιστορικές ομάδες που υποβιβάστηκαν.

Η UEFA για τον κίνδυνο υποβιβασμού της ΑΕΚ
Με αφορμή τον κίνδυνο που διατρέχει η ΑΕΚ να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, η UEFA φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της αφιέρωμα με τις μεγάλες ομάδες που έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση στο παρελθόν.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος στα πρωταθλήματά τους η Σπόρτινγκ (σ.σ. απέχει μόλις έναν βαθμό από τη ζώνη υποβιβασμού στην Πορτογαλία) και η ΑΕΚ αποδεικνύουν ότι ακόμη και οι καλύτερες ομάδες έχουν κακές χρονιές…. Μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας ίσως υποβιβαστεί για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ, που η χειρότερη θέση που είχε πάρει ποτέ ήταν η έβδομη, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη», αναφέρεται στο αφιέρωμα της UEFA, που έχει τίτλο «Όσο πιο μεγάλες είναι, τόσο πιο άσχημη είναι η πτώση τους».

«Καλός παίκτης, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

10/01/2013
 Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Γιώργος Τζαβέλας για τον πρώην συμπαίκτη του στην Άιντραχτ και νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Γκόρντον Σίλντενφελντ.

«Καλός παίκτης, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»
Ως μία πολύ καλή κίνηση του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Γιώργος Τζαβέλας τη μεταγραφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως ο Κροάτης αμυντικός θα βοηθήσει άμεσα τον «Δικέφαλο του Βορρά», επισημαίνοντας πως είναι σωστός επαγγελματίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:

«Του εξήγησα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πλέον έχει σταθερότητα στα διοικητικά του με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ήξερε ήδη πολλά. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει άμεσα. Είναι καλό ντιλ για τον ΠΑΟΚ.

Είναι δυνατός ψηλά αλλά παίζει με πολύ μυαλό και κατευθύνει την άμυνα. Επίσης είναι καλό παιδί και σωστός επαγγελματίας. Θα δώσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ
», ήταν τα λόγια του Τζαβέλα.

Επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια

10/01/2013
 Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Βρονταράς.

Επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια
Μετά από τη διετή… περιπλάνηση, στην οποία βρίσκονταν κάτω από τα γκολποστ των Ξάνθη, Φωκικό και Παναχαϊκή ο Σπύρος Βρονταράς επέστρεψε στον Πανθρακικό.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από τους «νεοφώτιστους», στους οποίους επιστρέφει μετά το 2010. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Έλληνας τεχνικός θα αγωνιστεί για τον Πανθρακικό, δεδομένου ότι βρίσκονταν στην ομάδα από το 2004 μέχρι το 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σπύρο Βρονταρά».

«Ανοίγει» ο δρόμος για μεταγραφές στον Άρη

10/01/2013
 Στα χέρια των διοικούντων την ΠΑΕ Άρης βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (10/1) η φορολογική ενημερότητα. Επίκειται και η ασφαλιστική, που θα επιτρέπει στους «κίτρινους» να κάνουν μεταγραφές.

«Ανοίγει» ο δρόμος για μεταγραφές στον Άρη
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρέλαβε το πολυπόθητο έγγραφο από τη ΦΑΕ της πόλης, το οποίο αποτελεί το πρώτο βήμα στο δρόμο για την πραγματοποίηση προσθηκών. Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης έχει επίσημη επιβεβαίωση ότι είναι συνεπής στις υποχρεώσεις με τις δόσεις για το άρθρο «44» αλλά και το νόμο Ορφανού, ενώ έχει καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο «15» για τις υπόλοιπες προς το δημόσιο.

Σε ότι αφορά την φορολογική ενημερότητα τώρα, στην ΠΑΕ περιμένουν ίσως και σήμερα το αντίστοιχο έγγραφο από το ΙΚΑ και στη συνέχεια το μόνο που θα απομένει είναι η έγκριση της ΕΠΟ προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να «σφραγιστούν» τα δελτία των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν.

Ως γνωστό, στη λίστα του προπονητή της ομάδας Λούκας Αλακράθ, βρίσκονται οι Τάτος, Διαμαντάκος και Λυκογιάννης που προορίζονται να αποκτηθούν ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Ευχάριστα με Κουτρουμπή

10/01/2013
 Να κι ένα ευχάριστο νέο στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και ο Έβαλντ Λίνεν πιθανότατα θα τον έχει στη διάθεσή του στον «τελικό» του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη.

Ευχάριστα με Κουτρουμπή
Επιτέλους, ένα καλό μαντάτο στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από τις αρχές της εβδομάδας. Έτσι ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το καθοριστικό ματς του Σαββάτου απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (17:15).

Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γιάννης Κοντοές, που βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και απουσίαζαν από την προπόνηση, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Πριν την προπόνηση και για περίπου μια ώρα, ο Έβαλντ Λίνεν έκανε… βιντεοθεραπεία στους παίκτες του αναλύοντας πράγματα που πρέπει να προσέξουν στο προσεχές παιχνίδι.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώνεται την Παρασκευή με προπόνηση στις 16:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Μάθε παιδί μου… άμυνα!

10/01/2013
 Μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς σήμερα από τον Φάμπρι, που μίλησε στους παίκτες του πριν από την προπόνηση. «Θέλω να μη δεχόμαστε γκολ με τίποτα», είπε. Θεραπεία ο Σπυρόπουλος.

Μάθε παιδί μου… άμυνα!
Ο Ισπανός τεχνικός, άλλωστε, είναι προπονητής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα μετόπισθεν. Αυτό είναι, άλλωστε, και το στοιχείο που τον διακρίνει στη μακροχρόνια καριέρα του. Ο 57χρονος, λοιπόν, πριν από την προπόνηση συγκέντρωσε όλους τους παίκτες του και πάντα με τη… βοήθεια του πίνακα, έκανε… μαθήματα άμυνας.

«Θέλω από εσάς να τα δίνετε όλα για την άμυνα. Θέλω να μη δεχόμαστε γκολ με τίποτα. Η αμυντική συμπεριφορά είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε και μετά βάζουμε γκολ. Πρέπει, πρώτα, όμως, να μη δεχόμαστε», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού», σχεδιάζοντας, παράλληλα, τις οδηγίες του για τη συμπεριφορά στα μετόπισθεν.

«Ο καθένας θα πρέπει να έχει τον ρόλο του. Οι κεντρικοί αμυντικοί, οι πλάγιοι, αλλά και οι μέσοι. Ολοι αμύνονται. Πρωτίστως δεν πρέπει να αφήνετε χώρους στον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σφικτοί. Όλα αυτά θα τα μάθουμε, πως δεν θα αφήνουμε χώρους. Είναι δουλειά όλων η άμυνα, μα ξαναλέω ότι ο καθένας έχει ξεχωριστό ρόλο σ’ αυτήν. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι».

Θεραπεία ο Σπυρόπουλος
Ο Νίκος Σπυρόπουλος ακολούθησε θεραπεία σήμερα, λόγω του διαστρέμματος στον δικέφαλο που έχει υποστεί. Κατά τα λοιπά, όσοι ξεκίνησαν στο χθεσινό ματς με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και τακτικής ένας εναντίον εντός, δυο εναντίον δυο, τρεις εναντίον δυο και έξι εναντίον τεσσάρων.

Κρέσιτς: «Ισάξιος του Κοντρέρας ο Σίλντενφελντ»

10/01/2013
 Με τον καλύτερο τρόπο ο ΠΑΟΚ «κάλυψε» το κενό του Πάμπλο Κοντρέρας σύμφωνα με τον Ντάριο Κρέσιτς.

Κρέσιτς: «Ισάξιος του Κοντρέρας ο Σίλντενφελντ»
Παίκτη με εμπειρία, ο οποίος στο ψηλό παιχνίδι είναι ανίκητος, χαρακτήρισε ο Ντάριο Κρέσιτς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως πέρα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει, παίζοντας για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, έχει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Ακόμη, ο Κρέσιτς εξέφρασε τη χαρά του για την καλή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τη μεταγραφή Σίλντενφελντ:
«Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Παίρνει έναν παίκτη πολύ μεγάλης ποιότητας. Είχε προβλήματα στη Ντινάμο Μόσχας και δεν έπαιξε αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη επιτυχία. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία. Έχει παίξει σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό θα φανεί».

Για την σύγκριση με Κοντρέρας:
«Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες. Για να καλύψει το κενό του Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν έναν ισάξιο του και ο Σίλντενφελντ είναι μία εξαιρετική λύση».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:
«Είναι πολύ καλός και σχεδόν ανίκητος ψηλά. Παρά το ύψος του έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Με την παρουσία του ο ΠΑΟΚ κερδίζει σε δύναμη και σε ύψος μέσα στην περιοχή. Μου τηλεφώνησε ο Σίλντενφελντ και μου ζήτησε τη γνώμη μου για τον ΠΑΟΚ. Του είπα ότι τα προβλήματα που υπήρχαν παλιά δεν υπάρχουν τώρα, Του είπα για την ομάδα, για τους ανθρώπους για τη ζωή στην Ελλάδα και ότι θα ήταν ότι καλύτερο για αυτόν να πάει στον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ. Όταν ήμουν εγώ κερδίζαμε 1-0, 2-1, αλλά βλέπω ότι τώρα βάζει 3 και 4 γκολ και αυτά τα αποτελέσματα μου δίνουν μεγάλη χαρά».

Έδειξε ρόμβο ο Λίνεν

10/01/2013
 Σε σχήμα 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο καταλήγει ο Έβαλντ Λίνεν για την ΑΕΚ εν όψει Skoda Ξάνθης.

Έδειξε ρόμβο ο Λίνεν
Χθες υπήρχε η υποψία μήπως επρόκειτο απλώς για μία δοκιμή. Όμως φαίνεται πως ο Έβαλντ Λίνεν καταλήγει να χρησιμοποιήσει το 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στη Skoda Ξάνθη το Σάββατο.

Ο Γερμανός τεχνικός συνηθίζει την προπαραμονή των αγώνων να αποκαλύπτει τα τελικά του πλάνα. Αν, λοιπόν, επαληθευτεί κάτι τέτοιο, η «Ένωση» θα παραταχθεί στον «τελικό» της 17ης αγωνιστικής με ένα ολοκαίνουριο για τα φετινά δεδομένα σχήμα.

Στη σημερινή προπόνηση έπαιξαν με τους βασικούς οι Κωνσταντόπουλος (γκολκίπερ), Βλάχος (δεξί μπακ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Μπουγαΐδης, Φέτσης (στόπερ), Μητρόπουλος («κόφτης»), Κορδέρο (δεξί χαφ), Ρίκκα (αριστερό χαφ), Γκερέιρο (επιτελικός μέσος), Φούντας και Πετρόπουλος (επιθετικό δίδυμο).

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι σαν στόπερ επιλέγονται ο μέσος Φέτσης και ο μέχρι πρότινος ξεχασμένος Μπουγαΐδης. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Κουτρουμπής σήμερα προπονήθηκε μετά από απουσία λίγων ημερών λόγω τραυματισμού, ενώ από τον Γιάγκο ο Γερμανός προπονητής είχε πολλά παράπονα στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Λέτο: «Για πάντα στην καρδιά μου οι οπαδοί»

10/01/2013
 Μπορεί οι… δρόμοι Παναθηναϊκού και Σεμπάστιαν Λέτο να χωρίζουν, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας θα είναι για πάντα στην καρδιά του, όπως τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Λέτο: «Για πάντα στην καρδιά μου οι οπαδοί»

Τι και αν αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια;

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στήριξη και την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο της ομάδας και θέλησε να αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο τους φίλους του τριφυλλιού.

Γι’ αυτό και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter «ανέβασε» ένα βίντεο που έφτιαξε ένας φίλος της ομάδας με τα κατορθώματά του Αργεντινού άσου και ευχαρίστησε για όλα τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Εξαιρετικό βίντεο που φτιάχτηκε για μένα! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους φίλους του Παναθηναϊκού, που ήταν συνέχεια δίπλα μου, για πάντα στην ΚΑΡΔΙΑ μου», ήταν το μήνυμα του «Σέμπα».

Ευχές σε Λέτο από Βιτόλο

10/01/2013
 Ο Βίκτορ Βιτόλο αποχαιρέτησε διαδικτυακά τον Σεμπαστιάν Λέτο μετά το διαζύγιο του τελευταίου με τον Παναθηναϊκό.

Ευχές σε Λέτο από Βιτόλο
Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα λείψει μόνο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και στους συμπαίκτες του. Ο Βίκτορ Βιτόλο στο άκουσμα της είδησης του διαζυγίου του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με τον συμπαίκτη του, έσπευσε να του στείλει ένα μήνυμα στο Twitter.

«Φίλε μου, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο προσωπικά και επαγγελματικά. Σε αγαπώ πολύ. Σου στέλνω μια αγκαλιά», έγραψε ο Ισπανός μεσοαμυντικός.

Η «έκρηξη» του Σο και ο Βύντρα

10/01/2013
 Το ματς του ΠΑΟ με τον Πλατανιά έχει τελειώσει και μερίδα του κόσμου από τη θύρα 9 αποδοκιμάζει την ομάδα και τον Κουίνσι, που έκανε λίγο πριν το τέλος ένα λάθος, το οποίο παρ’ ολίγον να κοστίσει.

Η «έκρηξη» του Σο και ο Βύντρα
Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά έχει τελειώσει και μερίδα του κόσμου από τη θύρα 9 του Ολυμπιακού Σταδίου αποδοκιμάζει την ομάδα και τον Κουίνσι, που έκανε λίγο πριν το τέλος ένα λάθος, το οποίο παρ’ ολίγον να κοστίσει στο «τριφύλλι». Η συνέχεια, γνωστή. Ο Γκανέζος πηγαίνει προς την κερκίδα για να πει στους οπαδούς να ηρεμήσουν και ο Πάπε Σο τον ακολουθεί για να τον ηρεμήσει.

Ο Σο, μάλιστα, ήταν έξαλλος στη συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό το πλάνο που δείχνει τον Καπίνο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τον «βράχο» του «τριφυλλιού» να είναι έξω φρενών. Μάλιστα, στη συνέχεια έλεγε: «Τι είναι αυτά που γίνονται; Δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δεν αντέχω άλλο…». Βέβαια, όταν πέρασε η ώρα και τα νεύρα, ο Σο ηρέμησε, όπως, φυσικά, και ο Κουίνσι.

«Μην με υπολογίζετε»
Ο Λουκάς Βύντρα είναι πολύ κοντά στην έξοδό του από τον Παναθηναϊκό και η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Ετσι, λοιπόν, στην πρώτη ομιλία που έκανε ο Φάμπρι, ρώτησε αν κάποιος από τους παίκτες είχε να πει κάτι. Όταν κοίταξε τον Βύντρα, ο τελευταίος είπε: «Εμένα μην με κοιτάτε. Μην με υπολογίζετε στον Παναθηναϊκό…».

Ανακοινώθηκε ο Μάντζιος

0/01/2013
 Την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ατρόμητος. Για έξι μήνες η συμφωνία με την προοπτικής ανανέωσης για ένα χρόνο.

Ανακοινώθηκε ο Μάντζιος
Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου για την επίθεση των Περιστεριωτών.

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους και από την στιγμή που ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω», δήλωσε ο 29χρονος άσος.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον διεθνή επιθετικό Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο ποδοσφαιριστής που συνδυάζει πείρα (βρίσκεται στην πιο ώριμη ηλικία της καριέρας του) και αστείρευτο ταλέντο, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για το τελικό στάδιο των συζητήσεων .

Επήλθε πλήρης ταύτιση και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννη Αγγελόπουλου».

Μάντζιος: «Η καλύτερη επιλογή»

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους και από την στιγμή που ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο που δικαίως συγκαταλέγεται στις τρεις-τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια το αποτυπώνει απόλυτα. Έχει μια διοίκηση που η παρουσία του κυρίου Σπανού αποτελεί σιγουριά για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, έχει άριστες εγκαταστάσεις και πολύ καλή οργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό να συναντάς τέλειες συνθήκες και να έχεις το μυαλό του μόνο πως θα βοηθήσεις την ομάδα σου.

Ένας επιπλέον λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο είναι η παρουσία του προπονητή κυρίου Αναστόπουλου τον οποίο γνωρίζω από την περσινή μας συνεργασία και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Από την στιγμή που ήρθα σε μια ομάδα με στόχους και πιστό κοινό είναι αυτονόητο ότι συμβαδίζουν και οι δικοί μου στόχοι. Θέλω να βοηθήσω τον Ατρόμητο να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στην πρώτη πεντάδα κι έπειτα μέσω των πλέι οφ να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε γιατί όχι και στη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες μέσω του Ατρόμητου έχουν φθάσει στην Εθνική ομάδα το ίδιο εύχομαι να πετύχω κι εγώ. Θέλω να σημειώσω γκολ και να προσφέρω με κάθε τρόπο τον Ατρόμητο ώστε να με επιλέξει ο κύριος Σάντος και να κληθώ πάλι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα», οι πρώτες δηλώσεις του 29χρονου άσου.

Το who is who:

Ο Βαγγέλης Μάντζιος γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1983 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο Καλλιθέας. Το 2001 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο στον οποίο αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια (89 συμμετοχές - 17 γκολ). Το 2005 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό στον οποίο παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 (100 συμμετοχές-28 γκολ).

Ενδιάμεσα παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (10 συμμετοχές - 1 γκολ) και για έξι μήνες στην Ανόρθωση Αμμοχώστου (15 συμμετοχές - 6 γκολ).

Από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον ίδιου έτους μεταπήδησε στη πορτογαλική Μαρίτιμο ( 1 συμμετοχή). Την περίοδο 2011-12 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ (26 συμμετοχές - 8 γκολ). Το περασμένο καλοκαίρι μετεγγράφηκε στην Μπακού Αζερμπαϊτζάν από την οποία έμεινε ελεύθερος (87 συμμετοχές - 2 γκολ).

Είναι 7 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών και 13 φορές με την Εθνική Ελπίδων (7 γκολ).

Πρόβλημα και με Πουλίδο

10/01/2013
 Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα στον Άρη, καθώς την στιγμή που ο Γιαννιώτας είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ κι ο Πουλίδο πολύ δύσκολα θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Πρόβλημα και με Πουλίδο
Ούτε σήμερα κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ο Γιάννης Γιαννιώτας στον Άρη. Μάλιστα ο Λούκας Αλκαράθ αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα, καθώς εκτός του νεαρού μεσοεπιθετικού πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» και ο Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός αμυντικός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και έτσι σήμερα δεν μπόρεσε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Η συμμετοχή και των δύο θα κριθεί οριστικά στην αυριανή προπόνηση των «κίτρινων», με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους.

Αντιθέτως έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του δείχνει ο Γιώργος Μαργαρίτης που προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

* Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς ο τιμωρημένος, Μανώλης Παπαστεριανός.

Ενημέρωση για τα μίνι διαρκείας:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η διάθεση των μίνι εισιτηρίων διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια του β’ γύρου της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι η διάθεση των μίνι εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (Αλ. Παπαναστασίου 154, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, κάτω από τη θύρα 1, τηλ. 2310 323160, καθημερινές από τις 10:00 έως τις 21:00 και Σάββατο 10:00 έως τις 15:00)".

ΘΥΡΑ - ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΜΑ - ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

ΘΥΡΕΣ 1-3 40€ 70€ (50€ ΚΜΑ +20€)
ΘΥΡΑ 2 65€ 90€ (50€ ΚΜΑ +40€)
ΘΥΡΑ 9 90€ 110€ (50€ ΚΜΑ +60€)
ΘΥΡΑ 7 160€ 170€ (50€ ΚΜΑ +120€)
VIP 350€ 350€ (50€ ΚΜΑ +300€)

«Πιστεύουμε πως θα πάρετε κάποια χρήματα»

10/01/2013
 Υποσχέσεις προς τους παίκτες της ΑΕΚ πως την επόμενη εβδομάδα θα δουν το χρώμα του χρήματος, έδωσαν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός μετά τη σημερινή προπόνηση.

«Πιστεύουμε πως θα πάρετε κάποια χρήματα»
Ο προβληματισμός στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης είναι έκδηλος.

Γι’ αυτό οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός πήγαν στα αποδυτήρια της ομάδας και προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», δίνοντας υποσχέσεις για πληρωμές την επόμενη εβδομάδα.

Τα μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν στο θέμα Βιντιάδη και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως σε περίπου ένα μήνα η υπόθεση θα κλείσει θετικά, ενώ αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες στο αγωνιστικό κομμάτι, ζήτησαν από τους «κιτρινόμαυρους» να τα δώσουν όλα στη συνέχεια για να ξεφύγει από το κίνδυνο η ΑΕΚ.

«Ξέρουμε ότι καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας και ήρθαμε εδώ για να σας πούμε ότι είμαστε κοντά σας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας στηρίξουμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες που τις γνωρίζετε, όμως καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να βρούμε λύσεις και ελπίζουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εξασφαλίσουμε κάποιο πόσο για να πάρετε και εσείς κάποια λεφτά», τόνισε για το οικονομικό ο Δημητρέλος και συνέχισε για το θέμα Βιντιάδη:

«Περιμένουμε την κατάληξη της υπόθεσης. Ο κ. Βιντιάδης συνεχίζει την προσπάθειά του να συγκεντρώσει το σύνολο των χρημάτων που πιστεύει ότι απαιτούνται για την είσοδό του στην ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, αλλά πιστεύουμε ότι θα ξεκαθαρίσουν όλα μέσα στον ένα μήνα που ζήτησε και είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε και εμείς όπως και εσείς», τόνισε και σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ηλίας Μπρουσιανός, ο οποίος έδωσε έναν πιο αισιόδοξο τόνο λέγοντας: «Πιστεύω ότι ίσως και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες να έχει τελειώσει το θέμα».

«Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και πρέπει να τα δώσετε όλα. Θα κρίνουν πολλά αυτά τα ματς στην προσπάθεια που κάνουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Γενικά αυτός ο μήνας που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοικητικό και πιστεύω ότι ακόμη και τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να παίξουν ρόλο και στο θέμα των επενδυτών», κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για το αγωνιστικό μέρος.

Ανακοίνωσε Ντιέ η Ξάνθη

10/01/2013
 Ποδοσφαιριστής της Ξάνθης είναι και με τη βούλα ο Σερζ Ντιέ.

Ανακοίνωσε Ντιέ η Ξάνθη
Την καριέρα του στην SKODA Ξάνθη θα συνεχίσει ο Σερζ Ντιέ.

Ο έμπειρος μέσος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου με τους οποίους και τελικά έδωσε τα χέρια.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 35χρονος παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού τους τελευταίες έξι μήνες αγωνιζόταν στην Καβάλα, ενώ μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, της Καβάλας και της Βέροιας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή SERGE DIE».

«Πρώτη» για Ντιέ

10/01/2013
 Την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στην SKODA Ξάνθη πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (10/1) ο Σερζ Ντιέ.

«Πρώτη» για Ντιέ
Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τη νέα του ομάδα ο Σερζ Ντιέ φόρεσε τη φόρμα προπόνησης της Ξάνθης και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ημέρας υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο 44χρονος προπονητής ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση πάνω σε θέματα τακτικής, προκειμένου να εμφανιστούν «διαβασμένοι» απέναντι σε εκείνους της «Ένωσης».

Παράλληλα, στην Καβάλα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν δόθηκε ο νεαρός στράικερ του συλλόγου Ντάνιελ Κούτεβ, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες με τη φανέλα των «αργοναυτών» και να επιστρέψει δριμύτερος στις τάξεις της Ξάνθης.

Βάρος στην τακτική ενόψει Ολυμπιακού

10/01/2013 
Bελτίωση στο τακτικό κομμάτι περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης στον Λεβαδειακό.

Βάρος στην τακτική ενόψει Ολυμπιακού
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Παράσχος αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε ασκήσεις στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τέλος έγινε το καθιερωμένο δίτερμα.

Λευκό το απουσιολόγιο του Έλληνα τεχνικού, που καταστρώνει ατάραχος τα πλάνα του.

Επόμενο ραντεβού παικτών και τεχνικού τιμ έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή το πρωί στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ενοχλήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ

10/01/2013
 Δεν ενθουσιάστηκαν ακριβώς οι παίκτες της ΑΕΚ από τη σημερινή ομιλία των Ανδρέα Δημητρέλου και Ηλία Μπρουσιανού.

Ενοχλήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ
Ενόψει και του κρίσιμου παιχνιδιού με την Ξάνθη, οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός της «Ένωσης» πήγαν στ’ αποδυτήρια με σκοπό να δείξουν στους ποδοσφαιριστές ότι δεν τους έχουν… γραμμένους και ότι αξίζει να κάνουν λίγο καιρό ακόμα υπομονή έως ότου τελειώσει το θέμα Βιντιάδη.

Πέρα από το ότι εισέπραξαν για μια ακόμα φορά υποσχέσεις ωστόσο (για το πότε θα πληρωθούν) οι «κιτρινόμαυροι» ενοχλήθηκαν και για έναν ακόμα λόγο. Το γεγονός ότι η υπόθεση των επενδυτών -ούτε λίγο, ούτε πολύ- συνδέθηκε με τα αποτελέσματα των προσεχών παιχνιδιών.

Κι αυτό διότι -έπειτα από ερώτηση του Κωνσταντόπουλου- ο Δημητρέλος τόνισε ότι ο Βιντιάδης έχει βρει τα 13 από τα 17 εκατ. ευρώ που κρίνει ότι χρειάζεται για να επενδύσει στην ΠΑΕ. Δεν έκρυψε ωστόσο ότι το αν θα μπει στην ΑΕΚ θα επηρεαστεί (και) από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι ακόμα και η προσπάθεια ταμειακής διευκόλυνσης θα είναι ευκολότερη αν η ομάδα έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις -μιας και θα μπορεί να εκχωρήσει τηλεοπτικά δικαιώματα από την επόμενη σεζόν.

Όλα αυτά πάντως δεν ήχησαν καλά στ’ αυτιά των παικτών, που θεώρησαν ότι φορτώνεται επιπλέον άγχος μια δεδομένα άπειρη ομάδα, ενώ της μεταφέρεται και μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του επενδυτή.

«Τσεκάρει» Ζιάμπαρη ο Πανιώνιος

10/01/2013
 Την περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού, Νίκου Ζιάμπαρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα εξετάζουν στον Πανιώνιο.

«Τσεκάρει» Ζιάμπαρη ο Πανιώνιος
Στις προπονήσεις του Πανιωνίου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρώην παίκτης της Κέρκυρας, Νίκος Ζιάμπαρης, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Φαίακες και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, αυτόν δεν αποκλείεται να τον έχει βρει στην Νέα Σμύρνη, αφού δείχνει πως έχει πείσει τον τεχνικό του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με τις εμφανίσεις του στις προπονήσεις του «ιστορικού».

Ωστόσο, τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα γίνει γνωστό αν οι «κυανέρυθροι» θα κινηθούν για την απόκτησή του, προκειμένου να ενισχυθούν τα μετόπισθεν της ομάδας.

Ανακοινώθηκε ο Γκέσιος

10/01/2013
 Παίκτης της Κέρκυρας είναι και με τη… βούλα ο Γιάννης Γκέσιος

Ανακοινώθηκε ο Γκέσιος
Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της συνεργασίας της Κέρκυρας με τον Γιάννη Γκέσιο.

Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτησή του πρώην άσου του Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, διάρκειας 1,5 έτους, με τον ποδοσφαιριστή, ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΕΣΙΟ».

Το Who is who

Ο νεαρός επιθετικός, γεννήθηκε στις 3/8/1988 στην Έδεσσα και άρχισε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Άρνισσας και την Ελπίδα Έδεσσας (50 γκολ σε 62 ματς). Ήδη στέλεχος των Μικτών Ομάδων Πέλλας, τη σεζόν 2005-’06 κάνει το βήμα στον Εδεσσαϊκό, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σεζόν του (22/18) με την κλήση του στην Εθνική Παίδων και, κατόπιν, την ένταξή του στον Άρη. Αρχικά στην ομάδα Νέων. Μεταξύ 2008 και 2012 αποκτά πολύτιμες εμπειρίες στις εθνικές κατηγορίες, με ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια και Αναγέννηση Επανομής (35/12), απ’ όπου, το περασμένο καλοκαίρι, εντάχθηκε εκ νέου στον Άρη. Με τον οποίο κι έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του, μετρώντας 6 συμμετοχές κι ένα γκολ, στη Super League, στον αγώνα με τη Βέροια.

Τα πρώτα λεφτά του Βιντιάδη

10/01/2013
 «Ψιλά» μεν, καλοδεχούμενα δε… Τα πρώτα χρήματα του Δημήτρη Βιντιάδη δεν θα καλύψουν τίποτα παραπάνω από λειτουργικά έξοδα της ΑΕΚ, αλλά ελπίζεται πως θα είναι προάγγελος ταμειακής διευκόλυνσης.

Τα πρώτα λεφτά του Βιντιάδη
Έστω κι έπειτα από τόσους μήνες, έστω κι αν θα πρόκειται για «ψιλά», η πρώτη οικονομική ένεση του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Ή τουλάχιστον έτσι διαρρέεται από την ΠΑΕ.

Το σημαντικό ωστόσο δεν είναι το ύψος του ποσού που θα βάλει ο επίδοξος επενδυτής. Άλλωστε αυτό δεν θα επαρκεί για τίποτα παραπάνω από το να εξυπηρετηθούν λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ (συν αυτά που θα απαιτηθούν για το παιχνίδι με την Ξάνθη).

Το ενθαρρυντικό -αν μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο- είναι η δέσμευση που φέρεται να έχει αποσπάσει ο Ανδρέας Δημητρέλος πως μετά την επιστροφή του Βιντιάδη από το εξωτερικό (μετά την προσεχή Δευτέρα) θα βάλει επιπλέον χρήματα με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης στην ομάδα.

Χρήματα που θα διατεθούν ωστόσο αποκλειστικά για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και που αποτέλεσαν το υπόβαθρο που πάτησε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, όταν δεσμεύτηκε στην ομιλία του προς τους παίκτες ότι θα δουν… κάποια κίνηση στους λογαριασμούς τους από βδομάδα.

Ξανά νοκ-άουτ ο Κουλουχέρης

10/01/2013
 Δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του Πανιωνίου απέναντι στην Βέροια, ο Κουλουχέρης.

Ξανά νοκ-άουτ ο Κουλουχέρης
Για μία ακόμα φορά, ο Θέμης Κουλουχέρης ήταν ο… άτυχος της ημέρας στον Πανιώνιο καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο και τέθηκε εκτός μάχης για το ματς με την Βέροια.

Η απουσία του αμυντικού των «κυανέρυθρων» δημιουργεί έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που… ποντάρει πολλά στην εμπειρία του Κουλουχέρη.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόκας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση αλλά δεν εκφράζεται μεγάλη ανησυχία και στον Πανιώνιο θεωρούν ότι θα είναι έτοιμος για το προσεχές παιχνίδι.

Τελειώνει με την ενημερότητα ο ΟΦΗ

10/01/2013
 Λεπτομέρειες απομένουν, προκειμένου ο ΟΦΗ να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και να έχει το δικαίωμα για μεταγραφές, κάτι που θα γίνει αρχές της άλλης εβδομάδας.

Τελειώνει με την ενημερότητα ο ΟΦΗ
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του ΟΦΗ σχετικά με το θέμα της φορολογικής ενημερότητας που τους απασχολεί, αφού χωρίς αυτήν η ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει… happy end για τον σύλλογο του Ηρακλείου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και σε συνδυασμό με την ασφαλιστική ενημερότητα που ήδη διαθέτει οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τους ενδιαφέρουν.

«Πρώτη» για Μάντζιο

10/01/2013
 Από τα γραφεία της ΠΑΕ, κατευθείαν στην προπόνηση ο Βαγγέλης Μάντζιος!

«Πρώτη» για Μάντζιο
Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ατρόμητου πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των «κυανόλευκων» δεν έχασε πολύ χρόνο και αφού έπεσαν οι υπογραφές των συμβολαίων, πήγε κατευθείαν για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 30χρονος φορ πήρε τη φανέλα με το νούμερο «33».

Η προετοιμασία των Περιστεριωτών για το ματς με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς ο «Αναστό» θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στον πάγκο της ομάδας και έχει για σύμμαχο το γεγονός πως δεν έχει κανένα «πονοκέφαλο» με τραυματισμό.

Το επόμενο ραντεβού παικτών και τεχνικού τιμ έχει προγραμματιστεί για το γήπεδο του Περιστερίου την Παρασκευή.

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κολιάδης

10/01/2013
 Έναν παλιό -όσο και αγαπητό- γνώριμο επιστρατεύει η ΑΕΚ για να βελτιώσει το κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κολιάδης
Δεν είναι μυστικό (και πώς θα μπορούσε άλλωστε με τόσα επεισόδια) πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι περίεργη.

Ούτε είναι μυστικό ότι -πέραν της λανθασμένης νοοτροπίας που έχουν αρκετοί από τους νέους παίκτες της ομάδας- ευθύνη γι’ αυτό έχει και η ανύπαρκτη επαφή με τους συνεργάτες του Έβαλντ Λίνεν.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, η ΠΑΕ αποφάσισε να «επιστρατεύσει» έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο: Τον Αλέξανδρο Κολιάδη. Ο πρώην συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ είχε συζητηθεί να επιστρέψει στην ομάδα από τότε ακόμα που ήρθε σ’ αυτή ο Έβαλντ Λίνεν.

Παρόλο που δεν έγινε τότε όμως, η αναμφισβήτητη επικοινωνιακή του ικανότητα, οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις και οι καλές σχέσεις που πάντα είχε με τους παίκτες (και μάλιστα σε μια πολύ πιο «κανονική» ΑΕΚ) κρίθηκε ότι μπορούν να βελτιώσουν το κλίμα στην ομάδα.

Έτσι, ο Κολιάδης από την Παρασκευή κιόλας θα επιστρέψει στα Σπάτα, με ρόλο υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και αποστολή (με την πλήρη συγκατάθεση του Έβαλντ Λίνεν) το να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Αυτούς «τσεκάρει» ο Πετράκης

10/01/2013
 Δύο νεαροί παίκτες θα πάρουν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (10/1) του ΟΦΗ και αν πείσουν τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, μόνο τότε θα αποκτηθούν.

Αυτούς «τσεκάρει» ο Πετράκης
Τους Νίκο Ζιάμπαρη και Παναγιώτη Αχείμαστο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει στην προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες για να αποκτηθούν από τον σύλλογο του Ηρακλείου θα πρέπει πρώτα να αφήσουν θετικές εντυπώσεις στον 53χρονο τεχνικό, ο οποίος μόνο τότε θα εισηγηθεί να υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα.

Να αναφέρουμε πως ο Νίκος Ζιάμπαρης αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα και είναι 21 ετών, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε περάσει και από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Τώρα όσον αφορά στον Παναγιώτη Αχείμαστο η θέση του στο γήπεδο είναι εκείνη του δεξιού μπακ είναι γεννημένος το 1991 και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Caslav F.K. που αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Τσεχίας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναιγιάλειου και του Τηλυκράτη.

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κολιάδης

10/01/2013
 Έναν παλιό -όσο και αγαπητό- γνώριμο επιστρατεύει η ΑΕΚ για να βελτιώσει το κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κολιάδης
Δεν είναι μυστικό (και πώς θα μπορούσε άλλωστε με τόσα επεισόδια) πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι περίεργη.

Ούτε είναι μυστικό ότι -πέραν της λανθασμένης νοοτροπίας που έχουν αρκετοί από τους νέους παίκτες της ομάδας- ευθύνη γι’ αυτό έχει και η ανύπαρκτη επαφή με τους συνεργάτες του Έβαλντ Λίνεν.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, η ΠΑΕ αποφάσισε να «επιστρατεύσει» έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο: Τον Αλέξανδρο Κολιάδη. Ο πρώην συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ είχε συζητηθεί να επιστρέψει στην ομάδα από τότε ακόμα που ήρθε σ’ αυτή ο Έβαλντ Λίνεν.

Παρόλο που δεν έγινε τότε όμως, η αναμφισβήτητη επικοινωνιακή του ικανότητα, οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις και οι καλές σχέσεις που πάντα είχε με τους παίκτες (και μάλιστα σε μια πολύ πιο «κανονική» ΑΕΚ) κρίθηκε ότι μπορούν να βελτιώσουν το κλίμα στην ομάδα.

Έτσι, ο Κολιάδης από την Παρασκευή κιόλας θα επιστρέψει στα Σπάτα, με ρόλο υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και αποστολή (με την πλήρη συγκατάθεση του Έβαλντ Λίνεν) το να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Αυτούς «τσεκάρει» ο Πετράκης

10//01/2013
 Δύο νεαροί παίκτες θα πάρουν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (10/1) του ΟΦΗ και αν πείσουν τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, μόνο τότε θα αποκτηθούν.

Αυτούς «τσεκάρει» ο Πετράκης
Τους Νίκο Ζιάμπαρη και Παναγιώτη Αχείμαστο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει στην προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες για να αποκτηθούν από τον σύλλογο του Ηρακλείου θα πρέπει πρώτα να αφήσουν θετικές εντυπώσεις στον 53χρονο τεχνικό, ο οποίος μόνο τότε θα εισηγηθεί να υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα.

Να αναφέρουμε πως ο Νίκος Ζιάμπαρης αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα και είναι 21 ετών, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε περάσει και από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Τώρα όσον αφορά στον Παναγιώτη Αχείμαστο η θέση του στο γήπεδο είναι εκείνη του δεξιού μπακ είναι γεννημένος το 1991 και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Caslav F.K. που αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Τσεχίας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναιγιάλειου και του Τηλυκράτη.

Θλάση ο Αγκιλέρα

10/01/2013
 Τις υπηρεσίες του Χουάν Αγκιλέρα για δύο εβδομάδες θα στερηθεί ο Πλατανιάς, καθώς ο παίκτης έπαθε θλάση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Θλάση ο Αγκιλέρα
Άτυχος ήταν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας ο Χουάν Αγκιλέρα, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Πλατανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Ισπανός μέσος δεν θα δώσει το «παρών» στα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο και ο Άγγελος Αναστασιάδης καλείται να βρει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Τα εισιτήρια του Κέρκυρα- Αστέρα Τρίπολης

10/01/2013
 Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Αστέρα Τρίπολης, όπως ανακοίνωσαν οι Φαίακες.

Τα εισιτήρια του Κέρκυρα- Αστέρα Τρίπολης
Στα εκδοτήρια από την Πέμπτη, βρίσκονται τα εισιτήρια του αγώνα της Κέρκυρας με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τις τιμές να ξεκινάνε από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, έχουν ως εξής:

>ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ.
>ΘΥΡΕΣ 2,3 (μεγάλη εξέδρα): 15 ευρώ.
>ΘΥΡΑ VIP: 30 ευρώ.

Η διάθεσή τους θα γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ, πριν από την έναρξη του αγώνα (Δευτέρα, 14/1)».

Πρόστιμο 7.500 ευρώ στην ΑΕΚ

10/01/2013
 Με πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην Τρίπολη. Με 2.000 ευρώ ο Ολυμπιακός. Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις ΠΑΟΚ και Μάχο.

Πρόστιμο 7.500 ευρώ στην ΑΕΚ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, έλαβε τη Πέμπτη τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 16ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 7.500 ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ.

*Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Γιούργκεν Μάχο αναβλήθηκαν για την επόμενη δικάσιμο.

Προπόνηση και αποκατάσταση

10/01/2013
 Στο παρελθόν αφήνουν στον Αστέρα Τρίπολης το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο και στρέφονται στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.

Προπόνηση και αποκατάσταση
Έτσι, την Πέμπτη ο Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε την προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με μια πρωινή προπόνηση.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα του Βόλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής.

Μόνο ο Κόστλι εκτός

10/01/2013
 Με εντατικό τρόπο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μόνο ο Κόστλι εκτός
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είδε τον Κόστλι να μην προπονείται, αφού κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχτεί και να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Όλοι οι υπόλοιποι πήραν κανονικά μέρος στο δίτερμα και την τακτική.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για τις 15.00 στο Ταγαροχώρι.

Εμπλοκή με «Μπουμ», «χαιρετάνε» Λέτο, Βύντρα

10/01/2013
 Δεν δέχεται τελικά να επιστρέψει το 50% της αποζημίωσης του ο Μπουμσόνγκ εάν κι εφόσον βρει ομάδα από τώρα, και εκεί που το θέμα έδειχνε να τελειώνει υπάρχει νέα εμπλοκή. Προχωράει των Λέτο, Βύντρα.

Εμπλοκή με «Μπουμ», «χαιρετάνε» Λέτο, Βύντρα
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού να επιστρέψει το 50% της αποζημίωσης εάν βρει άλλη ομάδα και αυτό είναι το σημείο «κλειδί» στην υπόθεση αναφορικά με την λύση του συμβολαίου του.

Και οι δύο πλευρές επιμένουν στην άποψή τους και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή και αν χρειαστεί και το Σαβ/κο. Το πιο πιθανό, αν δεν κάνει κανείς από τους δύο πίσω, είναι να βρουν μια συμβιβαστική λύση στη μέση του ποσού (η διαφορά είναι κοντά στις 250.000€).

Από εκεί και πέρα, πρόοδος υπήρξε στην υπόθεση του Λέτο με τον Αργεντινό να δέχεται να μην λάβει τίποτα για την επόμενη χρονιά παίρνοντας τα φετινά και μια μικρή αποζημίωση. Κάποια διαδικαστικά –αναφορικά με τις δόσεις- μένουν, με την Παρασκευή, να είναι η μέρα που όπως όλα δείχνουν θα λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια μέρα, αναμένεται και το τέλος του Βύντρα από τον Παναθηναϊκό, αφού ο διεθνής μπακ θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα και η διάθεση και των δύο είναι κοινή. Να φύγει ο ποδοσφαιριστής…

Από προβλήματα άλλο τίποτα

10/01/2013
 Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα μπορεί να υπολογίζει στους Γιάννη Βιτώρο και Αλέξη Περογαμβράκη, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Άρη.

Από προβλήματα άλλο τίποτα
Μετά το πρόβλημα που προέκυψε στον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη με τον Ματίας Βερόν, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον Άρη, προέκυψαν δύο ακόμη για τον τεχνικό του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, στην προπόνηση της Πέμπτης (10/1).

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτήν δεν πήραν μέρος οι Αλέξης Περογαμβράκης και Γιάννης Βιτώρος, αφού ο πρώτος ένιωσε σφίξιμο στον δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου είναι αισιόδοξο και πιστεύει πως ο νεαρός στράικερ θα προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη.

Αυτό δεν ισχύει και για τον Βιτώρο του οποίου η κατάσταση είναι λίγο πιο σοβαρή και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Απών για δεύτερη μέρα από τις προπονήσει ήταν ο Παναγιώτης Κουρδάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να είναι κλινήρης.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με την μπάλα με τους δύο νέους υπό δοκιμήν παίκτες Νίκο Ζιάμπαρη και Παναγιώτη Αχείμαστο να παίρνουν κανονικά μέρος.

Παράλληλα, από το απόγευμα της Πέμπτης έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη με τις τιμές τους στις θύρες 1, 4, 5 και 8 να είναι 10 ευρώ, ενώ στις θύρες 2, 3 και 7 20 ευρώ.

Κοντά σε Ντινιωτάκη η Κέρκυρα

10/01/2013
 Πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Ντινιωτάκη, με τη μορφή δανεισμού δείχνει πως βρίσκεται η Κέρκυρα.

Κοντά σε Ντινιωτάκη η Κέρκυρα
Ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την Κέρκυρα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα συνεχίζουν να ψάχνουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ένας από τους παίκτες που ακούγεται έντονα για τους Φαίακες είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης του Αστέρα Τρίπολης με τους ανθρώπους της Κέρκυρας να έχουν κάνει κρούση στους Αρκάδες, προκειμένου να αποκτήσουν τον νεαρό επιθετικό με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, αν αυτή η υπόθεση θα έχει… happy end για την Κέρκυρα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Το παλεύει για Κοντοέ

10/01/2013
 Την προσπάθεια να κρατήσει τον Γιάννη Κοντοέ θα συνεχίσει η διοίκηση της ΑΕΚ. Η πρώτη επαφή με τον Έλληνα αμυντικό δεν έφερε καρπούς, ωστόσο μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής του αναμένεται κι άλλη.

Το παλεύει για Κοντοέ
Στη συζήτηση που είχε ο Ηλίας Μπρουσιανός με τον Κοντοέ, του επιβεβαίωσε την επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή να επιστρέψει στις προπονήσεις. Φέρεται μάλιστα να του πρότεινε κι ένα μικρό ποσό από τα οφειλόμενα.

Ωστόσο ο παίκτης δεν δελεάστηκε ούτε από τα χρήματα, ούτε (κυρίως) από την προοπτική που του προσφέρθηκε για να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Εξάλλου, από την πλευρά του αυτός παρουσιάζεται ως ο κύριος λόγος που θέλει ν’ αποχωρήσει (το γεγονός ότι δεν του δίνεται καμία εγγύηση για το μέλλον) και όχι το οικονομικό.

Παρόλα αυτά το θέμα δεν κλείνει για την «Ένωση». Διότι πριν την εκδίκαση της προσφυγής τη Δευτέρα, η ΠΑΕ αναμένεται να κάνει μια ακόμα κίνηση προσέγγισης του Κοντοέ.

Ποντάροντας στο ότι εκείνος δεν έχει αποχωρήσει ακόμα για να δοκιμαστεί στους αγγλικούς συλλόγους με τους οποίους έχει κάνει επαφές (Κρίσταλ Πάλας, Χαλ) και ελπίζοντας ότι θα έχει γίνει ως τότε μια ταμειακή διευκόλυνση -είτε από τον Βιντιάδη, είτε από τον Φωτίου- που θα της επιτρέψει να διαπραγματευτεί με μεγαλύτερη ευχέρεια την επιστροφή του στην ομάδα.

Μάντζιος: «Μαιτρ της ψυχολογίας ο Αναστόπουλος»

10/01/2013
 Μέλι… έσταξε για τον προπονητή του στον Ατρόμητο, Νίκο Αναστόπουλο, το νέο απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου, Βαγγέλης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Μαιτρ της ψυχολογίας ο Αναστόπουλος»
Το εγκώμιο του προπονητή του στον Ατρόμητο, Νίκο Αναστόπουλο, «έπλεξε» σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον «Αναστό» και στον ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο υψηλόσωμος φορ χαρακτήρισε "μετρ" της ψυχολογίας τον Έλληνα τεχνικό, ενώ μίλησε και το πόσο χαρούμενος είναι που θα συνεργαστεί μαζί του για δεύτερη φορά.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Μάντζιου στην κάμερα της Nova:

Για το γεγονός πως θα συνεργαστεί και πάλι με τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου που τελικά έγινε. Με τον κύριο Αναστόπουλο έχουμε πολύ καλή σχέση και δεν μπορούμε να το κρύψουμε άλλωστε. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο ένας σέβεται και εκτιμά τον άλλο και καταφέραμε μέσα σε λίγες μέρες να τελειώσει η μεταγραφή».

Για το αν μπορεί να κάνει μαζί με την συνεισφορά του Νίκου Αναστόπουλου ακόμη περισσότερα πράγματα απ’ ότι είχε κάνει με τον Έλληνα τεχνικό στον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων:

«Στον ΟΦΗ υπήρχαν όντως πολλά προβλήματα, αλλά ο κύριος Νίκος κατάφερε παρά τα προβλήματα αυτά να δέσει την ομάδα και να κάνουμε πολύ καλή πορεία. Εδώ συνάντησα συνθήκες διαφορετικές, πολύ οργανωμένο σωματείο, ο ποδοσφαιριστής έχει τα πάντα και το μόνο που τον απασχολεί είναι να έχει υψηλή απόδοση. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι στον ΟΦΗ παρά τα προβλήματα που είχαμε κάναμε αυτή την πορεία. Εδώ που δεν έχουμε προβλήματα νομίζω η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα».
Για το αν μπορεί να σκοράρει αρκετά τέρματα με τη φανέλα της νέας του ομάδας:

«Επιθετικός είμαι, η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ και να μοιράζω και ασίστ όποτε μπορώ γιατί νομίζω ότι έχω αυτό το χαρακτηριστικό και μπορώ να το κάνω. Γι' αυτό άλλωστε είμαι εδώ πέρα, ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Για το αν ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί όντως να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες της εκάστοτε ομάδας του:
«Ναι, αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά. Είναι μετρ της ψυχολογίας. Είναι κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να σου πάρει το 100% και σίγουρα όταν ο προπονητής σου δείχνει ότι σε πιστεύει και σε εκτιμάει, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, νομίζω σου δίνει αυτοπεποίθηση και μπορείς να αποδώσεις πολύ καλύτερα».

Για το αν του είχε λείψει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο:


«Έκανα μια επιλογή, ήμουν πριν στο εξωτερικό. Είχα ένα διετές αρκετά υψηλό συμβόλαιο, αλλά ήθελα να γυρίσω. Δεν είναι τα πράγματα όπως τα περίμενα εκεί. Δεν περνούσα καλά. Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και τί καλύτερο από τον Ατρόμητο».


Για το αν σκέφτεται την Εθνική:

«Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει αυτό. Το σκεφτόμουν, το σκέφτομαι, θα το σκέφτομαι και ελπίζω μέσα από τον απόδοση μου να αναγκάσω τον Σάντος να με πάρει».

«Έρχονται τρεις τελικοί για την ΑΕΚ»

10/01/2013
 Ως ατάκα δεν τη λες πρωτότυπη. Είναι η αλήθεια όμως. Ο Έβαλντ Λίνεν λοιπόν τόνισε ότι τα επερχόμενα ματς είναι τελικοί για την ΑΕΚ και δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του είναι έτοιμη γι’ αυτούς.

«Έρχονται τρεις τελικοί για την ΑΕΚ»
Οι «κραδασμοί» που ακολούθησαν το επεισόδιο της Κυριακής στα Σπάτα ταλαιπώρησαν αρκετές μέρες την ΑΕΚ.

Μιλώντας στη NOVA ωστόσο, ο Έβαλντ Λίνεν εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα τους έχει απορροφήσει.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους και ξεκαθάρισαν την κατάσταση, ξεκαθάρισε πως προετοιμάζονται σωστά για το παιχνίδι με την Ξάνθη -αλλά και τους δυο ακόμα «τελικούς» που ακολουθούν.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

Για την προετοιμασία μετά το επεισόδιο της Κυριακής: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, συζήτησαν μεταξύ τους, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Όλοι επηρεάστηκαν απ' όσα έγιναν την Κυριακή, αφού είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί. Είμαστε όμως επαγγελματίες και όλοι μας έχουμε ζήσει κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο»
.

Για το παιχνίδι της Τρίπολης: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορείς να κρατήσεις, αλλά πάντα μπορείς να αλλάξεις πράγματα, επειδή έχουμε διαφορετικούς παίκτες στη διάθεση μας, έχουμε νέους παίκτες. Δε μπορείς να συγκρίνεις την ομάδα που θα βάλουμε το Σάββατο με αυτή που είχαμε στην Τρίπολη, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δουλεύουμε πολύ στην τακτική για να βελτιωθούμε».

Για τα πλάνα του ενόψει Ξάνθης: «Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τσουμάγκας πάει καλά στις προπονήσεις. Δείχνει ότι είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί. Με τους υπόλοιπους θα δούμε τι θα γίνει. Και τα τρία επόμενα ματς είναι τελικοί για μας. Ξέρουμε ότι είναι παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό».

Ατομικό για δύο

10/01/2013
 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Κέρκυρας, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ατομικό  για δύο
Ο Άκης Μάντζιος προγραμμάτισε μια απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη στον Πλάντραφο. Σε αυτή, συμμετείχε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιάννης Γκέσιος, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Βενέτης και Κούδας. Οι παίκτες δούλεψαν σε γκρουπ, με μπάλα (κυκλοφορία, αλληλοκάλυψη), ενώ την Παρασκευή θα προπονηθούν το απόγευμα, ξανά στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως: «Ότι εκ των δύο, μέχρις στιγμής, μεταγραφικών αποκτημάτων, ο μεν Δημήτρης Στάμου πήρε, ως αριθμό φανέλας το 27, ο δε Γιάννης Γκέσιος το 21, το οποίο έφερε έως πρόσφατα ο Δημήτρης Κοντοδήμος».

«Μας αδικεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ»

11/01/2013
 Άδικη χαρακτήρισε την ήττα που υπέστη ο Πανθρακικός από τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής, Παύλος Δερμιτζάκης, στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (10/1).

«Μας αδικεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ»
Παρά το γεγονός πως ο Πανθρακικός είχε «διαβάσει» καλά το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς.

Ωστόσο, αυτό που έχει πικράνει περισσότερο τον τεχνικό του συλλόγου, Παύλο Δερμιτζάκη, είναι η ήττα με σκορ 4-1 κάτι που, όπως τόνισε και ο ίδιος αδικεί την ίδια του την ομάδα.

Εκτός αυτού ο Έλληνας προπονητής μίλησε και για το επερχόμενο ματς κόντρα στον Πλατανιά, αλλά και για τις απουσίες που θα έχει ο Πανθρακικός στην αναμέτρηση κόντρα στους Κηρτικούς.

Αλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (10/1):


Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

«Προηγήθηκε μια ήττα από τον ΠΑΟΚ, με βαρύ σκορ, που αδικεί την ομάδα. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά γκρεμίστηκαν, θα έλεγα, με τον τραυματισμό του Βαϊρουά, ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα, που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι και το ρυθμό της ομάδας. Ακολούθησε η αποβολή του Κουτσόπουλου αλλά και η υποχρεωτική αλλαγή του Μίνγκα.

Μέσα σε λίγα λεπτά η ομάδα στερήθηκε τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, περιορίστηκαν και οι κινήσεις μας από τον πάγκο στην πορεία του αγώνα, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, τα πληρώνεις αυτά. Κρατάμε την εμφάνισή μας στα πρώτα 70 λεπτά, όταν και είχαμε το προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και θα μπορούσαμε ακόμα και να σκοράρουμε στην ευκαιρία του Λουσέρο.

Μας προβληματίζει και το αναλύσαμε αυτό με τα παιδιά, το γεγονός ότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στα τελευταία 20 λεπτά αλλά και τα πολλά ατομικά λάθη, που ευνόησαν τον αντίπαλο. Αυτό το παιχνίδι αν το αναλύσουμε σωστά, μας δείχνει πώς πρέπει να πορευτούμε στη συνέχεια και φυσικά δεν πρέπει να ρίξει την ψυχολογία μας».


Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά:

«Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ένα από τα πιο δύσκολα και καθοριστικά της φετινής περιόδου. Είναι μια καλή ομάδα, που έχει κοινό στόχο με εμάς και επομένως πιθανή νίκη δε θα μετρά μόνο για τρεις βαθμούς. Η νίκη σε αυτόν τον αγώνα θα μας δώσει μεγάλη ώθηση, αφού ακολουθεί ένα δύσκολο αλλά και κουραστικό πρόγραμμα.

Λόγω των απουσιών δεν μπορούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ούτε και την καλύτερη δυνατή διαχείριση στη διάρκεια του αγώνα. Παρόλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά».


Για την προώθηση του νεαρού Πότση και την μεταγραφή του Βρονταρά υποστήριξε:

«Σήμερα έγινε επαγγελματίας ο Γιώργος Πότσης από την ομάδα Κ20. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχει καλά στοιχεία, ηγετικό χαρακτήρα και είναι μια επιβράβευση για αυτό το παιδί και κάτι ανάλογο θα συμβεί και με άλλους παίκτες, αφού αυτός είναι ο στόχος μας και η φιλοσοφία μας.

Συζητάμε άλλωστε κάθε εβδομάδα με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος γνωρίζει καλά ποια είναι η φιλοσοφία του Πανθρακικού, για την προώθηση παικτών από την ακαδημία. Έγινε επίσης η μεταγραφή του Σπύρου Βρονταρά, που έχει περάσει πολλά χρόνια στην ομάδα και έχει προσφέρει σημαντικά».


Για τις απουσίες που θα έχει ο Πανθρακικός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Απόντες από τον αγώνα με τον Πλατανιά θα είναι ο Σαρακατσάνος, ο οποίος θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής, επίσης ο Κουτσόπουλος, που αποβλήθηκε με τον ΠΑΟΚ αλλά και οι τραυματισμένοι Βαϊρουά, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης και Μιχαλόπουλος».


Για τις εσωτερικές αλλαγές που θα αναγκαστεί να κάνει, προκειμένου να καλυφθούν οι απουσίες:

«Θα κάνουμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές για να καλύψουμε το όποιο κενό υπάρχει. Θέλουμε καθαρό μυαλό και πολλή προσπάθεια και αυτή θα είναι μια μεγάλη νίκη, εφόσον επιτευχθεί».

Για την επιστροφή των τραυματιών:

«Ο Μιχαλόπουλος θα επιστρέψει το Φεβρουάριο, ο Μακρυδημήτρης στα τέλη Ιανουαρίου και το ίδιο ο Μελίσσης. Τον Σκλιοπίδη θα τον έχουμε σίγουρα με τον Ολυμπιακό και ο Βαϊρουά θα ξεκινήσει τρέξιμο την επόμενη εβδομάδα, για να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Για τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, δοκιμάστηκαν Βέλγοι ποδοσφαιριστές διευκρίνισε:

«Υπήρχε περίπτωση να έρθουν εδώ ξένοι παίκτες και να μην τους δείτε; Δε δοκιμάστηκε κανείς και δε μας προτάθηκε κανείς. Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο διεθνής Κύπριος αμυντικός της Κλουζ, ο Παρασκευάς Χρήστου, για την απόκτηση του οποίου από την ομάδα του δεν έχει βρεθεί ακόμα μία λύση».


Για το αν θα προτιμήσει τον Βρονταρά στη θέση του Κουτσόπουλου υποστήριξε:

«Θα παίξει όποιος είναι πιο έτοιμος».

Για τις μεταγραφές του Πανθρακικού στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου:

«Κάνουμε πολλές συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή, ώστε να ολοκληρωθεί σιγά-σιγά το ρόστερ της ομάδας και να επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας και το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Για την περίπτωση του Ντιόγκο:

«Εξετάζεται και ο Ντιόγκο, ο οποίος είναι ένας παίκτης γνωστός από το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εξετάζονται όμως και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση».

Για το αν κάνουν κακό τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και το δανεισμό παικτών σε άλλους συλλόγους:

«Κάνουν ζημιά στην ομάδα όλα αυτά. Βέβαια αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες και ειδικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που η ομάδα είναι και σε αγωνιστικό ρυθμό.

Γι' αυτό και προσπαθούμε, αυτό μάλιστα λέω στις συναντήσεις μου με τη διοίκηση, αυτά τα θέματα να προχωρούν γρήγορα, γιατί τα όποια δημοσιεύματα δημιουργούν προβλήματα, όταν η ομάδα δίνει συνεχόμενα παιχνίδια».

Γερμανικές «σειρήνες» για Λάζαρο

11/01/2013
 Αν και το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα είναι στην Ιταλία, στο προσκήνιο έρχονται και δύο γερμανικές ομάδες που ενδιαφέρονται.

Γερμανικές «σειρήνες» για Λάζαρο
Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για τον οποίο ακούγονται πλέον γερμανικές «σειρήνες».

Συγκεκριμένα, η Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία αγωνίζεται και ο Στέλιος Μαλεζάς αλλά και η Χέρτα Βερολίνου, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη 2η κατηγορία, δείχνουν έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, υπάρχει πάντα και η Μπολόνια που ενδιαφέρεται και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες όταν και ο ποδοσφαιριστής θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Βάζει πλάτη και ο Φωτίου

11/01/2013
 Διατεθειμένος να συνεισφέρει στην ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίζεται ο Άλκης Φωτίου.

Βάζει πλάτη και ο Φωτίου
Φαίνεται πως οι συζητήσεις των ανθρώπων με τον κ. Φωτίου έγιναν σε θετικό κλίμα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες (για άλλους ακόμη και εντός της Παρασκευής) το θέμα θα κλείσει θετικά και η Ένωση αλλά και οι απλήρωτοι παίκτες της θα πάρουν μια μικρή -έστω- ανάσα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 120.000 ευρώ το οποίο θα συνεισφέρει ο Άλκης Φωτίου, που ως αντάλλαγμα θα δεσμεύσει ένα μέρος των χρημάτων που απορρέουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για δεδομένη συμφωνία και περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν μετά από συνάντηση που αναμένεται να έχει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ με εκπρόσωπο του Έλληνα επιχειρηματία.

Αγκάνθο: «Είμαι ένα… παιδί»

11/01/2013
 Τα 32 χρόνια του έκλεισε ο Νταβίντ Αγκάνθο, όμως ο παίκτης του Άρη δεν δείχνει να… μασάει αφού δηλώνει πως νοιώθει ακόμη παιδί.

Αγκάνθο: «Είμαι ένα… παιδί»
Ο επιθετικός του Άρη γιόρτασε με συμπαίκτες του την ιδιαίτερη γι’ αυτόν ημέρα στο ARIS SPORTS CAFE και στη συνέχεια σχολίασε μέσω twitter τόσο τα δώρα που έλαβε όσο και τα… χρόνια που περνούν.

««Αυτά τα δώρα είναι από τη φίλη μου την Εμυ. Είναι καταπληκτικά. Ποιος λέει ότι είμαι 32 χρονών… Εγώ είμαι ένα παιδί», έγραψε στο λογαριασμό του ο Ισπανός.

Όσο για την τούρτα, αυτή δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα γήπεδο μες τη… γλύκα!

Τα πάντα για να έρθει

11/01/2013
 Κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ καταβάλλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η προσφορά των «πρασίνων», το ατού που λέγεται Πατέρας και οι σκέψεις του Γάλλου.

Τα πάντα για να έρθει
Ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να φέρει και πάλι τον Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αφενός μεν γιατί με τον Γάλλο επιθετικό θα λυθεί το πρόβλημα στο εύκολο γκολ που αντιμετωπίζει από την αρχή της περιόδου η ομάδα, αφετέρου δε (και ίσως αυτός να είναι ο κυριότερος λόγος) γιατί η παρουσία του είναι αρκετή για να συσπειρώσει τον διχασμένο κόσμο και να επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις του. Η επιστροφή του Σισέ θα έχει και οικονομικά κέρδη, από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, την πώληση εμφανίσεων της ομάδας και ενδεχομένως την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει, καθώς φαίνεται πως είναι εκτός πλάνων του Χάρι Ρέντναπ στην ΚΠΡ, ενώ λατρεύει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Έχει, ωστόσο, κάποιους ενδοιασμούς που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη κατάσταση στο «τριφύλλι», αλλά και με πιθανές αντιδράσεις άλλων ποδοσφαιριστών, στους οποίους οφείλονται πολλά χρήματα και είναι φυσιολογικό να δυσανασχετήσουν αν αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με τόσο υψηλό κασέ.

Μεγαλύτερο εμπόδιο από τους ενδοιασμούς του Σισέ είναι το κόστος. Ο 31χρονος φορ αξιώνει 1,2 εκατ. ευρώ για τους επόμενους μήνες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει πως μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 700.000 ευρώ. Μάλιστα μόλις 250.000 ευρώ εξ αυτών θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ, ένα κονδύλι που είχε προβλεφτεί για την ενίσχυση στην επίθεση, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα μπουν από τους μετόχους, μεταξύ των οποίων και από τον Νικόλα Πατέρα. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ίσως το μυστικό «όπλο» του Παναθηναϊκού για να φέρει πίσω τον Σισέ, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχουν οι δύο άνδρες.

Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός δεν… παίζει μόνος του για τον Σισέ. Ομάδα από την Κίνα φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση που τον καλύπτει οικονομικά, ωστόσο ο ίδιος δεν «ψήνεται» να ακολουθήσει τα χνάρια των Ντρογκμπά και Ανελκά. Η Λιλ ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, αλλά αποθαρρύνθηκε στο άκουσμα των απαιτήσεών του, ενώ αρκετές ακόμη ομάδες τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανεί αν ο Τζιμπρίλ Σισέ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Προς Χέρτα ο Λάζαρος

11/01/2013
 Η Χέρτα Βερολίνου είναι ο πιθανότερος προορισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Προς Χέρτα ο Λάζαρος
Στη Γερμανία ετοιμάζεται να… μεταναστεύσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Η Χέρτα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Η Μπολόνια επίσης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, αλλά ο ποδοσφαιριστής προτιμά την ομάδα του Βερολίνου.

Παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Χέρτα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, καθώς έχει διαφορά δέκα βαθμών από τον τρίτο της βαθμολογίας. Οι Γερμανοί πέρα από τον Χριστοδουλόπουλο, φαίνεται πως ικανοποιούν και τον Παναθηναϊκό. Ίσως και σήμερα να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η επίσημη πρόταση των Γερμανών, που θα αφορά εξάμηνο δανεισμό του παίκτη (καλύπτοντας το συμβόλαιό του) και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι 300.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Ενεργοποιείται ο Ντέμης

11/01/2013
 Στο προσκήνιο φαίνεται πως επανέρχεται ο Ντέμης Νικολαΐδης για την ΑΕΚ προσπαθώντας να τη βοηθήσει οικονομικά. Χρήματα από Βιντιάδη και Φωτίου για πληρωμές και μεταγραφές περιμένουν στην ΠΑΕ.

Ενεργοποιείται ο Ντέμης
Προσπάθεια να βοηθήσει την ΑΕΚ συγκεντρώνοντας κάποια κεφάλαια φαίνεται πως έχει αρχίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αρχίσει μία ανάλογη προσπάθεια και το καλοκαίρι, δίχως όμως αποτέλεσμα. Κάτι η οικονομική κρίση και η πολιτική αβεβαιότητα, κάτι η είσοδος του Θωμά Μαύρου… έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό.

Ωστόσο, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα στο χείλος του γκρεμού, ίσως και υποκύπτοντας στις πιέσεις ορισμένων να βγει μπροστά για μία ακόμη φορά στα δύσκολα, ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως αποφάσισε να ενεργοποιηθεί ξανά. Σύμφωνα με τη SportDay συναντήθηκε χθες με τον επιχειρηματία Γιάννη Μπεθάνη, με τον οποίο είχε επαφές και το καλοκαίρι, ενώ φέρεται να έχει προσεγγίσει κι άλλους οικονομικά επιφανείς ανθρώπους προκειμένου να συγκεντρώσει κάποια κεφάλαια, είτε μέσω απόκτησης μετοχών από αυτούς είτε με απλές χορηγίες. Άλλωστε κάθε ευρώ είναι ευπρόσδεκτο για την ΠΑΕ στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται.

Την ίδια ώρα, έστω και αργά ο Δημήτρης Βιντιάδης αποφάσισε να βάλει κάποια χρήματα στην ομάδα. Λέγεται πως το ποσό που θα διαθέσει θα είναι της τάξης των 100.000 ευρώ και ως εγγύηση αποπληρωμής θα του εκχωρηθούν κάποια από τα προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ. Πάντως το μικρό αυτό ποσό θα διατεθεί για να πληρωθούν οι παίκτες κι όχι για μεταγραφές. Για αυτές σχεδιάζεται να διατεθούν τα χρήματα που είναι έτοιμος να διαθέσει, επίσης με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης, ο Άλκης Φωτίου.

Φουλ για Κλωναρίδη, δύσπιστος ο Κοντοές

11/01/2013
 Το δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη ακόμη και σήμερα θα προσπαθήσει να «κλείσει» η ΑΕΚ. Δυσκολεύει η προσπάθεια παραμονής του Γιάννη Κοντοέ.

Φουλ για Κλωναρίδη, δύσπιστος ο Κοντοές
Κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή στην ΑΕΚ για την υπόθεση της μεταγραφής του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα βρουν τα χρήματα που απαιτούνται και θα εξασφαλίσουν το δανεισμό του νεαρού εξτρέμ, την απόκτηση του οποίου έχει ζητήσει επιτακτικά ο Έβαλντ Λίνεν.

Το ποσό που χρειάζεται για να έρθει ο 20χρονος άσος είναι 92.000 ευρώ και θα εξασφαλιστεί με ταμειακή διευκόλυνση που θα γίνει στην ΠΑΕ από τον Άλκη Φωτίου, ενώ στον ομογενή επιχειρηματία θα εκχωρηθεί ως αντάλλαγμα ένα μέρος από προβλεπόμενα έσοδα της ομάδας.

Ο Κλωναρίδης επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ για να βγει από την… απραξία (έχει μόλις 4 εμφανίσεις και όλα κι όλα 161 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιλ), ενώ και η ομάδα του δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει, αρκεί να καλυφθεί το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, δύσκολα φαίνεται πως θα αλλάξουν τα δεδομένα με τον Γιάννη Κοντοέ. Ο 26χρονος αμυντικός στις επαφές που έγιναν μαζί του από τη διοίκηση, που τον κάλεσε να επιστρέψει, εμφανίστηκε δύσπιστος, καθώς θέλει εγγυήσεις πως θα εισπράξει τα οφειλόμενα. Την ίδια ώρα περιμένει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τη Δευτέρα, ημέρα που έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της προσφυγής του (ζητεί 400.000 ευρώ και την ελευθέρας του).

Σε περίπτωση αποχώρησης του Κοντοέ, η ΑΕΚ πιθανώς να κινηθεί για την απόκτηση ενός γρήγορου αμυντικού, καθώς οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας είναι ελάχιστες και πρόκειται για παίκτες με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά (Γιάγκο, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσούπρος).

Δεν ανησυχούν για Σίλντενφελντ

11/01/2013
 Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον ΠΑΟΚ. Καμία ανησυχία δεν επικρατεί στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο για την έκβαση της υπόθεσης.

Δεν ανησυχούν για Σίλντενφελντ
Κάποιες λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης στόπερ βρίσκεται από την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, όμως κάποιων τυπικών διαδικασιών (κι εγγράφων) ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και στην Ντιναμό Μόσχας δεν έπεσαν οι υπογραφές για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ακόμη και για τα πριμ που σχετίζονται με την έξοδο της ομάδας στο Champions League και την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 28χρονος αμυντικός δήλωσε ότι στόχος του είναι πάντα η κορυφή και αυτό είναι κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους διοικούντες του συλλόγου.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεπεραστούν όλα τα μικρά εμπόδια και να υπογράψει το συμβόλαιό του, κάνοντας και γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για την οψιόν συνεργασίας που μπήκε στη συμφωνία για το διάστημα μετά το προσεχές καλοκαίρι.

Αν και οι Τσιστιακόφ, Βρύζας και Γεωργιάδης παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα, πιστεύουν ότι σήμερα θα κλείσει θετικά το θέμα του Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης είδε αρκετές περιοχές για να μπορέσει να επιλέξει που θα μείνει με τη γυναίκα και τις δύο κόρες του. Μόλις μαζέψει τα πράγματά του από τη Μόσχα, θα επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

«Είπα το ναι για να βοηθήσω την ΑΕΚ»

11/01/2013
 Ο Αλέξανδρος Κολιάδης επέστρεψε στην ΑΕΚ ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί.

«Είπα το ναι για να βοηθήσω την ΑΕΚ»
Ένας (όχι και τόσο) παλιός γνώριμος επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κολιάδη, που από τη θέση του μεταφραστή και βοηθού του Μανόλο Χιμένεθ, γύρισε στα Σπάτα κι ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Συμφώνησα να επιστρέψω στην ΑΕΚ και να αναλάβω το ρόλο του υπεύθυνου για το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βγούμε από αυτή την κατάσταση που έχουμε βρεθεί. Αυτός που με ήθελε στην ΑΕΚ ήταν ο Λίνεν και όταν μου πρότειναν το συγκεκριμένο πόστο ήρθα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ».

Όσο για τους παίκτες και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, είπε: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και πιστεύω πως και οι παίκτες το ίδιο πρέπει να κάνουν. Να επικεντρωθούν στη δουλειά τους και να κοιτάξουν πως θα ξεκολλήσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Να αφήσουμε στην άκρη τα διοικητικά και τα οικονομικά και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Η ΑΕΚ είναι τελευταία, δεν γίνεται να μιλάμε για λεφτά».

Μάντζιος: «Μπορούμε Champions League»

11/01/2013
 Πολύ πιθανό θεωρεί ο Βαγγέλης Μάντζιος το ενδεχόμενο ο Ατρόμητος να παίξει στο Champions League, όπως δήλωσε στη SportDay.

Μάντζιος: «Μπορούμε Champions League»
Την πίστη ότι ο Ατρόμητος μπορεί να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζιος, μέσω της SportDay.

«Δεν είναι τίποτα. Οι ομάδες δεν έχουν καμία διαφορά. Έχουμε καλό σύνολο, δεν υπάρχουν διαφορές, γιατί όχι να μη βγούμε εμείς στο Champions League;», τόνισε ο 30χρονος φορ και πρόσθεσε:

«Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί, τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Γιατί να μη μείνω εδώ για χρόνια;».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος στη SportDay

Το φλερτ με τον Ατρόμητο ξεκίνησε το καλοκαίρι. Γιατί δεν προχώρησε τότε;

«Υπήρχε ενδιαφέρον το καλοκαίρι, υπήρξαν συζητήσεις. Τότε, όμως, ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Είχα κάνει καλή χρονιά και ήθελα να το εκμεταλλευτώ, να κάνω ένα συμβόλαιο για 2-3 χρόνια. Βρήκα ένα μεγάλο συμβόλαιο στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά δεν περνούσα καλά και ήθελα να φύγω πολύ γρήγορα».

Κι όταν προέκυψε τώρα, το σκέφτηκες καθόλου;

«Η αλήθεια είναι ότι με πήραν τηλέφωνο πάρα πολλές ομάδες από τη Super League, οι περισσότερες θα έλεγα. Αλλά ο Ατρόμητος είχε το "πακέτο" που έψαχνα. Τον επέλεξα για πολλούς λόγους, με κυριότερο όλων τον Αναστόπουλο. Φυσικά ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και που τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες από θέμα οργάνωσης και επαγγελματικών συνθηκών για τον ποδοσφαιριστή. Δεν τις συναντάς αλλού. Ηθελα να γυρίσω από το εξωτερικό στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα, που είναι το σπίτι μου. Ολα αυτά έπαιξαν ρόλο».

Τι είναι αυτό που κάνει τον Αναστόπουλο να πείθει τους παίκτες;

«Εχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές και με μεγάλους προπονητές, με ονόματα και μη. Ο Αναστόπουλος στο θέμα της ψυχολογίας είναι κορυφαίος. Η ψυχολογία είναι το παν στο ποδόσφαιρο και εμένα αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Φυσικά και στην προπόνηση είναι εξαιρετικός. Είναι όλα μεθοδευμένα και με τον γυμναστή, αλλά το παν είναι η ψυχολογία. Σε ανεβάζει και σου παίρνει το 100%. Και να μην είσαι καλά, να έχεις πρόβλημα, σε βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Κι αν δούμε το υλικό που έχει ο Ατρόμητος, στο οποίο υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, ήταν θέμα ψυχολογίας που δεν είχε πιάσει η ομάδα την απόδοση που ξέραμε από πέρυσι. Ο Αναστόπουλος μπορεί να το αλλάξει αυτό και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σκέφτεσαι ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ, όταν μιλάς για στόχους;

«Γιατί όχι; Στα πλέι οφ παίζονται όλα. Το πλεονέκτημα που έχει μια ομάδα είναι πολύ μικρό. Δεν είναι τίποτα. Οι ομάδες δεν έχουν καμία διαφορά. Να δούμε και ποιες ομάδες θα είναι. Εχουμε καλή ομάδα, δεν υπάρχουν διαφορές, γιατί όχι να μη βγούμε εμείς στο Τσάμπιονς Λιγκ;».

Την πίστη ότι ο Ατρόμητος μπορεί να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζιος, μέσω της SportDay.

Πολύ πιθανό θεωρεί ο Βαγγέλης Μάντζιος το ενδεχόμενο ο Ατρόμητος να παίξει στο Champions League, όπως δήλωσε στη SportDay.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα, σκέφτεσαι και την Εθνική;

«Με ενδιαφέρει πολύ η Εθνική, το σκέφτομαι και το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Σκέφτομαι το Μουντιάλ. Τώρα ειδικά και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα, μέσω μιας ομάδας που έχει στόχους, βέβαια και το έχω στο μυαλό μου».

Τι δεν πήγε καλά στο Αζερμπαϊτζάν;

«Είχα ένα πολύ καλό συμβόλαιο εκεί. Ηταν ο Μπάντοβιτς προπονητής, με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα, επίμονα, για να πάω. Μου έκαναν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για δύο χρόνια, απλά δεν ήταν τα πράγματα έτσι όπως τα περίμενα και ήθελα να φύγω από τους πρώτους δύο μήνες».

Η ζωή περισσότερο, δηλαδή;

«Ναι ναι η ζωή. Ημουν και μόνος μου εκεί, μόνο το σκυλάκι μου είχα μαζί και δεν ήταν τα πράγματα όπως τα περίμενα, ήταν δύσκολα. Περνούσα δύσκολα και δεν μπορούσαν να με κρατήσουν μόνο τα λεφτά, αφού δεν βάζω τα λεφτά πάνω απ' όλα».

Το «πακέτο» του Ατρομήτου σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να «ριζώσεις» εδώ πέρα;

«Ναι, σίγουρα. Ηδη από τις πρώτες μέρες συνάντησα πράγματα που τα έψαχνα. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη, οι συνθήκες, οι πληρωμές στην ώρα τους. Τι άλλο να ζητάει ένας ποδοσφαιριστής όταν τα έχει όλα αυτά; Είναι ένα κλαμπ που θα μπει στα πλέι οφ, πρώτα ο Θεός. Θα προσπαθήσουμε όλοι γι' αυτό, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί λοιπόν να μη μείνω εδώ για χρόνια;».

Στο Περιστέρι περιμένουν από σένα πολλά γκολ. Να... ξεχάσουν τον Μήτρογλου.

«Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά και θα βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ από τη μεριά μου. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Τώρα, ποιος θα βάζει τα γκολ δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ο Μήτρογλου είχε κάνει φοβερή χρονιά. Εχει άλλα χαρακτηριστικά σαν παίκτης από εμένα, ο καθένας θα προσπαθήσει να βάλει τα στοιχεία του στο παιχνίδι της ομάδας. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ με τα γκολ και με τα χαρακτηριστικά μου».

Δεν… βγαίνει του Βοτανικού

11/01/2013
 Προβληματισμός επικρατεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη βιωσιμότητα του πλάνου κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό. Αισιοδοξία για επιστροφή στη Λεωφόρο σύντομα.

Δεν… βγαίνει του Βοτανικού
Μη βιώσιμο είναι το πλάνο κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τη SportDay που αναφέρει πως αυτό είναι το πόρισμα των μελετών που έχουν κάνει συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου.

Πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι να ξεκαθαρίσει σύντομα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η συγκεκριμένη ιστορία που ταλαιπωρεί καιρό τώρα τον Παναθηναϊκό. Το ενοίκιο που προβλέπεται να δίνει η ΠΑΕ στον Δήμο Αθηναίων σε συνδυασμό με τα λιγοστά χρήματα που θα αποφέρουν οι εμπορικές χρήσεις, καθιστούν δύσκολο να γίνει απόσβεση της επένδυσης. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της επιστροφής στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην ΠΑΕ περιμένουν την ψήφιση του νόμου για να γίνουν τα απαραίτητα έργα που απαιτούνται ώστε να ξαναπαίξει η ομάδα στην ιστορική της έδρα. Οι διοικούντες αισιοδοξούν πως οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να… μπουν εκεί το αργότερο τον Απρίλιο, παρότι τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι λίγα.

«Παγώνει» του φορ

11/01/2013
 Περισσότερο χρόνο θέλουν οι παράγοντες του Λεβαδειακού για την εξεύρεση ενός επιθετικού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Παγώνει» του φορ
Στο συρτάρι μπαίνει η υπόθεση του επιθετικού για τον Λεβαδειακό.

Πριν από το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι Βοιωτοί είχαν χαρακτηρίσει προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ μετά τη λήξη του συμβολαίου του Στέφανο Ναπολεόνι.

Το συγκεκριμένο θέμα αποτελούσε προτεραιότητα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν παρουσιάζονται ενθουσιασμένοι μέχρι τώρα με κάποιον από τους υποψήφιους στόχους τους και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για κάποιους εξ’ αυτών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παράσχος αφιέρωσε τη χθεσινή μέρα στην τακτική με την οποία η ομάδα του θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Φορ από Κύπρο για Πλατανιά

11/01/2013
 Στα γνώριμα για τον Άγγελο Αναστασιάδη λημέρια της Κύπρου φέρεται να έχει βρει ο Πλατανιάς τον επιθετικό που ψάχνει για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Φορ από Κύπρο για Πλατανιά
Για την απόκτηση επιθετικού κινείται ο Πλατανιάς και ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση αγωνίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι άριστος γνώστης της συγκεκριμένης αγοράς, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών και με επιτυχία ως ομοσπονδιακός τεχνικός του συγκροτήματος της Μεγαλονήσου.

Πέρα από προσθήκες, οι νεοφώτιστοι θα προχωρήσουν και σε κινήσεις για την αποσυμφόρηση του ρόστερ τους με αποδεσμεύσεις παικτών. Μεταξύ των παικτών που ακούγεται πως θα αποχωρήσουν είναι οι Τάσος Δέντσας και Χρήστος Παληγεώργος, που έχουν μόλις 2 και 4 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις με παίκτες που είναι βασικοί, όπως ο Κένταλ Ουκάρ (15 εμφανίσεις, 1 γκολ).

Παρ’ ολίγον στην ΑΕΚ το αστέρι της Premiership

11/01/2013
 Διαβάστε την αποκάλυψη της στήλης της SportDay «Ο τρελός του χωριού» για το πώς ο παίκτης-έκπληξη της Premiership βρέθηκε προ διετίας κοντά στην ΑΕΚ.

Παρ’ ολίγον στην ΑΕΚ το αστέρι της Premiership
Είναι από τις ιστορίες που προκαλούν… πόνο. Ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ΑΕΚ. Γιατί πριν κάτι λίγο παραπάνω από δύο χρόνια, η «Ένωση» βρέθηκε μία ανάσα από τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί την αποκάλυψη της Premiership, τον Μίτσου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναζητούσε τότε έναν παίκτη για να δώσει μεσοεπιθετικές λύσεις στην ομάδα του. Το Νοέμβριο του 2010 οι διασυνδέσεις του στην Ισπανία τον ενημέρωσαν πως ο Μίτσου ήθελε να αποχωρήσει από τη Θέλτα. Μίλησε μαζί του και απέσπασε το «ναι» του συμπατριώτη του που θα έπαιρνε 120.000 ευρώ, ωστόσο η ομάδα του Βίγκο αξίωσε χρήματα και η μεταγραφή «πάγωσε». Ο Μανόλο Χιμένεθ πίεσε για να επανέλθει η ομάδα του το καλοκαίρι, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Ο Μίτσου κατέληξε στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου έκανε όργια πέρυσι (15 γκολ σε 37 ματς στην Primera) και μεταγράφηκε το καλοκαίρι στη Σουόνσι έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Φέτος «λάμπει» και στην Αγγλία, με 13 γκολ σε 20 εμφανίσεις στην Premiership.

Πλησιάζει ο επιθετικός

11/01/2013
 Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Πλησιάζει ο επιθετικός
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις επιθετικών έχουν εστιάσει στον Αστέρα Τρίπολης.

Η απόκτηση ενός φορ αποτελεί προτεραιότητα για τους Αρκάδες, οι οποίοι έχουν δεχθεί πολλές προτάσεις από μάνατζερ για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Ωστόσο, η SportDay γράφει ότι το συγκεκριμένο θέμα θα κλείσει σύντομα με την έλευση ενός ποδοσφαιριστή από την Λατινική Αμερική και πιθανότατα να έχουν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσοι έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου επιδόθηκαν σε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ουσέρο, Σανκαρέ, Φούλοπ γυμνάζονται σε κανονικό ρυθμό και εκτός απροόπτου θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Κέρκυρα.

Ξέχωρα από τον 18χρονο επιθετικό Ντινιωτάκη, που παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Κέρκυρα, θα ακολουθήσουν και άλλοι δανεισμοί νεαρών παικτών σε διάφορες ομάδες προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

«Έζησα σκηνές από ταινία τρόμου»

11/01/2013
 Τρομοκρατημένος από την επίθεση που δέχτηκε δήλωσε ο Φουρτάδο. «Φοβάμαι πως θα κινδυνεύσει η ζωή μας στο τέλος του πρωταθλήματος αν δεν βελτιωθεί η βαθμολογική μας θέση», ανέφερε σε πορτογαλικό σάιτ.

«Έζησα σκηνές από ταινία τρόμου»
Ακόμη και για τη ζωή του φοβάται ο Εμίλιο Φουρτάδο μετά από όσα έζησε τη Δευτέρα στην προπόνηση της ΑΕΚ με την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς.

Γράφοντας στη στήλη της ιστοσελίδας «Maisfutebol» για τους παίκτες από την Πορτογαλία που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ο 29χρονος επιθετικός περιέγραψε τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε στα Σπάτα και τόνισε πως φοβάται για ακόμη χειρότερα αν η ομάδα του δεν καταφέρει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Αναλυτικά τι έγραψε ο Φουρτάδο:

«Γεια σας και πάλι. Εκμεταλλεύομαι αυτή την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους τους Πορτογάλους καλή χρονιά. Την τελευταία φορά είχα αναφερθεί σε ένα πρόβλημα με τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά αυτό το πράγμα συνεχίστηκε. Κι αυτή τη φορά πολύ λιγότερο ειρηνικά.

Όπως έχω ξαναγράψει, περνάμε μια δύσκολη περίοδο με διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα. Αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα είμαστε προτελευταίοι. Το Σάββατο παίξαμε με τον Αστέρα στην Τρίπολη και χάσαμε 3-1. Σε κάποια στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί, γιατί οι οπαδοί μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Την επόμενη μέρα στην προπόνηση ήρθαν 30-40 οπαδοί, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με σίδερα, κοντάρια κι άλλα επικίνδυνα αντικείμενα. Έγινε μια συζήτηση, οι τόνοι ανέβηκαν και επιχείρησαν να μας επιτεθούν. Ο προπονητής μας προσπάθησε να τους μιλήσει και τον απώθησαν. Ήταν σκηνές ταινίας τρόμου. Η μόνη λύση ήταν να φύγω για τα αποδυτήρια γρήγορα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Περιμέναμε για πολλές ώρες να έρθει η αστυνομία, αλλά δεν εμφανίστηκε. Μόνο όταν η κατάσταση εκτονώθηκε καταφέραμε εμείς οι παίκτες να φύγουμε όλοι μαζί από το προπονητικό κέντρο, χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστώ το Θεό που όλα τέλειωσαν καλά. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, κάτι πολύ ατυχές ό,τι συνέβη. Εμείς οι παίκτες κινδυνεύουμε να ζήσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον ή και ακόμη χειρότερα αν δεν βελτιωθεί η θέση μας στη βαθμολογία. Θα τολμούσα να πω πως θα κινδυνεύσει ακόμη και η ζωή όσων είναι στην ΑΕΚ με το τέλος του πρωταθλήματος».

Δοκιμάζεις παίκτες, αλλά…

11/01/2013
 Δύο ποδοσφαιριστές δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα στον ΟΦΗ, όμως προτεραιότητα αποτελεί η φορολογική ενημερότητα.

Δοκιμάζεις παίκτες, αλλά…
Από το… μικροσκόπιο του Γιάννη Πετράκη περνούν αυτές τις μέρες δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στις προπονήσεις του ΟΦΗ.

Πρόκειται για τον κεντρικό Νίκο Ζιάμπαρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα και δοκιμάστηκε πριν από μερικές μέρες στον Πανιώνιο, και τον δεξιό μπακ Παναγιώτη Αχείμαστο.

Ο τελευταίος είχε παίξει στην τσεχική Caslav F.K. και παλιότερα είχε περάσει από Παναιγιάλειο και Τηλυκράτη.

Ωστόσο, ακόμη και αν οι δύο παίκτες πείσουν για την αξία τους τον προπονητή της κρητικής ομάδας, πρέπει πρώτα να σημειωθεί εξέλιξη για την φορολογική ενημερότητα (απαραίτητη για να κάνει μεταγραφές).

Οι Ηρακλειώτες πρέπει να τακτοποιήσουν οφειλή ύψους 348.000 ευρώ. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι παράγοντές της αισιοδοξούν...

Απορρίφθηκε ο Καρντόσο

11/01/2013
 Την περίπτωση του Οράσιο Καρντόσο απέρριψε η Βέροια, στην οποία είχε προταθεί με σκοπό η «Βασίλισσα του Βορρά» να ενδυναμώσει τη μεσαία της γραμμή.

Απορρίφθηκε ο Καρντόσο
Στόχος της διοίκησης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι να αποκτήσει παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της Βέροιας απέρριψαν τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιουνίου με την Κόλο Κόλο.

Η αρνητική απάντηση των νεοφώτιστων φαίνεται πως στέλνει τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και της Καβάλας στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στα αγωνιστικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο με τον Κόστλι να είναι το μοναδικό ερωτηματικό και στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δοκιμάσει το πόδι του για να ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αγγελόπουλος: «Την άλλη εβδομάδα για Σκόνδρα»

11/01/2013
 Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην υπόθεση του Γιάννη Σκόνδρα, σύμφωνα με τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Αγγελόπουλος: «Την άλλη εβδομάδα για Σκόνδρα»
Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν σημειωθεί εξελίξεις στην υπόθεση του Γιάννη Σκόνδρα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αγγελόπουλος στο Novasports.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι. Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Αγγελόπουλου στο Novasports

Κύριε Αγγελόπουλε χειριστήκατε με επιτυχία τις υποθέσεις Αναστόπουλου και Μάντζιου οι οποίες τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες.

«Μετά την έλευση του κυρίου Αναστόπουλου, η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη δεν κάναμε κάποιες επαφές για την ενίσχυση της ομάδας γιατί έπρεπε να κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, να γνωρίσει από κοντά το ρόστερ και από εκεί και πέρα να κάνουμε κάποιες επαφές για να δούμε αν και εφόσον χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιο τομέα. Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, είχαμε κάποιο ραντεβού και μας πρότεινε ο κύριος Αναστόπουλος την απόκτηση κάποιου επιθετικού ποδοσφαιριστή για να έχει περισσότερες επιλογές και ακόμη καλύτερες λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Κινηθήκαμε για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που και γνωρίζαμε πολύ καλά, αλλά και γνώριζε και ο προπονητής πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία τους στον ΟΦΗ. Και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε δύο μέρες καταφέραμε και συμφωνήσαμε τον ποδοσφαιριστή και θα ήθελα να πω ότι σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η θέληση του Βαγγέλη να έρθει στην ομάδα μας και να συνεργαστεί και με μας αλλά και με τον προηγούμενο προπονητή του
».

Υπάρχουν άλλες κινήσεις να περιμένουμε μέσα στον Γενάρη;

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Εκτός βέβαια αν προκύψει κάποια παραχώρηση ποδοσφαιριστή ή επειδή δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ποτέ και υπάρχουν είκοσι μέρες ακόμη για να λήξει η μεταγραφική περίοδος και υπάρξει εισήγηση του προπονητή μας εξετάσουμε και κάποια άλλη περίπτωση. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι περισσότερο».

Εξελίξεις με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Φυτανίδης κι ο Ιτάνζ, αλλά και με τον ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Σκόνδρα υπάρχουν;

«Όχι δεν έχουμε προχωρήσει κάτι σε επίπεδο ανανεώσεων. Για την περίπτωση του Γιάννη είναι γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι περισσότερο. Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».

Μήνυσε τον Τσάκα ο Κωνσταντίνου

11/01/2013
 Για δυσφήμιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μήνυσε τον Βλάση Τσάκα ο αντιπρόεδρος και νέος γενικός αρχηγός του συλλόγου, Βασίλης Κωνσταντίνου. Με τον ίδιο τρόπο απαντά ο εκπρόσωπος του Φεϊζάλ.

Μήνυσε τον Τσάκα ο Κωνσταντίνου
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν αυτός που κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βλάση Τσάκα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νέος γενικός αρχηγός της ομάδας αποφάσισε να… πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Θεωρώντας πως ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φεϊζάλ (και παλαιότερα του Αλ Σαούντ) εμπαίζει τον Παναθηναϊκό, προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον του.

Μάλιστα η αστυνομία κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την προσαγωγή του Βλάση Τσάκα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Ο Βλάσης Τσάκας ασφαλώς και είναι ενήμερος και ο ίδιος τονίζει πως λίαν συντόμως θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μη μήνυση. Θεωρεί, δε, πως όσα του καταμαρτυρούν από τον Παναθηναϊκό δεν στοιχειοθετούν κάποιο αδίκημα.

Αποδεικνύεται, λοιπόν, και στην πράξη πως ο Παναθηναϊκός θα «κυνηγήσει» τον Βλάση Τσάκα. Ακόμη η ΠΑΕ δεν έχει κινηθεί ως νομικό πρόσωπο δικαστικά εναντίον του, ωστόσο το έκανε ένας δικός της άνθρωπος.

Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Κομίνης στο ΟΑΚΑ, Βοσκάκης στη Λειβαδιά

11/01/2013
 Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Κομίνης στο ΟΑΚΑ, Βοσκάκης στη Λειβαδιά
Ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας θα διευθύνει την αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Skoda Ξάνθη.

Τον εκτός έδρα αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό θα σφυρίξει ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου, ενώ ο Λαμπρόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (13/1, 15:00).

Σάββατο, 12/1/2013

ΑΕΚ – SKODA Ξάνθη (17:15, ΟΑΚΑ)
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης( Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ποντίκης, Χαρίσης, Καλογερόπουλος, Μαυρόπουλος

Πανθρακικός – Πλατανιάς (17:15, Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής)
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Θανασακούδης, Τσολάκης, Τριτσώνης, Καλαθένος.

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (19:30, Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς)
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρέθυμνο)
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Σταυρουλάκης, Κύζας, Νταμπώσης

Κυριακή, 13/1/2013

Γιάννινα- Παναθηναϊκός (15:00, Γήπεδο Ζωσιμάδες)
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Κωσταράς, Καραϊσαρίδης, Ιωαννίδης, Γκρούτσης

Πανιώνιος-Βέροια (17:15, Γήπεδο Νέας Σμύρνης)
Διαιτητής: Απόστολος Αμπαρκιόλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κούλα, Γεωργαράκος, Κάκος, Μπέρσης

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (17:15, Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης)
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραία)
Βοηθοί: Αλεξέας, Κοντίζας, Στυλιάρας, Σπυρόπουλος

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (19:30, Γήπεδο Τούμπας)
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης, Γεωργιάδης, Μαντάκης, Μπέγκος

Δευτέρα, 14/1/2013

Κέρκυρα- Αστέρας Τρίπολης (19:30, Γήπεδο ΕΑΚ Κέρκυρας)
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος, Κουρομπύλια, Λιαχούδης, Γιαννόπουλος


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου