ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χωρίς άγχος στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Χωρίς άγχος στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Στο Βελιγράδι βρίσκεται η αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών για την αναμέτρηση (9/1, 18:00) με τον Ερυθρό Αστέρα. "Δεν κρίνεται η πρόκριση αλλά η κατάταξη και θα παίξουμε χωρίς άγχος", δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.
Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (9/1, 18:00) στο Βελγράδι τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου του L.E.N. ChampionsLeague.
"Στο παιχνίδι αυτό δεν κρίνεται η πρόκριση αλλά η κατάταξη στις πρώτες  θέσεις του ομίλου μας. Αυτό θα μας κάνει να παίξουμε χωρίς άγχος και πιστεύω ότι θα  βγάλουμε στο παιχνίδι μας τη δουλειά που κάναμε το προηγούμενο διάστημα. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση που να συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης", τόνισε για την αναμέτρηση ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, που έχει στη διάθεσή του τους εξής πολίστες: Δεληγιάννης, Φλώρος, Δελακάς, Ποντικέας, Φουντούλης, Μάζης, Σχίζας, Μάλιαρακ, Κολόμβος, Μουρίκης, Μπλάνης, Καπότσης και Ντόσκας.

Διαιτητές έχουν οριστεί ο Ολλανδός, Αντον Μπέρβοετς και ο Ισπανός, Έρνεστ Ινέστα. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Γιούγκ Ντουμπρόβνικ θα υποδεχτεί τη Μονπελιέ.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που είχε διεξαχθεί στον κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά ο Ολυμπιακός, μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση, είχε νικήσει με σκορ 9-8.

Η βαθμολογία μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές: Γιούγκ Ντουμπρόβνικ 15, Ολυμπιακός 9, Ερυθρός Αστέρας 6, Μονπελιέ 6, Κρόιτζλίνγκεν 0.

Η συνέχεια:

23 Ιανουαρίου 2013

MONTPELLIERWaterpolo (FRA) vs BVCCrvenaZvezdaBELGRADE (SRB)

SC KREUZLINGEN (SUI) vs Jug CO DUBROVNIK (CRO)

Olympiacos SC PIRAEUS (GRE) Rest

6 Φεβρουαρίου 2013

Olympiacos SC PIRAEUS (GRΕ) vs MONTPELLIER Waterpolo (FRA)

BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB) vs SC KREUZLINGEN (SUI)

Jug CO DUBROVNIK (CRO) Rest

27 Φεβρουαρίου2013

SC KREUZLINGEN (SUI) vs Olympiakos SC PIRAEUS (GRE)

Jug CO DUBROVNIK (CRO) vs BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB)

MONTPELLIER Waterpolo (FRA) Rest

Το Σάββατο (14:30, ΕΤ1) ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών. Την ίδια ημέρα η ομάδα πόλο γυναικών θα υποδεχτεί στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά το Ρέθυμνο. Η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών θα ξεκινήσει στις 14:15.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου