ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ανεβαίνει ο Αβραάμ

Ανεβαίνει ο Αβραάμ

08/01/2013
 Ελπίδες να αγωνιστεί -έστω και για μικρό χρονικό διάστημα- κόντρα στο Λεβαδειακό έχει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως φάνηκε από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ανεβαίνει ο Αβραάμ
Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ακολούθησε το ατομικό πρόγραμμα που του έχει χορηγηθεί δίχως προβλήματα και πλέον θα αρχίσει να υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά δεν αποκλείεται να μπορέσει να παίξει μερικά λεπτά στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Βέβαια, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περίπτωση του Αβραάμ αφού προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό χιονόπτωση κατά διαστήματα και περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και τακτική. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με την κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Σε αυτό συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν πολύ κόντρα στη Βέροια, την περασμένη Κυριακή. Οι υπόλοιποι συνέχισαν την αποθεραπεία τους στο γυμναστήριο.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία, ενώ οι Τζαμέλ Αμπντούν και Αριέλ Ιμπαγάσα μετά τη θεραπεία γυμνάστηκαν με βάση το δικό τους ατομικό πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε την αποκατάστασή του με ατομικό στο γήπεδο.

Το πρωί της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου