ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Δύσκολη αποστολή στο Βραχάτι

Δύσκολη αποστολή στο Βραχάτι

Τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, Παμβοχαϊκό, αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός το Σάββατο (12/1, 17:00 - Novasports3)."Είναι προφανές ότι μας περιμένει μία δυνατή αναμέτρηση", δήλωσε ο Κώστας Χριστοφιδέλης.
Οι ερυθρόλευκοι, που φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague ΟΠΑΠ, έχουν μπροστά τους μία πολύ δύσκολη -εκτός έδρας- δοκιμασία με την ομάδα του Βραχατίου που προέρχεται από μία σειρά νικηφόρων αναμετρήσεων και έχει αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
"Είναι προφανές ότι μας περιμένει μία δυνατή αναμέτρηση,  με μία ομάδα που μετρά το δικό της νικηφόρο σερί. Όμως, όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής θα είναι δύσκολα. Οι αντίπαλοί μας παίζουν χωρίς άγχος αφού σε περίπτωση ήττας δεν χάνουν κάτι, αντιθέτως με μία επιτυχία επί του Ολυμπιακού τα κέρδη τους θα είναι πολλαπλά. Σε κάθε αγώνα λοιπόν, μας ενδιαφέρει η δική μας απόδοση που ουσιαστικά καθορίζει και την εξέλιξή του και εύχομαι να συνεχίσουμε τα θετικά μας αποτελέσματα", δήλωσε στο "www.olympiacos.org" ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης. 

Το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17:00, Novasports3) στο κλειστό της Βόχας, θα διευθύνουν οι κκ. Γεροθόδωρος και Γεωργουλέας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου