ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Τσεκάρει» Μήτρογλου η Σέλτικ

«Τσεκάρει» Μήτρογλου η Σέλτικ

10/01/2013
 Στο στόχαστρο της Σέλτικ έχει μπει ο Κώστας Μήτρογλου. Στο κόλπο απόκτηση του «Μητρογκόλ» και η Φούλαμ.

«Τσεκάρει» Μήτρογλου η Σέλτικ
Οι εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου κυρίως στα ματς του Champions League αλλά και στους αγώνες πρωταθλήματος φαίνεται να έχουν… συγκινήσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Μετά από το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Ολυμπιακού από τουρκικούς συλλόγους, ήρθε η σειρά ομάδων από Βρετανία να φέρονται να τον έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.

Αρχικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σέλτικ έχει βάλει στο «μάτι» τον Έλληνα διεθνή και επιθυμεί να τον κάνει δικό της. Οι «Κέλτες» είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Γιώργου Σαμαρά και φαίνεται πως έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση και ακόμα έναν Έλληνα επιθετικό. Τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές στην φετινή περίοδο και είναι ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν. Μάλιστα, όπως γράφει η Daily Record η Σέλτικ είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Βέβαια, η Σέλτικ δεν παίζει μόνη της. Στο κόλπο έχει μπει και η Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη. Ο Μάρτιν Γιολ παρακολουθεί στενά την ελληνική αγορά και ο «Μητρογκόλ» είναι ο ποδοσφαιριστής που του έχει κάνει «κλικ».

Δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να κινηθούν άμεσα και να κάνουν πρόταση αγοράς του Μήτρογλου είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου