ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Δηλωσεις προπονητων

 Δηλωσεις προπονητων

  10/01/2013 

Μπαρτζώκας: "Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσει στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".
Κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Βαρκελώνη, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση της Παρασκευής (11/1, 21:45), στην έδρα της Μπαρτσελόνα.
Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: "Έχουμε δύσκολο έργο έτσι κι αλλιώς. Η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει μεγαλύτερη πίεση λόγω της ήττας της την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θα είναι απόλυτα έτοιμη και προετοιμασμένη. Αν χάσει και δεύτερο ματς και πρώτο στην έδρα της θα μείνει πολύ πίσω και δεν το θέλουν, αυτό είναι σίγουρο. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι εκεί για να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Εμείς ψάχνουμε νίκες εκτός έδρας  και θα παλέψουμε να την πάρουμε εκεί μια από αυτές που θέλουμε ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στα play off".

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: "Ο Ναβάρο είναι μεγάλο μέγεθος. Θα δώσουμε προσοχή εκεί λόγω του ότι είναι ο κεντρικός άξονας της ομάδας, αλλά θα είναι ουτοπία να σταθούμε μόνο σε αυτόν αφού πρόκειται για μια ομάδα γεμάτη παίκτες τεράστιας αξίας. Συνεπώς πρέπει να είμαστε ομαδικοί σε άμυνα και επίθεση για να καταφέρουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας".

Για την ψυχολογία που έχει η ομάδα ενόψει του ματς με την Μπαρτσελόνα: "Η ψυχολογία διαμορφώνεται πολλές φορές από παράγοντες ιδιαίτερους. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όσο πιο νωρίς όσα περισσότερα ματς γίνεται. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα σταθούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι και τι εικόνα θα παρουσιάσουμε. Εγώ θεωρώ πως αν μείνουμε στη διεκδίκηση της νίκης ως τα τελευταία λεπτά, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι με κάποιες σωστές αποφάσεις στο τέλος".

Για την κατάσταση του Τζος Πάουελ: "Ο Πάουελ δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, αισθάνεται ακόμη κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι παιδί που λέει πως πονάει και δεν βγαίνει εύκολα εκτός".

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 13 παίκτες, ανάμεσά τους και ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης.

Πασκουάλ: "Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση, αλλά τη νίκη"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως η Μπαρτσελόνα σκέφτεται μόνο τη νίκη και όχι την εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο ημιτελικό της Ευρωλίγκας.
Το βράδυ της Παρασκευής (11/1, 21:45), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.
Στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα" δεν σκέφτονται τον περυσινό ευρωπαϊκό χαμένο ημιτελικό από τον Ολυμπιακό, στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ. Στο μυαλό τους, δεν υπάρχει η λέξη εκδίκηση!

"Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση, αλλά τη νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και η νίκη είναι αναγκαία στην έδρα μας στο Top-16 για να καταφέρουμε να περάσουμε από τον όμιλό μας. Είμαστε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, που πιστεύω ότι περιλαμβάνει επτά ομάδες ικανές να φτάσουν στο Final-4", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας:

"Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές, που σίγουρα θα είναι πολλές. Μακάρι να έχουμε ίδια ατμόσφαιρα με το ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Όσο για τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό, ο Τσάκι Πασκουάλ υπογράμμισε: "Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι. Είναι μία ομάδα με παίκτες που γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλο, έχουν αυτοπεποίθηση και πλούσια αθλητικά προσόντα.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Παίρνει πολλές σημαντικές αποφάσεις μέσα σε έναν αγώνα και είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις. Ένα από τα κλειδιά για τη νίκη θα είναι να συνδυάσουμε πολλά στοιχεία στην άμυνά μας".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου