ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χαμόγελα στο ΣΕΦ καθώς προπονήθηκαν όλοι

Χαμόγελα στο ΣΕΦ καθώς προπονήθηκαν όλοι

Χαμόγελα και ικανοποίηση στο ΣΕΦ από το γεγονός πως όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν με την ομάδα. Εντάξει ο Πάουελ, είναι καλύτερα ο Παπανικολάου και ετοιμάζονται για Βαρκελώνη. Σερμαντίνι αντί Μαυροειδή στην Ισπανία.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε με ικανοποίηση στην προπόνηση της Τρίτης (8/1) στο ΣΕΦ όλους τους παίκτες του να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Χαμόγελα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς ο Τζος Πάουελ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του στο γόνατο, ενώ και ο Κώστας Παπανικολάου δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής (11/10), στο οποίο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τους Καταλανούς (21:45) για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του έχουν μελετήσει το παιχνίδι των "μπλαουγκράνα" και έχουν ετοιμάσει την τακτική την οποία θα ακολουθήσουν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι.

Οι Πρωταθλητές θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα (18:00) της Τετάρτης (9/1) στο Φάληρο, ενώ την Πέμπτη (10/1, 16:45) θα αναχωρήσουν για την Βαρκελώνη. Εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί το πρωί στο ΣΕΦ, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. Οι ερυθρόλευκοι με το που φτάσουν στην Ισπανία θα προπονηθούν στην έδρα των Καταλανών, στο γήπεδο "PALAU BLAUGRANA".

Όσον αφορά την δωδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Έλληνας τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα αφήσει εκτός τον Δημήτρη Μαυροειδή, με τον Γιόργκι Σερμαντίνι να παίρνει την θέση του στην αποστολή. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως ο Γεωργιανός σέντερ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου