ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Με τρεις χιλιάδες φιλάθλους στη Λιβαδειά!

Με τρεις χιλιάδες φιλάθλους στη Λιβαδειά!

Περίπου τρεις χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το "παρών" στο γήπεδο της Λιβαδειάς για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Στα 25 ευρώ η τιμή του εισιτηρίου.
Υπολογίζεται ότι περίπου 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (12/1) με τον Λεβαδειακό. Δείτε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, όπως ανακοινώθηκε από τον πειραϊκό σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ" το Σάββατο, 12/01/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), την Παρασκευή 11/13 από τις 10:00-18:00.

Την ημέρα του αγώνα, από τις 18:00 μέχρι την έναρξη, θα πωλούνται εισιτήρια στο εκδοτήριο έξω από τις Θύρες 5 & 6 του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 25€.

Τηλ. Επικοινωνίας : 210-48 00 901".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου