ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

"Θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης"

"Θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης"

Ο εκπρόσωπος της Μπριζ, Γκρέταρσον, παραδέχτηκε το ενδιαφέρον της Μπριζ για τον Τοροσίδη, αλλά δήλωσε πως το πιθανότερο είναι ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
Ο τεχνικός διευθυντής της βελγικής Κλαμπ Μπριζ, Άρναρ Γκρέταρσον, σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά επεσήμανε πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο σύλλογος του να τον αποκτήσει. Τόσο επειδή ο παίκτης δεν είναι "ζεστός" στο να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, όσο και από οικονομικής πλευράς.
Ο Άρναρ Γκρέταρσον, επίσης, δήλωσε πως είναι ενήμερος και για τα όσα γράφει ο ελληνικός Τύπος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του στον Τύπο του Βελγίου τόνισε πως το πιθανότερο είναι  πως ο Βασίλης Τοροσίδης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, συνεχίζοντας την καριέρα του στον Πειραιά.

Ο εκπρόσωπος της Κλαμπ Μπριζ, επίσης, ανέφερε πως η ομάδα του ψάχνει για δεξί μπακ και δεν κοιτάει μοναχά την περίπτωση του "Τόρο".

Άφησε να εννοηθεί πως κοιτάει και άλλους Έλληνες παίκτες, όπως τους Γιάννη Σκόνδρα (Ατρόμητος) Λουκά Βύντρα (Παναθηναϊκός).

Ο Βασίλης Τοροσίδης, πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμη το που θα συνεχίσει την καριέρα του και σίγουρα για να αφήσει την Ελλάδα θα το κάνει μοναχά για μία ομάδα η οποία θα έχει ευρωπαϊκό πρεστίζ και φυσικά για έναν σύλλογο που θα του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Το ότι ο Άρναν Γκρέταρσον δήλωσε πως ο Βασίλης Τοροσίδης κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να θεωρηθεί ασήμαντο, καθώς θεωρείται δεδομένο πως έχει έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού, μαθαίνοντας πράγματα για τις προθέσεις του παίκτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου