ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ταξίδια για Κοβάτσεβιτς και Λορένθο

Ταξίδια για Κοβάτσεβιτς και Λορένθο

Ταξίδια μεταγραφικού περιεχομένου για τους Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο, οι οποίοι έχουν αρχίσει, ήδη, να κάνουν λεπτομερή έρευνα αγοράς ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο Ολυμπιακός έχει "κλείσει" από τώρα για το καλοκαίρι τους Τόμας Ντε Βινσέντι και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι διαπρέπουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Βέροια, αντίστοιχα, αλλά στην πειραϊκή ομάδα δεν σταματούν εδώ...
Ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα scouting της ομάδας, Χουάνχο Λορένθο, συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις και δραστηριότητες. Οι δύο άντρες αναχώρησαν μυστικά για το εξωτερικό προκειμένου να παρακολουθήσουν μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Κοβάτσεβιτς φέρεται να πήγε στις Βρυξέλλες για τον εορτασμό 113 ετών από την ίδρυση της Λάτσιο, ενώ την Πέμπτη αναμενόταν να παρακολουθήσει τον αγώνα Σαραγόσα-Λεβάντε για το Κύπελλο Ισπανίας.

Από την άλλη πλευρά, για τον Λορένθο, υπάρχουν δύο σενάρια σχετικά με τον προορισμό του. Το πρώτο ανέφερε πως πήγε στην Πορτογαλία για να δει αγώνες του εγχώριου Λιγκ Καπ, ενώ το δεύτερο πως ήταν στην Κύπρο για το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ (0-2) προκειμένου να παρακολουθήσει τον πορτογαλικής καταγωγής κεντρικό αμυντικό, αλλά διεθνή με την Κύπρο, Ντόσα Τζούνιορ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου