ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνουν λύση για τον Ντιόγο

Ψάχνουν λύση για τον Ντιόγο

10/01/2013
 Τρόπο για να… ξεφορτωθούν τον Ντιόγο ψάχνουν στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι σε επαφή με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου φορ, ώστε να βρεθεί κάποια λύση σε αυτό το θέμα.

Ψάχνουν λύση για τον Ντιόγο
Την ώρα που στον Ολυμπιακό τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ανανεώσεις, στο προσκήνιο παραμένει η «ελάφρυνση» του ρόστερ της ομάδας.

Προτεραιότητα των Πειραιωτών ήταν να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Ντιόγο, ο οποίος δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και αρκετό καιρό.

Χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στη λύση του θέματος, αφού η διοίκηση συζητάει με τον μάνατζέρ του που βρίσκεται στην Αθήνα.

Πιθανότατα αυτή να είναι η λύση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου επιθετικού, αρκεί βέβαια να βρεθεί κάποια ομάδα να τον αποκτήσει.

Επιθυμία του Ντιόγο φαίνεται πως είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως «ψάχνεται» μήπως βρει κάποια καλή πρόταση από σύλλογο του Κατάρ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου