ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του ο Παπανικολάου

Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του ο Παπανικολάου

Επηρεασμένος δείχνει ο Παπανικολάου από τον τραυματισμό του, καθώς συνεχίζει να έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και για αυτόν τον λόγο δεν πιέζεται όταν δεν χρειάζεται.
Παρουσιάζει σημάδια κάμψης η αγωνιστική απόδοση του Κώστα Παπανικολάου στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, ειδικά στην επίθεση (3π, 1/2δ, 0/5τρ, 1/1β με Πανελευσινιακό, 4π, 1/4δ, 0/1τρ, 2/2β). Και αυτό σε αντίθεση με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Έλληνα φόργουορντ το προηγούμενο διάστημα.
Υπάρχει όμως εξήγηση για αυτό το θέμα. Ο Κώστας Παπανικολάου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς τις τελευταίες μέρες,  με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Στα παιχνίδια της ομάδας παρουσιάζεται επιφυλακτικός και δεν πιέζεται όταν δεν χρειάζεται, αλλά αυτό είναι λογικό. Οι κοιλιακοί αναρρώνουν γρήγορα, αλλά χρειάζονται προσοχή και όχι ζόρια. Τώρα κάνει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο σημείο. Δεν του μπαίνουν και τα σουτ του Έλληνα φόργουορντ, δείχνοντας να έχει χάσει τον ρυθμό του στα υψηλά ποσοστά ευστοχίας που παρουσίαζε και στην πράξη φαίνεται πως ο τραυματισμός του τον έχει επηρεάσει. Είναι θέμα χρόνου όμως και προπονήσεων ώστε να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Δεν τίθεται θέμα ανησυχίας, ούτε προβληματισμού. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι σπουδαίος παίκτης, δουλευταράς και παλικάρι! Μόλις αναρρώσει πλήρως είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου