ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Μανωλάς στην «Αθλητική Κυριακή», φουλ μεταδόσεις το Σ/Κ!

Μανωλάς στην «Αθλητική Κυριακή», φουλ μεταδόσεις το Σ/Κ!

11/01/2013

Μανωλάς στην «Αθλητική Κυριακή», φουλ μεταδόσεις το Σ/Κ!

«Αθλητική Κυριακή», η πιο ιστορική αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου, στη ΝΕΤ, στις 22.00, με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου έχει... υψηλούς προσκεκλημένους!
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς, μιλά στον δημοσιογράφο Άρη Γάτα και αποκαλύπτει ποιοι θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή για τα σημερινά δυσεπίλυτα προβλήματα του Δικεφάλου. Ο σημερινός προπονητής της Νίκης Βόλου δεν διστάζει, όπως πάντα, να αναφερθεί για την κατάντια της ΑΕΚ, τον τεχνικό Έβαλντ Λίνεν, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον ανιψιό του Κώστα και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τη νυν διοίκηση και το διάλογο που είχε με τον πρώην μεγαλο-μέτοχο Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα έχει προσκεκλημένους έμπειρους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα σχολιάσουν τη συνέντευξη του Στέλιου Μανωλά και θα μιλήσουν για το μέλλον της μεγάλης ομάδας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η εκπομπή θα συνδεθεί με τα Ιωάννινα, όπου ο δημοσιογράφος της ΕΡΑΣΠΟΡ Χρήστος Κοντός θα έχει δίπλα του τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννη Χριστόπουλο, λίγες ώρες μετά τον αγώνα της ομάδας της Ηπείρου με τον Παναθηναϊκό.
Σε απευθείας σύνδεση με την Τούμπα, αμέσως μετά το σημαντικό παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, ο Γιώργος Μίνος με καλεσμένους πρωταγωνιστές του ματς, θα μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στα ενενήντα λεπτά.
Όπως κάθε Κυριακή η ενημέρωση των φιλάθλων θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τους αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, της Basket League και όλη την αθλητική κίνηση του διημέρου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Περισσότεροι από 30 αγώνες LIVE στα κανάλια του ΟΤΕ!
Ποδοσφαιρικά ντέρμπι κορυφής για τις La Liga και Serie A, σημαντικά παιχνίδια της Football League, σπουδαίες αναμετρήσεις με πρωταγωνιστές τα αστέρια του ΝΒΑ New York Knicks-New Orleans Hornets και συναρπαστικά παιχνίδια από ACB Liga Endesa και ABA League κλέβουν την παράσταση το δεύτερο Σαββατοκύριακο του 2013, στα κανάλια OTE Sport του OTE TV.
Από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 18 του μήνα, οι αθλητικές συχνότητες του OTE TV καλύπτουν τις σημαντικότερες αναμετρήσεις ζωντανά, αποκλειστικά, χωρίς διακοπές και σε ποιότητα High Definition.
Για την 19η αγωνιστική της La Liga, κυριαρχεί η αναμέτρηση Μάλαγα-Μπαρτσελόνα, μαζί με την επικίνδυνη έξοδο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα με την Οσασούνα και τους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Σαραγόσα, Βαλένθια-Σεβίλη και Μπέτις-Λεβάντε, που θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ποιότητα High Definition. Η αγωνιστική δράση στην Ισπανία, αρχίζει από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, με την ενδιαφέρουσα κόντρα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγιεκάνο.
Στη Serie A, τα φώτα εστιάζουν στην «πόλη του Stendhal», όπου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, η πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενείται από την Πάρμα. Ακόμη, οι κόντρες Λάτσιο-Αταλάντα, Σαμπντόρια-Μίλαν, Νάπολι-Παλέρμο, Κατάνια-Ρόμα και Ουντινέζε-Φιορεντίνα, είναι αμφίρροπες αναμετρήσεις με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Στη Football League, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στις 18.00, τo OTE Sport3 του OTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τη σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου με τη Νίκη Βόλου και τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στις 19.00, το ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Καλλιθέα στο Καυτανζόγλειο.
Στο μπάσκετ, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV από δυο αγώνες για την 17η αγωνιστική της ΑΒΑ League, Cibona-KRKA, Siroki-Partizan και αντίστοιχα 2 ντέρμπι της ACB Liga Endesa, Estudiantes-Barcelona και Manresa-Caja Laboral.
Τρία μεγάλα ντέρμπι στη Nova
Το πορτογαλικό πρωτάθλημα Liga ZON Sagres είναι σε φουλ αγωνιστική δράση και η Nova ετοιμάζεται να προσφέρει στους συνδρομητές της, μέσω των αθλητικών καναλιών της, το μεγάλο ντέρμπι της Ιβηρικής χώρας, αλλά και ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Την Κυριακή 13/1 στις 22.15 διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Πορτογαλίας, Μπενφίκα – Πόρτο, με τους «Αετούς» της Λισαβώνας να ψάχνουν το «τρίποντο» απέναντι στους «Δράκους» του Οπόρτο, σε έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και παράλληλα να αποτελέσει και crash test για την μάχη του τίτλου.
Και στην Premier League όμως έχει ντέρμπι! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι στο NS2/NS2HD
Το απόλυτο ντέρμπι, που ξεσηκώνει τα πλήθη από την Αγγλία μέχρι και σε κάθε γωνιά του κόσμου έρχεται αποκλειστικά στην Nova. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ετοιμάζονται να… αναμετρηθούν στην «αρένα» του «Όλντ Τράφορντ» για την 22η αγωνιστική της Premier League και υπόσχονται ένα μοναδικό υπερθέαμα στους συνδρομητές της Nova.
Την Κυριακή 13/1 στις 15:30 από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη οι δύο ομάδες με τα περισσότερα τρόπαια στο «νησί» κοντράρονται σε ένα από τα πλέον φημισμένα ντέρμπι του πλανήτη. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν την κούρσα προς την κατάκτηση του τίτλου και οι φιλοξενούμενοι για να φρενάρουν τους «κόκκινους διαβόλους» και παράλληλα να βελτιώσουν την δική τους βαθμολογική τους θέση.
Όμως η Αγγλία έχει και άλλο σπουδαίο ντέρμπι. Λίγη ώρα αργότερα στις 18.00 στο Λονδίν (από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου), η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τις δύο ομάδες να… καίγονται για τη νίκη.
Οι μεταδόσεις της Superleague
Συναρπαστικά ματς υπόσχεται η 17η αγωνιστική της Superleague και η Nova μέσω των καναλιών της ετοιμάζεται να προσφέρει στους συνδρομητές της μοναδικό υπερθέαμα.
Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη σε έναν ακόμη «τελικό», ενώ ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά με τις δύο ομάδες να θέλουν το «τρίποντο» πάση θυσία. Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός πηγαίνει στην Λιβαδειά για να δοκιμαστεί κόντρα στον Λεβαδειακό. Το μεσημέρι της Κυριακής ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς… οριακού χαρακτήρα, κυρίως για τους «πράσινους» που θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά. Την Κυριακή το βράδυ θα γίνει και το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, την προηγούμενη ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να θέλει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες του στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.
Σάββατο 12/01
* 17.15 ΑΕΚ - Ξάνθη σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιάννη Φάκαρου από το NS1
* 17.15 Πανθρακικός - Πλατανιάς σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Κωστή Μπότσαρη από το NS2
* 19.30 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Νίκου Γαβαλά από το NS2/NS2 HD.
Κυριακή 13/01
* 15.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Νίκου Τζουάννη από το NS1/NS1HD
* 17.15 ΟΦΗ – Άρης σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS1
* 17.15 Πανιώνιος – Βέροια σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS1
* 19.30 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Αποστόλη Λάμπου από το NS1/NS1 HD
Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα!
Δευτέρα 14/01,
* 19.30 Κέρκυρα - Αστέρα Τρίπολης σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Γιώργου Μαρκόπουλου από το NS2.
Το Dusseldorf Winter Cup live την Κυριακή στο ACTION 24
Το ACTION 24 (Sport TV) φέρνει στις οθόνες σας ακόμα ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός. Το Dusseldorf Winter Cup διεξάγεται για έβδομη συνεχή σεζόν και αποτελεί την επίσημη πρόβα των συμμετεχόντων πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.
Παρακολουθήστε ζωντανά την Κυριακή 13/1 στις 15.00 το εναρκτήριο παιχνίδι διάρκειας 45 λεπτών , ανάμεσα στην οικοδέσποινα Φορτούνα Ντίσελντορφ και την περσινή νταμπλούχο Γερμανίας, Ντόρτμουντ. Στις 16.00 τίθενται αντιμέτωπες Σταντάρ Λιέγης και Μάιντζ, ενώ ακολουθούν στις 17.00 ο αγώνας των ηττημένων και στις 18.00 ο τελικός του τουρνουά ανάμεσα στις νικήτριες.
Το Αυστραλιανό Oπεν στο Eurosport
Το πρώτο Γκραν Σλαμ της χρονιάς στο τένις, το περίφημο Αυστραλιανό Όπεν ανοίγει τις πύλες του στις 14 Ιανουαρίου στην Μελβούρνη και το Eurosport θα σας μεταφέρει όλη τη δράση με απ’ ευθείας συνδέσεις και μεταμεσονύχτιες μεταδόσεις των αγώνων.
Για ακόμα μία χρονιά το Eurosport θα φιλοξενήσει το Αυστραλιανό Όπεν (14-27 Ιανουαρίου). Καθημερινά η σύνδεση με την Μελβούρνη θα ανοίγει στις 02:00 και θα διαρκεί έως το τέλος της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας, πολύ συχνά έως τις πρώτες απογευματινές ώρες της ημέρας.
Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπουδαία παιχνίδια από τα μεγαλύτερα κορτ, καθώς το Eurosport και το Eurosport 2 έχουν εξασφαλίσει εικόνα από τα γήπεδα Rod Laver Arena, Hisense Arena, Margaret Court Arena, Show Court 2, Show Court 3, Court 6 και Court 8.
Παρών στην κάλυψη του Αυστραλιανού Όπεν θα είναι, ως συνήθως, και ο Ματς Βιλάντερ με την εκπομπή “Game, Set and Mats” η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στο Eurosport περίπου στις 20:00 και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων όλα τα τελευταία νέα της διοργάνωσης, τις καλύτερες στιγμές των αγώνων της προηγούμενης ημέρας, αλλά και την προεπισκόπηση των αγώνων που ακολουθούν. Μαζί με τον Βιλάντερ θα είναι η Μπάρμπαρα Σετ και η Άναμπελ Κροφτ!
Το επιτελείο του Eurosport για τη διοργάνωση ενισχύεται με την παρουσία και άλλων ειδικών συνεργατών, όπως η Αμελί Μορεσμό, ο Πατρίκ Μουράτογλου, ο Ανρί Λεκόντ και ο Τόμας Ένκβιστ.
Οι φίλοι του τένις θα μπορούν να απολαύσουν την διοργάνωση και από την υπηρεσία Eurosport Player, ενώ θα μπορούν να επικοινωνούν με τους δημοσιογράφους του καναλιού μέσω των σελίδων του Ελληνικού Eurosport στο Facebook και το Twitter.
Τους αγώνες από την Μελβούρνη θα σχολιάσουν οι Περικλής Μακρής, Γιώργος Πολύζος, Μαρίζα Γεωργίτση, Τάσος Βαρβάτος, Παναγιώτης Λούτας και Μάνος Μπολιεράκης, ενώ την εκπομπή “Game, Set and Mats” θα παρουσιάσουν οι Διονυσία Γιώτη και Γιώργος Αυγερινάκης.
Και Copa Africa στο Eurosport!
Μια χρονιά γεμάτη με απ’ ευθείας μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου ξεκινά με την σπουδαιότερη διεθνή διοργάνωση του 2013, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (19 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου), το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά από το Eurosport σε 57 τηλεοπτικές επικράτειες!
Οι μεγαλύτεροι αστέρες του αφρικανικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Εμάνιουελ Αντεμπαγιόρ (Τότεναμ, Τόγκο), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Σανγκάι Σενχούα, Ακτή Ελεφαντοστού) και Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι, Ακτή Ελεφαντοστού), θα συγκεντρωθούν στην Νότια Αφρική με τις 16 ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας της ηπείρου.
Και τα 32 παιχνίδια της διοργάνωσης θα μεταδοθούν live από το Eurosport και το Eurosport 2, με συνέπεια η συνολική παρουσία του Κυπέλλου Εθνών στα δύο κανάλια να ξεπεράσει τις 150 ώρες μετάδοσης! Επίσης, πριν από κάθε αναμέτρηση, ειδικό τηλεοπτικό συνεργείο του Eurosport στην Νότια Αφρική θα παρουσιάζει στους τηλεθεατές τα τελευταία νέα και αποκλειστικές συνεντεύξεις.
Πρόκειται για το 11ο συνεχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που φιλοξενείται στο Eurosport, από το 1994 και την διοργάνωση στην Τυνησία. Πλέον η διοργάνωση μεταφέρεται στις μονές χρονιές, ώστε να μην συμπίπτει με το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Και φυσικά, η πρεμιέρα μεταξύ της Νότιας Αφρικής και του Πράσινου Ακρωτηρίου αποτελεί την επιστροφή μιας σπουδαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην συγκεκριμένη χώρα από το Μουντιάλ του 2010.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η τελευταία προσπάθεια της ‘‘χρυσής γενιάς’’ της ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού να κατακτήσει το τρόπαιο και να σβήσει το “έμφραγμα” του τελικού του 2012 και της ήττας στα πέναλτι από την Ζάμπια.
Να σημειωθεί πως τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων διεξάγονται ταυτόχρονα και θα μεταδίδονται παράλληλα από το Eurosport και το Eurosport 2, ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διοργάνωση και μέσω της υπηρεσίας Eurosport Player.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου