ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Δείτε σε βίντεο τις αντιδράσεις των παικτών του Ολυμπιακού πριν βγουν στο παρκέ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ αλλά και μετά τη μεγάλη νίκη τους επί των πρασίνων.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ΣΕΦ το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό με 72-67 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 και κατά συνέπεια το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Δείτε σε βίντεο τις αντιδράσεις των παικτών του Θρύλου πριν βγουν στο παρκέ του Ειρήνης και Φιλίας για να αντιμετωπίσουν τους πράσινους αλλά και μετά τη μεγάλη τους νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπήρξαν έξαλλοι πανηγυρισμοί καθώς μόλις την Κυριακή (10/2) ακολουθεί νέα κόντρα με το "τριφύλλι" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν σε ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα που περίμενε όλους τους παίκτες του στην πόρτα των αποδυτηρίων προκειμένου να τους συγχαρεί για την προσπάθεια τους και την επικράτηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο:

Αποδυτήρια Ολυμπιακού από tetarti

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου