ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Οι οργανωμένοι της Λίβερπουλ δεν ξέχασαν την τραγωδία

Οι οργανωμένοι της Λίβερπουλ δεν ξέχασαν την τραγωδία

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν ξέχασαν τη συμπλήρωση 32 ετών από την τραγωδία στη Θύρα 7.
Με τίτλο "Θυμόμαστε την τραγωδία της Θύρας 7", οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ανάρτησαν κείμενο σε ένα από τα πιο δημοφιλή τους blog, το empireofthekop.com, για τα 21 αδικοχαμένα θύματα, στο οποίο αναφέρουν:

"Σήμερα είναι η 32η επέτειος της τραγωδίας της Θύρας 7 στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Στις 8/2/1981 και μετά από μια τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (6-0), οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να φύγουν από τη θύρα 7 (μοιάζει με τη δικιά μας KOP) για να πανηγυρίσουν έξω από το στάδιο.

Οι πόρτες όμως ήταν κλειστές, έτσι 21 άνθρωποι πέθαναν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν. Κανένας δεν τιμωρήθηκε για το γεγονός ότι οι πόρτες έμειναν κλειστές και οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα. Είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τραγωδία στην Ελλάδα", έγραψαν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα τους.

Στη συνέχεια υπάρχει link προς το σχετικό άρθρο της wikipedia για περισσότερες πληροφορίες για την τραγωδία που σημάδεψε τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς και ένα βίντεο από τους φίλους της Λίβερπουλ να αποδίδουν τιμές στα αδικοχαμένα θύματα, στο μνημείο που υπάρχει έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στο τέλος του κειμένου υπάρχει η συγκεκριμένη φωτογραφία με τη λεζάντα: "Οι φίλοι του Ολυμπιακού και της Λίβερπουλ ενώνουν τα χέρια απαιτώντας δικαιοσύνη" (σ.σ. για τα 96 θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο).


 
Δείτε το βίντεο:

Liverpool fans paying tribute to the victims of... από kouvanos

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου