ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η διαφορά ήθους μεταξύ Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου

Η διαφορά ήθους μεταξύ Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου

Οι Αγγελόπουλοι πήγαν και χαιρέτησαν δια χειραψίας τον Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ σε μία συμβολική κίνηση και μετά εκείνος τόνισε πως εφηύρε την αλητεία. Φάνηκε η διαφορά ήθους (video).
Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, οι πρόεδροι της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σε μία πρωτοποριακή κίνηση, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους από τα επίσημα του Σταδίου και κατευθύνθηκαν στον πάγκο της ομάδας του Παναθηναϊκού διανύοντας μία απόσταση 250 μέτρων, ώστε να χαιρετίσουν δια χειραψίας τον πρόεδρο των πρασίνων, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ακολούθησε στο Φάληρο την αποστολή του "τριφυλλιού", καθήμενος στην άκρη του πάγκου των φιλοξενούμενων.
 
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού καλώς όρισαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ, ευχήθηκαν από εδώ και πέρα η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να είναι πάντα ανθρώπινη και πολιτισμένη, δίχως παρατράγουδα και ακρότητες.
 
Μία συμβολική, τεράστια και ιστορική κίνηση από τους διοικητικούς ηγέτες των Πειραιωτών, θέλοντας όχι μόνο να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά να στείλουν και το δικό τους μήνυμα ομόνοιας, τόσο ενόψει του ερχόμενου τελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες (10/2), όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 
Μία υγιής συμπεριφορά, δείγμα του ήθους που χαρακτηρίζει την οικογένεια Αγγελόπουλου.

Ο πρόεδρος των πρασίνων ήταν ξεκάθαρο πως ξαφνιάστηκε από αυτή την ωραία κίνηση των Αγγελόπουλων, κάτι το οποίο φάνηκε τόσο από το ύφος του, όσο και από το νεύμα καρδιάς που έκανε προς εκείνους. Και ενώ οι περισσότεροι περίμεναν πως και ο Δ. Γιαννακόπουλος θα άλλαζε την συμπεριφορά του προς το καλύτερο, συνεισφέροντας από την πλευρά του στην βελτίωση του κλίματος στους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, τα... κατέστρεψε όλα με τα απαράδεκτα σχόλια που έκανε προς τους διαιτητές, τα οποία καταρχάς δεν τιμούν τον ίδιο!

Ναι μεν ευχαρίστησε την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία, ευχόμενος τα "αιώνια" ντέρμπι να γίνονται και με τους φιλάθλους των δύο ομάδων, δίνοντας και συγχαρητήρια στους φιλάθλους των ερυθρολεύκων για την κόσμια συμπεριφορά τους, αλλά στη συνέχεια "δυναμίτησε" το κλίμα.

Είπε πως "θα ήθελα να συγχαρώ τους κύριους Κορομηλά και Πηλοΐδη για την… νίκη τους", ψάχνοντας άλλοθι για την δίκαιη ήττα της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια έβαλε... αυτογκόλ με την απαράδεκτη δήλωση-απειλή του στους ρέφερι: "Πηλοΐδη, αυτό που κάνατε είναι αλητεία και την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ! Θα με βρείτε μπροστά σας, να το ξέρετε".

Η διαφορά ήθους και σοβαρότητας ανάμεσα στους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι χαώδης! Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συμβολική κίνηση από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι πήγαν να χαιρετήσουν δια χειραψίας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δείχνοντας επίπεδο και ανωτερότητα, κάνοντας μαθήματα ήθους και σωστής συμπεριφοράς σε φίλους και εχθρούς.




www.redplanet.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου