ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Είδε και ο Μίτσελ την Εθνική

Είδε και ο Μίτσελ την Εθνική

07/02/2013
 Την Εθνική Ελλάδος στο φιλικό με την Ελβετία παρακολούθησε ο Μίτσελ για να πάρει μια εικόνα από τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού.

Είδε και ο Μίτσελ την Εθνική
Τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ελβετία παρακολούθησε και ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός στις πρώτες του προπονήσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει στη διάθεσή του, τους διεθνείς και έτσι το παιχνίδι με την Ελβετία στο Καραϊσκάκη ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται και να σχηματίσει μια ιδέα για τις ικανότητές τους αλλά και τον τρόπου που κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι το βράδυ της Τετάρτης ο Μίτσελ είδε τον Μήτρογλου να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, τον Μανωλά ως κεντρικός αμυντικός, τον Μανιάτη ως εσωτερικό χαφ και τέλος τον Χολέβα να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και όχι στην άμυνα που συνήθως παίζει όταν φορά τα ερυθρόλευκα.

Ο Μίτσελ προσπαθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια των συνεργατών του να σχηματίσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εντύπωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πλέον σήμερα, Πέμπτη, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς παίκτες για πρώτη φορά από την ημέρα που έπιασε δουλειά στο Ρέντη.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου