ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ρεπό και ανάσες ενόψει Ίκαρου και τελικού

Ρεπό και ανάσες ενόψει Ίκαρου και τελικού

Οι θριαμβευτές του ντέρμπι πήραν ρεπό την Τρίτη (5/2) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, ξεκινώντας προετοιμασία ενόψει Ίκαρου (7/2) και τελικού (10/2). Ήταν αναγκαίες οι ανάσες.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Τρίτη (5/2), ώστε οι θριαμβευτές του ντέρμπι να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας. Ήταν αναγκαίες οι ανάσες για τους ερυθρόλευκους και ειδικά για τους γκαρντ/σμολ-φόργουορντ, καθώς στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας στα εσωτερικά "διπλά" γινόταν δουλειά μόλις με έξι περιφερειακούς (Λο, Σπανούλης, Σλούκας, Γκετσεβίτσιους, Περπέρογλου, Παπανικολάου), αφού ήταν τραυματίας και ο Δημήτρης Κατσίβελης (θλάση), πέρα της γνωστής απουσίας με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι Πειραιώτες, ουσιαστικά, στα εσωτερικά "διπλά" από τις θέσεις "1, 2 και 3" δεν είχαν παίκτη ούτε για αλλαγή, με αποτέλεσμα οι Λο, Σπανούλης, Σλούκας, Γκετσεβίτσιους, Περπέρογλου, Παπανικολάου να παρουσιάσουν ορισμένα σημάδια κόπωσης. Για αυτόν τον λόγο ο προπονητής των ερυθρολεύκων έδωσε ρεπό στους  παίκτες του ώστε να ηρεμήσουν τόσο από την ένταση των αγώνων, όσο και από τον ενταντικό ρυθμό των προπονήσεων. Η ομάδα του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στις προπονήσεις στο ΣΕΦ την Τετάρτη (6/2), ξεκινώντας την προετοιμασία της τόσο για το ματς της Πέμπτης (7/2, 17:00, ΕΤ-1) κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στον Πειραιά, για την 16η και εμβόλιμη αγωνιστική της Basket League, όσο και για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (10/2, 18:30) στο Ελληνικό.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει χαρά και ικανοποίηση από την δεύτερη σερί νίκη τους επί του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα σεζόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν... πετούν στα σύννεφα. Άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας, σαφώς και θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο, έχουν επίσης στο μυαλό τους το σημαντικό ματς κόντρα στην Χίμκι (15/1) στην Μόσχα για την Euroleague, αλλά τονίζουν πως προηγείται το παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στην Κρήτη την Τετάρτη (6/2), μία μέρα νωρίτερα από τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου