ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων και προπονητη

Δηλωσεις παικτων και προπονητη

06/02/2013

Πρίντεζης: "Νίκη σημαντική για την ψυχολογία"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Sport24.gr για τους 2 κερδισμένους τελικούς του Ολυμπιακού και τους άλλους 2 που απομένουν ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η απώλεια του Μάντζαρη για τους ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στην special Live μπασκετική εκπομπή του Sport24.gr για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ:

Αν ο Ολυμπιακός χτίζει χαρακτήρα στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Ήταν ένα παιχνίδι που σε βοηθάει στην ψυχολογία καθώς προερχόμασταν από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Μαζευτήκαμε μετά τον τραυματισμό του Μάντζαρη και μιλήσαμε. Ξέραμε ότι είχαμε 4 παιχνίδια με τελικούς (Φενέρ, 2 παιχνίδια με Παναθηναικό και Χίμκι). Ευτυχώς έχουμε ξεκινήσει με 2 στα 2 και αυτό βοηθάει στην ψυχολογία μας για τη συνέχεια".

Για το αν είναι φυσιολογικές οι "στραβοτιμονιές" όσον αφορά σε διάφορα αποτελέσματα μέσα στη σεζόν:

"Υπάρχει μεγάλη απαξίωση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν πολλές σοβαρές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος.

Λίγο να βρεθείς σε κακή ημέρα, λίγο τα ταξίδια, λίγο να μη μπουν 1-2 σουτ, μπορείς εύκολα να χάσεις. Η χρονιά θα τελειώσει με ένα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού αλλά πρέπει να είσαι σοβαρός καθ' όλη τη διάρκειά της".

Για το αν μπορεί να δώσει στον κόσμο του Ολυμπιακού μία συμβουλή:

"Μουρμούρα θα υπάρχει παντού, ειδικότερα στην Ελλάδα. Μετράει μόνο το σήμερα και το αύριο, με μία άσχημη εμφάνιση θα βρεθεί κάτι να ειπωθεί άσχημο για παίκτη ή προπονητή. Εμείς είμαστε συσπειρωμένοι, ενωμένοι, ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε και να το βγάλουμε στο γήπεδο".

Για το αν αυτή η νίκη αφιερώνεται από την ομάδα στον άτυχο της σεζόν λόγω τραυματισμού, Βαγγέλη Μάντζαρη:

"Το σημαντικό είναι ότι το αφιερώνουμε στον Μάντζαρη χωρίς να να χρειαστεί να του το πούμε ή να το δείξουμε μπροστά στις κάμερες. Μας στοίχισε η απουσία του πολύ θα μας στοιχίσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Μας στοίχισε περισσότερο για τον Βαγγέλη ως άνθρωπο, ως φίλο και έπειτα ως παίκτη. Ξέρουμε ότι θα είναι δυνατός. Είναι μικρός σε ηλικία, δουλευταράς, δεν τον φοβάμαι, θα γυρίσει σύντομα".

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλά στο Sport24.gr στο... από sport24tv

Παπανικολάου: "Αφιερωμένο στην Θύρα 7"

Ο Κώστας Παπανικολάου αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και αναφέρθηκε στην ψυχολογία που δίνει στους ερυθρόλευκους αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα και την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Ο άσος των ερυθρολεύκων έκανε πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

"Πρώτα από όλα ήταν το καλύτερο ματς που έχει γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες και από άποψη ατμόσφαιρας και από εναλλαγής σκορ αλλά και κλίματος. Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου νίκησε αυτό μας φέρνει σε θέση ισχύος βαθμολογικά ενώ βοηθά πολύ και ψυχολογικά", σχολίασε ο Παπανικολάου και πρόσθεσε:

"Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι τη σκληρή δουλειά, να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την εμφάνισή του και την προσπάθειά του, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την παρουσία του εδώ. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα θύματα της Θύρας 7 την 8η Φεβρουαρίου 1981 και τις οικογένειές τους".

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7 από Pireotis7

"Bαγγέλη γερά και γρήγορα κοντά"

Ο Μάντζαρης είδε το ματς από τον πάγκο, με τον κόσμο να του φωνάζει: "Βαγγέλη γερά και γρήγορα κοντά", ενώ σε εκπομπή δήλωσε: "Μου είναι δύσκολο να σκέφτομαι πως θα χάσω τόσα ματς".
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ύστερα από την πετυχημένη εγχείρηση που έκανε στο δεξί του γόνατο, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη στην Πυλαία στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, έδωσε το "παρών" στο ΣΕΦ και παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό από τον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Ο Έλληνας πλέι-μέικερ παρουσιάστηκε με πατερίτσες στα χέρια και ο κόσμος των ερυθρολεύκων από τις εξέδρες, αφού τον χειροκρότησε θερμά, του φώναξε: "Βαγγέλη γερά και γρήγορα κοντά", προσπαθώντας να τον εμψυχώσει και να του δώσει κουράγιο για το επόμενα διάστημα, καθώς ως γνωστόν θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα πήγε μαζί με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της ομάδας και όλοι του αφιέρωσαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια αποχώρησε (δείτε το βίντεο), ενώ ακολούθως έκανε δηλώσεις σε εκπομπή του Sport24.gr, σχολιάζοντας τα εξής μεταξύ άλλων: "Ήταν λίγο δύσκολο να κάθομαι στον πάγκο, αν και χάρηκα για τη νίκη. Δείξαμε ότι έχουμε περισσότερη ενέργεια.

Είναι πολύ δύσκολο να σκέφτομαι ότι έχω πολλά ματς ακόμα να χάσω. Παίξαμε πολύ καλά τον Διαμαντίδη και φάνηκε κουρασμένος στο τέλος. Έδωσα κάποιες συμβουλές στον Σλούκα".

RedPlanet.gr - Έξοδος Μάντζαρη από τα αποδυτήρια από redplanetgr

Μπαρτζώκας: "Συγχαρητήρια στον κόσμο μας"

Ο Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και τόνισε: "H νίκη αυτή δεν μας δίνει τον τίτλο αλλά σαφέστατο προβάδισμα μέχρι τέλους".
Kατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε συγχαρητήρια στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την παθιασμένη, αλλά και κόσμια ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ΣΕΦ, τονίζοντας το εξής για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "H νίκη αυτή δεν μας δίνει τον τίτλο αλλά σαφέστατο προβάδισμα μέχρι τέλους".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τα εξής: "Το παιχνίδι είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη αλλά ήταν σε απολύτως αθλητικό πλαίσιο.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν πολύ. Ελέγξαμε το ματς και στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν στο +10 όμως χάναμε ανά διαστήματα τη συγκέντρωση και επιτρέπαμε στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο ματς.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που πάλεψε μέχρι τέλους και δεν παράτησε το παιχνίδι του, είναι υπέρ του αυτό", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η νίκη αυτή δεν μας δίνει τον τίτλο αλλά σαφέστατο προβάδισμα μέχρι τέλους. Για αυτό το λόγο κιόλας είναι σημαντική. Οι βολές που χάσαμε μας πονάνε.

Δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει, μπορεί να οφείλεται στην κούραση κάποιων παικτών ή και στην πίεση. Τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε έδειξαν ότι βελτιωθήκαμε στο συγκεκριμένο τομέα. Δείξαμε μαχητικότητα και διάθεση Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, αλλά και στις δύο ομάδες".

Περπέρογλου: "Να πάρουμε το Κύπελλο"

Ο Πεπέρογλου τόνισε πως το πάθος και η διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού έδωσαν τη νίκη, ενώ επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο.
Ο Περπέρογλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας 10 πόντους και δύο τρίποντα, "εκτελώντας" τους πράσινους στην επίθεση. Μετά το τέλος του ματς επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Ο Στράτος Περπέρογλου σχολίασε: "Το πάθος και η διάθεση έκριναν το παιχνίδι. Ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη.

Όλα αυτά τα στοιχεία τα είχαμε σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Παναθηναϊκό και για αυτό κερδίσαμε.

Ελπίζω να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτός είναι ο επόμενος μας στόχος και το θέλουμε αυτό το τρόπαιο".

Χάινς: "Έχουμε χημεία και συνοχή σαν ομάδα"

Ο Χάινς δήλωσε πως το δυνατό στοιχείο της ομάδας είναι η χημεία και η συνοχή που έχει και στρέφει την προσοχή του στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Κάιλ Χάινς δεν θέλησε να πει πολλά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό που επεσήμανε ήταν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν σαν δυνατό τους στοιχείο το γεγονός πως διαθέτουν χημεία και συνοχή ως ομάδα.

Ο Αμερικανός σέντερ σχολίασε: "Σήμερα αυτά που μέτρησαν είναι η χημεία και η συνοχή.

Πέρσι ήταν ο Λο και ο Ντόρσεϊ που μας άλλαξαν, αλλά φέτος είμαστε πραγματικά ομάδα. Δεν έχουμε προσθήκες αλλά είμαστε καλά.

Κοιτάμε τον τελικό, αλλά αν παίξουμε ακόμη κι έτσι, θα τον πάρουμε".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου