ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Έχουμε πολλά να κερδίσουμε απ' τον Μίτσελ»

«Έχουμε πολλά να κερδίσουμε απ' τον Μίτσελ»

08/02/2013
 Ο Αριέλ Ιμπάγασα μίλησε στην κάμερα της Nova για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον νέο προπονητή των «ερυθρολεύκων».

«Έχουμε πολλά να κερδίσουμε απ' τον Μίτσελ»
Για τη θετική επίδραση που έχει στους παίκτες του Ολυμπιακού η άφιξη του Μίτσελ στον Πειραιά, μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova o Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν πολλά να κερδίσουν από τον νέο προπονητή της ομάδας, αναφέρθηκε στο πως επηρεάζει την ομάδα η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, σχολίασε το επικείμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο και χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο, ενώ στάθηκε και στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του φέτος.

Διαβάστε τα όσα είπε στο Novasports ο Ιμπαγάσα

Αριέλ, η εβδομάδα ξεκίνησε στο Ρέντη με έναν νέο προπονητή. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Είναι μία δύσκολη χρονιά καθώς στον Ολυμπιακό δεν είμαι μαθημένος σε τόσο μεγάλες αλλαγές. Παρόλα αυτά η άφιξη του Μίτσελ έχει μεταφέρει στην ομάδα πολύ όρεξη για δουλειά και πολύ όρεξη για να μάθουμε καινούργια πράγματα. Είναι ένας προπονητής που έχει μεγάλη εμπειρία. Έχει δουλέψει στην Ισπανία. Επομένως, πιστεύω πως έχουμε να κερδίσουμε πολλά».

Είναι αλήθεια πως κάποια απ' τα στοιχεία που σας ζητάει, είναι η πίεση ψηλά στον αντίπαλο και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας;

«Η αλήθεια είναι πως αυτό που ζητάει είναι να βρούμε σε ποια σημεία πρέπει ν' αυξηθεί η πίεση. Να ενώσουμε τις γραμμές. Να δουλεύουν όλες οι γραμμές λίγο πιο κοντά. Από ΄κει πέρα, όσα κάνουμε στις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να τα εφαρμόσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το Σάββατο στον αγώνα. Να κάνουμε σύντομα αυτά που ζητάει ο προπονητής».

Στην Τρίπολη βρίσκεται η αφετηρία ενός πολύ δύσκολου προγράμματος με αγώνες κάθε τρεις - τέσσερις ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχουν οι επιλογές στο ρόστερ για να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις υποχρεώσεις σας;

«Είναι αλήθεια πως ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Το Σάββατο ξεκινάμε αντιμετωπίζοντας μία ομάδα η οποία είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και έναν πάρα πολύ έξυπνο προπονητή. Ελπίζουμε να είναι ο Ολυμπιακός έτοιμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Αλήθεια, αυτή η πρώτη σας ήττα στο πρωτάθλημα πως επηρεάζει την ομάδα; Ίσως μοιάζει με ένα «καμπανάκι» για να αφυπνιστείτε ενόψει της συνέχειας;

«Ελπίζουμε να ήταν απλώς μία κακή ημέρα που είχαμε στο προηγούμενο ματς. Θεωρώ πως από αυτή την ήττα θα μάθουμε. Τα λάθη μας μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να μην επαναληφθούν. Από 'κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε χωρίς να κάνουμε τα ίδια λάθη».

Το Σάββατο αντιμετωπίζετε τον Αστέρα στην Τρίπολη. Είναι αυτό το δυσκολότερο εκτός έδρας ματς στο υπόλοιπο της περιόδου;

«Αυτή τη στιγμή ο Αστέρας είναι απ' τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Διαθέτει επικίνδυνους παίκτες. Θα παίξουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Πιστεύω πως επιθετικά ο Αστέρας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να σου προκαλέσει προβλήματα και να δεχθείς γκολ. Γι' αυτό σε όλα τα ματς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να κερδίζουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Εσύ φέτος έχεις ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Αισθάνεσαι ότι φθάνεις σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, τώρα που έρχονται πολλά δύσκολα ματς. Διότι ο καλός Ιμπαγάσα είναι υπερπολύτιμος για τον Ολυμπιακό.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι φέτος για διάφορους λόγους, είτε λόγω τραυματισμών, είτε τιμωριών, είτε αποφάσεων της τεχνικής ηγεσίας, έμεινε εκτός πολλών παιχνιδιών. Πιστεύω ότι τώρα είμαι καλύτερα. Είμαι στη διάθεση του καινούργιου προπονητή. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί παίκτες αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να προσφέρω στην ομάδα ό,τι χρειάζεται. Και από εδώ και πέρα να πάνε τα πράγματα καλύτερα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου