ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Επικρατέστερος ο Κουίν για την θεση του Μαντζαρη

Επικρατέστερος ο Κουίν για την θεση του Μαντζαρη

06/02/2013

Επικρατέστερος ο Κουίν
Φαίνεται πως για την κάλυψη του κενού του Βαγγέλη Μάντζαρη ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει να προτιμά τον Κρις Κουίν.
Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη έχει δημιουργήσει ένα κενό στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης το οποίο πολύ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί πλήρως από κάποιον ξένο παίκτη. Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν παίκτες ελεύθεροι που να συνδυάζουν τα στοιχεία που είχε ο Έλληνας διεθνή γκαρντ.
Όπως διαφαίνεται ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Κρις Κουίν ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία του, κι έχει ένα μικρό προβάδισμα για την κάλυψη της θέσης. Αν ο Μπαρτζώκας δώσει το οκ, τότε η διοίκηση των πρωταθλητών θα πρέπει να βρει μαζί του η χρυσή τομή στο οικονομικό, γιατί ο Ολυμπιακός δεν διατίθεται να δώσει πάνω από 200-300 χιλ. ευρώ στον Αμερικανό ως το τέλος της σεζόν. Ακόμα ένα θέμα που πρέπει να ξεπεραστεί, είναι αυτό με την εγκυμοσύνη της συζύγου του.
Ο Μπαρτζώκας δεν έχει εντοπίσει κάτι… πλησιέστερο σε αυτό που ψάχνει, αλλά καταλήγει στον (1,88μ.) για πολλούς λόγους.
Αν και δε διαθέτει της αμυντικές αρετές του Μάντζαρη, ο 29χρονος παίκτης είναι οργανωτής, με καλή πάσα και αξιόπιστο σουτ, χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες και γενικότερα είναι παίκτης ομάδας, ενώ δεν του είναι ξένο το ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς έχει παίξει σε Χίμκι πέρυσι και Βαλένθια φέτος.
Η σχετική προθεσμία για μεταγραφή πάντως λήγει στις 20 Φεβρουαρίου και ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα από τον δεύτερο γύρο του Τοπ-16, οπότε αναμένονται σύντομα οι εξελίξεις.
Η επαγγελματική του καριέρα ως  τώρα:
2006–2010  Μαϊάμη Χιτ
2010 Νιου Τζέρσεϊ Νετς
2010–2011 Σαν Αντόνιο Σπερς
2011–2012 Κίμκι (Ρωσία)
2012 Βαλένθια (Ισπανία)
2012 μέχρι σήμερα Τούλσα 66ers (D-League)

Απολαυστε τον..
.
Κρις Κουίν (2) από tetarti


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου