ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ενδιαφέρον για Ντιελνά από το Βέλγιο

Ενδιαφέρον για Ντιελνά από το Βέλγιο

Ο Κλοντ Ντιελνά αγωνίζεται στη Σεντάν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και πρόσφατα προέκυψε ενδιαφέρον από το Βέλγιο για τον Γάλλο αμυντικό.
Ο Κλοντ Ντιελνά αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους ως ελεύθερος παίκτης, έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει τη σεζόν με την Ιστρ της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο παίκτης αποτέλεσε επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς αλλά κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε στην περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας με αποτέλεσμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να εισηγηθεί τον δανεισμό του σε άλλο σύλλογο.

Ο Ντιελνά παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Σεντάν και προσωρινά απαλλάχθηκε από την παρουσία του 25χρονου αμυντικού, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Ντιελνά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας από το Βέλγιο η οποία θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τους Πειραιώτες, που θα έχουν την ευκαιρία να παραχωρήσουν έναν παίκτη που αποκτήθηκε με τη λογική "λαχείου" αλλά μάλλον δεν... κλήρωσε.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου