ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μέσα ο Γκρέκο

Μέσα ο Γκρέκο

07/02/2013
 Το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε κατά την απογευματινή προπόνηση ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λεβάντε.

Μέσα ο Γκρέκο
Διπλή προπόνηση περιλάμβανε η σημερινή μέρα για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τα ευχάριστα νέα για τον Μίτσελ ήρθαν από την πλευρά του Λεάντρο Γκρέκο.

Ο Ιταλός μέσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, τουλάχιστον για το παιχνίδι με την Λεβάντε.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Κατά τα λοιπά η απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε αντίξοες συνθήκες, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς. Κι αν τα νέα για τον Γκρέκο ήταν ευχάριστα, οι Κάρολ, Φουστέρ και Πίνο συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, με θεραπεία και ατομικό.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Μίτσελ δούλεψε με τους παίκτες του στο κομμάτι των στημένων φάσεων, ενώ στις ασκήσεις συμμετείχαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα αναμένεται οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν την υποστήριξη περίπου 1500 οπαδών τους.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου