ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Χίτσφελντ: "Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα"

Χίτσφελντ: "Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα"

05/02/2013

Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε την Ελλάδα ο τεχνικός της Εθνικής Ελβετίας Ότμαρ Χίτσφελντ, κάνοντας ειδική μνεία σε Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου και Αθανασιάδη. Τι είπε για την κρίση και την βοήθεια της Γερμανίας
Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε την Ελλάδα ο τεχνικός της Εθνικής Ελβετίας Ότμαρ Χίτσφελντ, στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (5/2).
Ο Γερμανός τεχνικός έκανε ειδική μνεία σε Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου και Αθανασιάδη, ενώ αναφέρθηκε και στην βοήθεια της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Εθνικής Ελβετίας είπε:
"Η Εθνική Ελλάδος είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη και με τον Φερνάντο Σάντος είναι πολύ πειθαρχημένη στο παιχνίδι της. Είναι μια σκληρή ομάδα, πολύ δυνατή στις μονομαχίες ένας με έναν, ενώ μπορεί γρήγορα να αλλάζει ταχύτητα από την άμυνα στην επίθεση.
Συνήθως φέρνει ισχνά σκορ, δύσκολα δέχεται αλλά και δύσκολα πετυχαίνει. Με την Ιρλανδία είχε πολύ καλή οργάνωση και γενικά στα προκριματικά έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Συνήθως παίζει με 4-4-2, σύστημα που εύκολα γίνεται 4-2-3-1.
Από το παιχνίδι θα λείπει ο ηγέτης τους ο Σαμαράς που είναι τραυματίας, ωστόσο έχουν παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης που είναι πολύ γρήγορος, ο Μήτρογλου που είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και καλός εκτελεστής και ο Αθανασιάδης που είναι πολύ καλός επιθετικός".
Ερωτηθείς για την κρίση είπε: "Δεν είναι μέρος της δουλειάς μου να μιλάω για την κρίση. Ωστόσο μπορώ να πω ότι χαίρομαι που η Γερμανία βοηθά την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και εύχομαι να η χώρα να παραμείνει στην ευρωζώνη".

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου