ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μηπως θαπρεπε να επιληφθουν τα αρμοδια οργανα μετα απο αυτην την ομολογια-φωτια?

 Μηπως θαπρεπε να επιληφθουν τα αρμοδια οργανα μετα απο αυτην την ομολογια-φωτια?

  06/02/2013

Τι εγινε λαγουδακια? θα ξαναμιλησετε τωρα για στημενα παιχνιδια του Ολυμπιακου και γιαλαντζι πρωταθληματα? Εσεις πλεον ξεπερασατε καθε προηγουμενο...στηνετε παιχνιδια ακομα και στην Ευρωπη και κατα της ομαδος σας...αυτα να τα βλεπουν οι οπαδοι σας που ακομα...λαγο-κοιμουνται!!!

Και να πει κανεις οτι στησατε τα παιχνιδια για οφελος των ταμειων σας παει στο διολο...οι διοικησεις σας τα εριξαν στο παντελονι...αυτο επειδη ακομα δεν εγινε τιποτε για τον αγωνα με την Ξανθη...λες και δεν εγινε τιποτε...τωρα μετα απο αυτην την ομολογια τι εχετε να πειτε? εσεις σιγουρα τιποτε...πρεπει ομως να πουν τα αρμοδια οργανα της ΟΥΕΦΑ αλλα και της ΕΠΟ και να τιμωρηθειτε παραδειγματικα και οπως ακριβως προβλεπει η νομοθεσια και οχι με χατιρακια... 

Διαβαστε λοιπον και θα καταλαβετε...

Μπαζίνσκι: "Μας έστησαν στην Αθήνα!"

Ο Μάρτιν Μπαζίνσκι υποστήριξε πως το 2005, όταν αγωνιζόταν στη Βίσλα Κρακοβίας, η πολωνική ομάδα είχε... στηθεί στον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League!
Με δηλώσεις του σε πολωνική ιστοσελίδα, ο Μάρτιν Μπαζίνσκι αφήνει αιχμές για το κύρος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βίσλα Κρακοβίας το 2005, που είχε λήξει με νίκη 4-1 των "πρασίνων" στην παράταση.

Ο πρώην διεθνής Πολωνός, μιλώντας στην ιστοσελίδα "WP.pl", δήλωσε χαρακτηριστικά: "Παίζοντας στον Ατρόμητο, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί, όλα είναι πιθανά και σήμερα δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι μας έστησαν στον επαναληπτικό".

Να σημειωθεί ότι η πρώτη αναμέτρηση στην Κρακοβία είχε ολοκληρωθεί με νίκη 3-1 των Πολωνών. Στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως, με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, στο 86' ο Πένσκα βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ από τον Άγγλο διαιτητή, Μάικ Ράιλι. Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σκόραρε και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου επικράτησε ο Παναθηναϊκός με 4-1, χάρη σε γκολ του Κώτσιου.

Το ακυρωθέν γκολ της Βίσλα στο ΟΑΚΑ:

Baszczynski Wisle przekrecono w el... από tttpk

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου