ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μάντζαρη

Συνεχίζει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μάντζαρη

Με τον Βαγγέλη Μάντζαρη στα πιτ μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση παίκτη για την περιφέρεια της ομάδας. Προσεκτικοί στην επιλογή τους οι ερυθρόλευκοι καθώς όποιος αποκτηθεί θα πρέπει να μπει και να παίξει, προσφέροντας άμεσα στο σύνολο.
Ο Ολυμπιακός είχε την ατυχία να χάσει έναν πολύτιμο παίκτη στην λειτουργία της ομάδας και μεσούσης της σεζόν είναι αναγκασμένος να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, χειρουργήθηκε με επιτυχία και πλέον θα μπει στην επίπονη "μάχη" της επιστροφής του στην ενεργό δράση, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είναι αναγκασμένοι να πορευθούν το επόμενο εξάμηνο δίχως την ασφάλεια που πρόσφερε ο 23χρονος γκαρντ σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού.

Όμως το κενό του Μάντζαρη πρέπει να καλυφθεί, κάτι που βεβαίως γνωρίζουν καλύτερα από όλους τόσο ο κόουτς Μπαρτζώκας, όσο και οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Είναι γνωστό πως το ψάξιμο έχει ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που αποσαφηνίστηκε το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο του Μάντζαρη και η πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν κινούνται με πανικό και βιασύνη για τον καλαθοσφαιριστή που θα κληθεί να "γεμίσει τα παπούτσια" του 23χρονου γκαρντ.

Και αυτό διότι καλούνται να βρουν τον κατάλληλο παίκτη, ο οποίος θα κληθεί να παίξει και να προσφέρει άμεσα στο σύνολο. Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για μια περίπτωση καλαθοσφαιριστή που θα μπει για λίγα λεπτά και θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα, με λίγα λόγια δεν ψάχνει για ένα γκαρντ στο στυλ π.χ. του Γκετσεβίτσιους αλλά για ένα παίκτη που θα είναι σε θέση να δώσει ουσιαστικές λύσεις σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, θα είναι συμβατός με το σύνολο και θα έχει μπόλικο χρόνο συμμετοχής.

Γι' αυτό και η επιλογή του θα γίνει προσεκτικά και με συγκεκριμένα κριτήρια. Επαναλαμβάνουμε, ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει παίκτη απλά για να πάρει αλλά για τον βοηθήσει ουσιαστικά τουλάχιστον μέχρι το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Και βέβαια δεν είναι απαραίτητο αυτός που θα αποκτηθεί να είναι στο ίδιο στυλ με τον Μάντζαρη.

Στη λίστα των Πρωταθλητών Ευρώπης παραμένουν τα ονόματα τον Πάργκο και Κουίν. Τρομερό επιθετικό ταλέντο ο πρώτος, θα μπορούσε να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες και να τραβήξει πάνω του πολύ από το βάρος που κουβαλάει ο Σπανούλης, αλλά κρίνεται "αλμυρός" ενώ και η άμυνα δεν είναι το φόρτε του.

Περισσότερο οργανωτικός ο Κουίν, πιο προσιτός οικονομικά αλλά δεν παίζει καλή άμυνα, γεγονός που προβληματίζει έντονα τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Όσον αφορά το όνομα του Τζόρνταν Θίοντορ της Αντάλια, που εσχάτως ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, είναι μια περίπτωση που δεν συγκινεί τους Πειραιώτες. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και στο NBDL, ψάχνοντας για τον κατάλληλο παίκτη.

Όπως και να 'χει η προσπάθεια της εύρεσης του αντικαταστάτη του Μάντζαρη στο ερυθρόλευκο ρόστερ θα ενταθεί τις προσεχείς ημέρες και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου