ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αλλάζει το Κύπελλο Ελλάδας

Αλλάζει το Κύπελλο Ελλάδας

05/02/2013
 Χωρίς τη συμμετοχή των ομάδων της Γ’ Εθνικής θα διεξάγεται από την επόμενη σεζόν το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο θα μετέχουν σύλλογοι από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία.

Αλλάζει το Κύπελλο Ελλάδας
Διαφορετικό θα είναι το μοντέλο της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε συνέχεια των αναδιαρθρώσεων στις κατηγορίες.

Πλέον στον θεσμό θα συμμετάσχουν ομάδες από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία και όχι από την Γ’ Εθνική, η οποία συγχωνεύεται με τη Δ’.

Πλέον στη Β’ Εθνική θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες και θα χωριστούν σε δύο ομίλους, κάτι που αναγκάζει στη διαφοροποίηση της διεξαγωγής του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί διάφορες σκέψεις από τις συζητήσεις που έχουν η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο.

Όπως γράφει η SportDay, το σενάριο επαναφοράς του συστήματος των ομίλων στην πρώτη φάση, ύστερα από πολλά χρόνια.

Ακούστηκε, επίσης, το ακόμα πιο προχωρημένο σενάριο για έναρξη διοργάνωσης από πολύ νωρίς, ει δυνατόν από τα τέλη Ιουλίου, όμως μια τέτοια εκδοχή δύσκολα θα έβρισκε σύμφωνες τις ομάδες.

Τέλος, έχει γίνει κουβέντα και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων, αφού η ΕΠΟ έχει μεταφέρει στη Σούπερ Λίγκα κάποια αιτήματα του OTE-TV, με τη Λίγκα εν όψει των συζητήσεων που θα ακολουθήσουν θέλει να γνωρίσει τις θέσεις της Nova.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου