ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ισπανοί κατά Μίτσελ!

Ισπανοί κατά Μίτσελ!

09/02/2013

Ισπανοί κατά Μίτσελ!
* Πως ήρθαν έτσι τα πράγματα κι ο Μίτσελ κάνει ντεμπούτο στον Ολυμπιακό σήμερα στο παιχνίδι του κατά του Αστέρα Τρίπολης, της ομάδας με τους περισσότερους Ισπανούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα!

* Ένας Ισπανός προπονητής λοιπόν θα βρει αντιμέτωπους πολλούς συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, στην «πρώτη» του στον πάγκο του Ολυμπιακού!

* Ο Αστέρας έχει το Ράγιος, τον Ουσέρο, το Ναβάρο, τρία από τα βασικότερα στελέχη του, να είναι όλοι συμπατριώτες του Μίτσελ. Όπως κι ο Καστέλς (από τον πάγκο) κι ο Χουανίτο κι ο Ορόθκο (αυτοί εκτός).

* Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον αυτή η ισπανική μάχη, με το επιπρόσθετο στοιχείο πως ο μοναδικός Ισπανός που έχει μείνει στον Ολυμπιακό, από τους τόσους που είχε φέρει ο Βαλβέρδε (Όσκαρ, Ουρτάδο, Γέστε, Μαρκάνο, Ορμπάϊθ), ο Φουστέρ, είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει το Μίτσελ στο ξεκίνημά του.

* Ο Αστέρας θα είναι σκληρό καρύδι, αφού έχει βρει τον εαυτό του επιθετικά τον τελευταίο καιρό. Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια σκοράρει ανελλιπώς, συνολικά 17 φορές. Με το χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα της σεζόν, σκοράρουν κι οι τέσσερις καλοί μπροστινοί του παίκτες! Κι ο Περόνε κι ο Ράγιος κι ο Ντε Μπλάσις κι ο Ναβάρο!!!

* Και κάτι άλλο: Εδώ κι ένα ολόκληρο χρόνο, από το Φλεβάρη του 2012, ο Αστέρας μέσα στην Τρίπολη έχει μόνο μία ήττα, από τον Παναθηναϊκό, την προτελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

* Αλλά ο Ολυμπιακός είναι ακόμη καλύτερος! Εκτός έδρας από το Γενάρη του 2012, όταν είχε χάσει 0-1 στην Ξάνθη, είναι αήττητος!...

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου