ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Βουλιαξε την Μονπελιέ

Βουλιαξε την Μονπελιέ

07/02/2013

Στα 18 γκολ σταμάτησε ο Ολυμπιακός (18-6 το τελικό αποτέλεσμα) με αντίπαλο τη Μονπελιέ. Οι "ερυθρόλευκοι" διασφάλισαν και τυπικά την τρίτη θέση στον Β' Όμιλο του Champions League.
Ένα οκτάλεπτο χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να πάρει μπροστά. Και να δώσει ελπίδες στη Μονπελιέ. Εντυπωσιακοί οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 18-6 της Μονπελιέ για την 9η αγωνιστική του Β' Ομίλου του Champions League.
Έτσι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου εξασφάλισε και τυπικά την τρίτη θέση στον όμιλο και θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων με την Κροϊτσλίνγκεν εκτός έδρας στις 27 Φεβρουαρίου.
Ο Φλώρος υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού αντί του Δεληγιάννη και με απόντα τον τραυματία Μάζη, επτά παίκτες των γηπεδούχων χρίστηκαν σκόρερ. Ο Φουντούλης πέτυχε πέντε γκολ και τέσσερα ο Κολόμβος.
Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, κρατώντας τους Γάλλους μακριά από το γκολ για περίπου δεκαέξι λεπτά. Με μεγάλη διάθεση και στην επίθεση οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν έξι γκολ σε επτά προσπάθειες με αριθμητικό πλεονέκτημα.
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-1, 5-0, 5-1
Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος):  Φουντούλης 5, Κολόμβος 4, Ποντικέας 3, Δελακάς 2, Μουρίκης 2, Μπλάνης 1, Μάλιαρακ 1.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ (Φ.Βασέ): Πισόν 2, Αγκιλάρ 1, Λο 1, Χέινριχ 1, Σιποτέλ 1.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου