ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι πονοκέφαλοι του Μίτσελ

Οι πονοκέφαλοι του Μίτσελ

06/02/2013
 Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μίτσελ εν όψει του ντεμπούτου του με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο. Τα «εμπόδια» στις πρώτες μέρες προπονήσεων του Ισπανού τεχνικού.

Οι πονοκέφαλοι του Μίτσελ
Ορεξάτος για δουλειά είναι, τις εντυπώσεις τις έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά ο Μίτσελ δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε. Η πρώτη εβδομάδα εργασίας του στον Ολυμπιακό εξελίσσεται… προβληματικά. Όχι με ευθύνη δική του ή οποιουδήποτε άλλου, αλλά λόγω εξωγενών συνθηκών. Τραυματισμοί, απουσίες και υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν επιτρέπουν στο νέο προπονητή των «ερυθρολεύκων» να κάνει όσα είχε σχεδιάσει.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φουστέρ και Πίνο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολο είναι να προλάβουν οι Κάρολ και Γκρέκο, όλοι τους λόγω τραυματισμού. Παράλληλα ο 50χρονος προπονητής αγωνιά για τους διεθνείς (οι Έλληνες συν τους Μέγιερι και Φέισα) που λόγω υποχρεώσεων δεν έχουν προλάβει να τον… γνωρίσουν.

Για την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις. Σαφής η πρόθεση του Μίτσελ να κερδίσει χρόνο από τη στιγμή που θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Από αύριο θα αρχίσουν να φαίνονται και τα πρώτα πλάνα του για το ματς της Τρίπολης απέναντι στον Αστέρα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου