ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο 608ος αγώνας των Βετεράνων και η "ρεβάνς"

Ο 608ος αγώνας των Βετεράνων και η "ρεβάνς"

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν τους εργαζομένους της ΠΑΕ, ενώ στη συνέχεια έδωσαν και τον αγώνα ρεβάνς με τους ρεπόρτερ της ομάδας.
Οι Βετεράνοι τίμησαν και… νίκησαν τους εργαζομένους του Ολυμπιακού, ενώ έπαιξαν ρεβάνς και με τους ερυθρόλευκους ρεπόρτερ.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Πάντοτε πρωτοπόροι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, προέβησαν κατά τον 608ο αγώνα τους σε μία σπουδαία κίνηση. Αντιμετώπισαν σε φιλικό στο Καραϊσκάκη τους εργαζομένους του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα τους τίμησαν για την προσφορά τους στην ομάδα, μέσω της καθημερινής δουλειάς τους. Εν συνεχεία, κοντραρίστηκαν ξανά με τους αθλητικούς ρεπόπρτερ, οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σε αγώνα ρεβάνς για το ματς του περασμένου Δεκεμβρίου και τους νίκησαν εκ νέου!

Η εκδήλωση χωρίστηκε σε δύο μέρη. Πρώτα οι Βετεράνοι αντιμετώπισαν τα στελέχη και τους εργαζομένους στον Ολυμπιακό. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Αντώνης Γλύκας, ο Γιώργος Δαρίβας και όλοι οι Βετεράνοι εν γένει, βράβευσαν τους «αντιπάλους» τους, χαρακτηρίζοντάς τους «αφανείς ήρωες» της καθημερινότητας του Ολυμπιακού και δίνοντάς τους ένα Κύπελλο και από ένα μετάλλιο στον καθένα. Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων τόνισε τη σπουδαιότητα του αγώνα, αφού πουθενά αλλού δεν έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι ανάλογο και πρόσθεσε πως «όλος ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια»!

Στα του αγώνα, οι Βετεράνοι ήταν… άνετοι, επικράτησαν με 5-1 χάρη σε γκολ των Καλογερόπουλου (2), Γ. Γκαβέζου, Δ. Καλύκα και Γ. Σιδέρη. Οι εργαζόμενοι στον Ολυμπιακό είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Θ. Τζαβιδόπουλο. Την ομάδα τους αποτελούσαν οι Μπαρμπαλιάς, Γκαϊτατζής, Μπαντούνας, Λαζάρου, Μασούρας, Χασάπης, Βογιατζάκης, Διαμαντόπουλος, Χριστοφάκης, Λεμονής, Βλάμης, Τζαβιδόπουλος, Φλαμπούρης, Χίνης, Θωμάς, Καμβύσης, Ντούκα, Μαυρογένης.

Ρεβάνς

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα, ακολούθησε εκείνος με τους αθλητικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Σε έναν αγώνα ρεβάνς, μετά το 8-1 του περασμένου Δεκεμβρίου, κατά τον πρώτο ετήσιο Αγώνα Αγάπης, οι Βετεράνοι παρουσιάστηκαν ξανά πολύ ανώτεροι. Επικράτησαν 8-2, χάρη σε γκολ των Καρασαββίδη (2), Βαΐτση (2), Σαούλη (αυτογκόλ μετά από σέντρα-σουτ του Γεωργάτου), Γεωργάτου, Λουτσιάνο, Κοκολάκη. Για τους δημοσιογράφους μείωσε ο… συνήθης ύποπτος Νίκος Αβραμίδης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε 2 γκολ!

Για τους Βετεράνους αγωνίστηκαν οι Μουκέας, Γ. Σιδέρης, Βαμβακούλας, Καλτσάς, Γεωργάτος, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Κοκολάκης, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος, ενώ και στους δύο αγώνες συνολικά έπαιξαν και οι Καλύκας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Σάννης, Καλαμάρας, Γαϊτανάρος, Χόρτσας, Μαντάζης, Μπαρμπαρής, Λάλας, Σταυρόπουλος, Απρογέρακας, Πασσάς, Κοψαχείλης (έκανε ντεμπούτο), Αρζένης, Γ. Γκαβέζος, Βέλλιος, Ρούσσος, Βασιλειάδης. Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος και φροντιστές οι Πέτρος Ρηγούτσος και Νίκος Τουλγέρογλου.

Για τους δημοσιογράφους αγωνίστηκαν οι Σόμογλου, Σαούλης, Καλλέργης, Γεωργακόπουλος, Βερβελές, Διαμαντόπουλος, Παγιωτέλης, Ζώρζος, Μαντινιώτης, Χρηστάκος, Δαλαταριώφ. Ως αλλαγές μπήκαν και οι Γαβαλάς, Μπίχτας, Περιβολάρης, Γρομητσάρης, Αβραμίδης, Ράπτης, Σταματέλος, Λογοθέτης. Προπονητής ήταν ο Γιάννης Λάβδας και βοηθός προπονητή ο Γιώργος Πλέσσας.

Παρόντες, δίχως να παίξουν, ήταν ο Γιώργος Δαρίβας καθώς και οι Αγγελής, Σ. Γκαβέζος, Ξανθόπουλος, Σωρώτος, Πολυκανδριώτης, Φαρμάκης. Διαιτητές στο πρώτο ματς ήταν οι Παλυβός, Ζάχαρης και Γιαννακουδάκης, και στο δεύτερο οι Κόκοτος, Λιάρος και Κιούσης".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου