ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Επιστρέφει η Γιακάεβα

Επιστρέφει η Γιακάεβα

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα ενισχυθεί με την 33χρονη φουνταριστή, Ασέλ Γιακάεβα, η οποία θα επιστρέψει στον Πειραιά μετά από πέντε χρόνια. Θα πάρει την θέση την Σουν Γιατίνγκ.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω με 0-1 νίκες στην σειρά των τελικών απέναντι στη Βουλιαγμένη, αλλά στη συνέχεια θα αγωνιστεί όντας ενισχυμένος. Και αυτό γιατί οι Πειραιώτες πρόσθεσαν στο ρόστερ τους την 33χρονη φουνταριστή από το Καζακστάν, Ασέλ Γιακαέβα, η οποία επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι ύστερα από πέντε χρόνια. Τότε είχε βοηθήσει την ομάδα στους αγώνες του LEN Τrophy του 2008.
Αυτή η μεταγραφική ενίσχυση για τους ερυθρόλευκους είναι καθ' όλα νομότυπη, καθώς ο Ολυμπιακός την αντικατέστησε στο τέλος του πρώτου γύρου την Σουν Γιατίνγκ με την Ασέλ Γιακαέβα, στη δήλωση των πολιστριών στην ΚΟΕ. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να την είχαν νωρίτερα στην διάθεση τους την έμπειρη φουνταριστή, όμως το γεγονός πως οι τελικοί άλλαξαν ημερομηνία και ξεκίνησαν μια εβδομάδα νωρίτερα, χάλασε τα σχέδια του Χάρη Παυλίδη.

Οι δυνατότητες της Ασέλ Γιακαέβα είναι γνωστές, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετική πολίστρια και σίγουρα με την παρουσία της θα ανεβάσει το επίπεδο της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, προσφέροντας λύσεις στην επίθεση, στην προσπάθεια των ερυθρολεύκων να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου