ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μπαρτζώκας: "Υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα μετά το Final-4"

Μπαρτζώκας: "Υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα μετά το Final-4"

O Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία επανένταξης μετά το Final-4 του Λονδίνου και υποστήριξε πως στην παρούσα φάση μετράει η νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην παρουσία του Χάινς στην ομάδα και την πνευματική ετοιμότητα του Αμερικανού. Τι δήλωσε ο Κατσίβελης από την πλευρά των παικτών.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-63 του Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά των play off της Α1, δίχως να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο 40λεπτο της αναμέτρησης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής:
"Ήμασταν βιαστικοί, δεν βρήκαμε ποτέ ρυθμό. Βιαζόμασταν να κλέψουμε νωρίς την μπάλα, ο Απόλλωνας είχε υπομονή και γύρναγε καλά τη μπάλα, αυτός μας δημιούργησε νευρικότητα. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περίμενα. Μας βοηθάει πολύ αυτή η ομάδα να επανενταχτούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα μετά από επιστροφή από Final Four, είτε κερδισμένο, είτε χαμένο. Μας βοήθησε αυτό το ματς, συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την εικόνα του και την πειθαρχία του.

Θα είμαστε πιο σοβαροί μεθαύριο. Μετράει το 1-0 καθώς ο στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, φυσικά και υπάρχουν αδυναμίες στο ρόστερ, αλλά αυτοί οι παίκτες μάς έφεραν στην κορυφή. Οι αλλαγές και οι προσθήκες μέσα στη χρονιά αποδιοργανώνουν τη χημεία της ομάδας.

Ο Πέρκινς παρόλο που ήταν καλός παίκτης, δεν ταίριαξε ποτέ με τη χημεία της ομάδας. Θεωρούμε πως αυτή η ομάδα συν τον Σερμαντίνι που είναι τώρα έξω, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Φυσικά θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιον καλύτερο παίκτη σε κάποια θέση, αλλά εάν δείτε και ομάδες με καλύτερους παίκτες και τριπλάσιο μπάτζετ, τις κερδίσαμε στο Final Four. Οπότε είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε".

Τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Κάιλ Χάινς: "Τέτοια ετοιμότητα πνευματική δεν μου έχει ξανασυμβεί. Έχει απίστευτα φυσικά προσόντα, τον λένε σέντερ-τσέπης. Είναι φοβερά ταλαντούχος ο Κάιλ. Εκτός από φοβερή νοοτροπία έχει και τρομερά φυσικά προσόντα. Και ο Κάιλ έχει τα πάνω και κάτω στη χρονιά. Αλλά πάντα δίνει το 100% και είναι εξαιρετικό παράδειγμα για τα νέα παιδιά της ομάδας".

Ο Δημήτρης Κατσίβελης από την πλευρά του εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού και στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

"Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ίσως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Έβαλαν καλά σουτ, γύρισαν σωστά τη μπάλα. Δεν είχαμε συγκέντρωση να μείνουμε 24'' στην άμυνα, είχαμε κακή συγκέντρωση και φάνηκε και στα σουτ, αλλά στο τέλος με καλή άμυνα φτάσαμε στη νίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου