ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μοδέστο και Ντιακιτέ στη Μπαστιά?

Μοδέστο και Ντιακιτέ στη Μπαστιά?

Γαλλικό δημοσίευμα λεει πως η Μπαστιά έχει συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού,  τους Μοδέστο και Ντιακιτέ , οι οποίοι μένουν ελεύθεροι φέτος το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία κίνηση ώστε να ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών. Υπήρχε μια σκέψη από τους ανθρώπους της διοίκησης ώστε να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Κορσικανό αμυντικό, αλλά όπως φαίνεται οι Πειραιώτες κατέληξαν στον να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Φρανσουά Μοδέστο ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά από την στιγμή που δεν βλέπει ενδιαφέρον από τους ερυθρόλευκους, όπως φαίνεται, έχει ήδη βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Το γαλλικό δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει (όπως είπαμε) πως η Μπαστιά έχει συμφωνήσει και με τον Αφρικανό αμυντικό, Ντρισά Ντιακιτέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Το γαλλικό δημοσίευμα, μάλιστα, μιλά με σιγουριά πως τόσο ο Φρανσουά Μοδέστο, όσο και ο Ντρισά Ντιακιτέ, θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Μπαστιά τη νέα σεζόν, ενώ κάνουν και αναφορά στην πορεία των δύο ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Ολυμπιακού. Παράλληλα, σχολιάζουν και το όνομα του Κεσερού, του Ρουμάνου επιθετικού της Ανζί, λέγοντας πως έχει συμφωνήσει επίσης με την Μπαστιά, για τον οποίο φημολογήθηκε πως ενδιαφέρονται και οι Νταμπλούχοι Ελλάδας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου