ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ραζνάτοβιτς: "Δεν θα γίνει τίποτα αν δεν μιλήσω με τον Ολυμπιακό"

Ραζνάτοβιτς: "Δεν θα γίνει τίποτα αν δεν μιλήσω με τον Ολυμπιακό"

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω Twitter διέψευσε κατηγορηματικά τα ισπανικά σενάρια που τον ήθελαν να μιλάει με την Μπαρτσελόνα για τον Βασίλη Σπανούλη. "Εάν δεν μιλήσω με τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να ψάξω τίποτα για τον Σπανούλη. Έχει καταντήσει τρελό όλο αυτό!", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος ατζέντης.
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ξαναχτύπησε μέσω Twitter και τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στον ισπανικό Τύπο και ήθελαν τον Σέρβο ατζέντη να διαπραγματεύεται με την Μπαρτσελόνα για τον Βασίλη Σπανούλη!
"Προς όλο τον ισπανικό Τύπο. Ναι, είμαι στη Βαρκελώνη. Και το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν για τη… Μαντόνα και όλοι έλεγαν για τον Σπανούλη. Με κάνει να γελάω", τόνισε αρχικά μέσω Twitter ο Ραζνάτοβιτς και συνέχισε:

"Από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα επισκεφτώ οκτώ χώρες για να παρακολουθήσω τα playoffs, αλλά και πελάτες μου. Το ίδιο κάνω τα τελευταία 10 χρόνια".

Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος ο Σέρβος μάνατζερ, όταν υποστήριξε κατηγορηματικά πως αν πρώτα δεν μιλήσει με τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία να ψάξει κάτι άλλο για τον Βασίλη Σπανούλη:

"Και για τελευταία φορά. Πριν τελειώσουν τα ελληνικά playoffs και εάν δεν μιλήσω με τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να ψάξω τίποτα για τον Σπανούλη. Έχει καταντήσει τρελό όλο αυτό!"

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου