ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τα φετινά Summer Camps του Ολυμπιακού

Τα φετινά Summer Camps του Ολυμπιακού

Την Τετάρτη (22/5) το μεσημέρι (15:00) στο Ρέντη θα γίνει Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εφετινών Summer Camps του Ολυμπιακού. Θα είναι "παρών" ο Τεχνικός Σύμβουλος των Ακαδημιών, Γιώργος Αμανατίδης.
Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εφετινών Summer Camps του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22/5) το μεσημέρι (15:00) στο Ρέντη.
Ο καλοκαιρινός θεσμός των Summer Camps του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και φέτος. Μικρά παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών θα έχουν και αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά της μπάλας και, πρωτίστως, να το διασκεδάσουν με την καρδιά τους!

Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των Summer Camps του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2012-2013 θα γίνουν γνωστές στη Συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 22/05, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στις 15:00.

Σε αυτή το παρών αναμένεται να δώσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε. κ. Γιώργος Παύλου, ο τεχνικός Σύμβουλος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, κ. Γιώργος Αμανατίδης, καθώς και ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, οι οποίοι "μεγάλωσαν" ποδοσφαιρικά μέσα στις Σχολές της ομάδας.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου