ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Βέλκοβιτς :"Καμία επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για Γιοβάνοβιτς"

Βέλκοβιτς :"Καμία επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για Γιοβάνοβιτς"

To RedPlanet.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Ντέγιαν Βέλκοβιτς, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει ενδιαφέρον αλλά καμία επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του παρά το μπαράζ των βελγικών δημοσιευμάτων.
Η φημολογία σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς καλά κρατεί και στο Βέλγιο υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για πρόταση των ερυθρολεύκων στον Σέρβο άσο για διετές συμβόλαιο με οψιόν για ακόμη ένα!
Το RedPlanet.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ντέγιαν Βέλκοβιτς, σχετικά με το θέμα και αυτό που μάθαμε είναι πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες για τον Γιοβάνοβιτς αλλά καμία επίσημη πρόταση.

"Δεν ξέρω τι γράφουν οι Βέλγοι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη πρόταση για τον πελάτη μου. Είναι κάτι που σας λέω μετά βεβαιότητας. Ενδιαφέρον υπάρχει από την ελληνική ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Ο Γιοβάνοβιτς έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με την Άντερλεχτ τις δύο τελευταίες σεζόν και ο Μίλαν έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα. Υπάρχουν προτάσεις από την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Ρωσία, ενώ και η Άντερλεχτ επιθυμεί να τον κρατήσει.

Αν θα μας ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού; Σαφώς. Ο Μίλαν είναι ελεύθερος και θα τον ενδιέφερε η προοπτική κάθε σπουδαίου κλαμπ. Αλλά επαναλαμβάνω πως πέραν από ένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό", ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Βέλκοβιτς στον "Κόκκινο Πλανήτη" σχετικά με τις φήμες που μπλέκουν τον πελάτη του με τους Πειραιώτες.

Το βελγικό δημοσίευμα που πυροδότησε την φημολογία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας "sportmagazine.levif.be", ο Ολυμπιακός έχει ήδη πλησιάσει τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς προσφέροντας του διετές συμβόλαιο (με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο) προκειμένου να τον δελεάσει να μετακομίσει στον Πειραιά.

"Την περασμένη εβδομάδα ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε με τον Χέρμαν Φαν Χόλσμπικ και έκανε γνωστή την πρόθεση του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άντερλεχτ. Σε αυτό το σημείο τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στην πρόταση των "μωβ": ένας χρόνος συμβόλαιο με τους υπάρχοντες όρους (1.6 εκ. ευρώ). Ο Γιόβα προτιμούσε διετές, κάτι πολύ δεσμευτικό για την Άντερλεχτ.

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε στον παίκτη διετές συμβόλαιο με οψιόν για ακόμη μια σεζόν και ένα εισιτήριο για το Champions League. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αθλητικός σύμβουλος του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη (σ.σ. προφανώς οι Βέλγοι δεν πήραν χαμπάρι πως ο Σέρβος αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους), ξέρει τον Γιόβα πολύ καλά. Ο Φαν Χόλσμπικ αμέσως επικοινώνησε με τον ατζέντη του "Φιδιού", Ντέγιαν Βέλκοβιτς και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον τεχνικό του συλλόγου, Τζον βαν ντεν Μπρομ, δίνοντάς του εντολή να επισκεφτεί τον παίκτη στο σπίτι του στο Βατερλό, ώστε να κάνει επίκληση στο συναίσθημα.

Είναι γνωστό ότι ο Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να αγοράσει σπίτι στο Βέλγιο, ενώ η σύζυγός του λατρεύει τις Βρυξέλλες. Παρ' όλα αυτά, ο 32χρονος Σέρβος ήταν αμετάπειστος και το μόνο που κατάφερε ο Βαν ντεν Μπρομ ήταν να τον ενημερώσει ότι πάντοτε η Άντερλεχτ θα είναι "σπίτι" του", είναι τα όσα υποστηρίζουν οι Βέλγοι σε δημοσιεύματα της Τρίτης (21/5).

Όπως όμως ενημερωθήκατε πρώτοι και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το RedPlanet.gr, δεν υφίσταται καμία επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού προς τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, όπως μας αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη, Ντέγιαν Βέλκοβιτς.


/www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου