ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αμπντούν: «Χρωστάω πολλά στον πρόεδρο και τον Τζεμπούρ»

Αμπντούν: «Χρωστάω πολλά στον πρόεδρο και τον Τζεμπούρ»

21/05/2013
 Τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ραφίκ Τζεμπούρ για τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους στην θητεία του στον Ολυμπιακό ευχαρίστησε ο Τζαμέλ Αμπντούν για την ανάδειξή του MVP του εφετινού πρωταθλήματος.

Αμπντούν: «Χρωστάω πολλά στον πρόεδρο και τον Τζεμπούρ»
Ο Τζαμέλ Αμπντούν με 50% αναδείχθηκε καλύτερος και πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2013 στα εφετινά βραβεία.

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Περισσότερο τον πρόεδρο και τον προπονητή γιατί μου δίνει την ευκαιρία να παίζω στην ομάδα. Προτιμώ την πάσα αλλά το σημαντικό είναι να σκοράρεις. Σημαντικό για έναν παίκτη γραμμής να μπορεί να σκοράρει. Προσπαθώ να γίνω περισσότερο σκόρερ», τόνισε για τον βραβείο που κέρδισε ο Αλγερινός άσος και συνέχισε…

«Το θέμα είναι να παίρνεις τίτλους. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και με έναν πρόεδρο που αγαπά την ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε φτάσει σερί σεζόν πολύ κοντά στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι να δώσουμε την χαρά αυτή στο πρόεδρό μας και τους οπαδούς».

«Είναι αδελφός μου ο Τζεμπούρ. Εάν δεν ήταν αυτός δεν θα έπαιζα στον Ολυμπιακό. Το μισό βραβείο του ανήκει», τόνισε ο Αμπντούν πλέκοντας το εγκώμιο του συμπαίκτη του και τέλος αναφέρθηκε στους στόχους τους για το μέλλον…

«δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι. Βρήκα κάτι σταθερό στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ζω σε μια πολύ ωραία πόλη και θέλω να μείνω εδώ στον Ολυμπιακό. Χρωστάω πολλά στον πρόεδρο. Με στηρίζει από την αρχή. Ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά με στήριξε».

Η ψηφοφορία:

Αμπντούν 50%
Παπαδόπουλος 27,83%
Ίλιτς 6,42%
Μάνταλος 5,16%
Τάτος 5,04%
Σαλπίγγίδης 3,15%
Ραγιος 2,39%


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου