ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Πρόταση από Ελλάδα για Λουίς Φαμπιάνο»

«Πρόταση από Ελλάδα για Λουίς Φαμπιάνο»

25/05/2013
 Πρόταση για τον Λουίς Φαμπιάνο φέρεται να κατέθεσε ελληνική ομάδα και το μυαλό όλων πηγαίνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί πριν από δύο χρόνια για τον Βραζιλιάνο φορ.

«Πρόταση από Ελλάδα για Λουίς Φαμπιάνο»
Στη διάψευση των ηχηρών ονομάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού χθες το απόγευμα, όμως το βράδυ οι Βραζιλιάνοι έγραφαν πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα υποστήριζε πως ο μάνατζερ του 32χρονου επιθετικού μετέφερε δύο προτάσεις στη Σάο Πάουλο. Η μία ήταν από την Τουρκία και έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ και η άλλη από την Ελλάδα και ήταν της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο βραζιλιάνικος σύλλογος αξιώνει 6 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος φορ είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» πριν από δύο χρόνια και οι μοναδικές ομάδες που θα μπορούσαν να κάνουν την υπέρβαση είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αν και τα χρήματα που αναφέρονται είναι πάρα πολλά.

Το θέμα, όμως, είναι ότι δεν υπάρχει απλώς ενδιαφέρον, αλλά ήδη έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον μάνατζερ του διεθνούς άσου. Τη φετινή σεζόν ο Λουίς Φαμπιάνο έχει παίξει σε 11 αγώνες (6 Copa Libertadores και 5 Copa Sudamericana), έχοντας πετύχει 6 γκολ (5 και 1 αντίστοιχα) και μετράει μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε

1998/2000 Πόντε Πρέτα (12 συμμ. – 3 γκολ)
2000/02 Ρεν (11 συμμ. – 0 γκολ)
2001 Σάο Πάουλο (δανεικός, 22 συμμ. – 9 γκολ)
2002/04 Σαο Πάουλο (65 συμμ. – 52 γκολ)
2004/05 Πόρτο (22 συμμ. – 3 γκολ)
2005/11 Σεβίλλη (149 συμμ. – 72 γκολ)
2011/- Σάο Πάουλο (32 συμμ. – 23 γκολ)

Γράφουν ξανά για Οτσόα

Στο προσκήνιο επανέφεραν οι Γάλλοι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γκιγέρμο Οτσόα.

Συγκεκριμένα, υποστήριζαν ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Μεξικανός τερματοφύλακας από την Αζαξιό και αυτή τη στιγμή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ και ο Ολυμπιακός. Ο 27χρονος έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή.

Εν αναμονή του Μαρινάκη

Με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μίτσελ από το Λονδίνο, όπου σήμερα θα γίνει ο τελικός του Champions League, αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στον Ολυμπιακού.

Όλοι περιμένουν τις αποφάσεις του ισχυρού άνδρα του συλλόγου για το τεχνικό επιτελείο και την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου