ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Επιστρέφει ο Καλντέιρα!

Επιστρέφει ο Καλντέιρα!

Μετά την επιστροφή του Κουρνέτα στον Ολυμπιακό, άλλος ένας ακόμη πρώην ερυθρόλευκος θα γυρίσει στο μεγάλο λιμάνι. Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τον Βραζιλιάνο ακραίο.
Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν βάλει τα δυνατά τους ώστε να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο φέτος την ανδρική ομάδα βόλεϊ των ερυθρολεύκων.
Πέρα τις ανανεώσεις παικτών που έχουν ήδη ολοκληρώσει και ύστερα από τον θρυλικό γυρισμό του Βασίλη Κουρνέτα στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου θα επαναφέρουν στο μεγάλο λιμάνι και τον Λεονάρντο Καλντέιρα, μετά από τρία χρόνια. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος ακραίος έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τους Πειραιώτες και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Λατινοαμερικανός βολεϊμπολίστας αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2009-2010, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας με τους ερυθρόλευκους, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Λεονάρντο Καλντέιρα στην χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό, αντιμετωπίζοντας τους Πειραιώτες στους τελικούς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου