ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Το Επίσημο Καμπ Ποδοσφαίρου "David Fuster"

Το Επίσημο Καμπ Ποδοσφαίρου "David Fuster"

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε το Επίσημο Καμπ Ποδοσφαίρου, "David Fuster". Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και ενημερωθείτε. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
To Eπίσημο Καμπ Ποδοσφαίρου “David Fuster”, το οποίο γνωστοποίησε επίσημα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δημιουργήθηκε με την πρόθεση να προωθήσει την φυσική δραστηριότητα, δραστηριότητες μέσω του παιχνιδιού και νοητικές ικανότητες αγοριών και κοριτσιών 6-14 ετών με την πραγματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων  που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Το Καμπ θα προσφέρει υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες  του, με σκοπό να περάσουν μια αξέχαστη εβδομάδα και με ένα στόχο θεμελιώδη: την εκπαίδευση μέσω του αθλητισμού. Έτσι, αξίες που πάντα συνόδευαν  τον David Fuster στην επαγγελματική του πορεία, τέτοιες όπως η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός προς τους άλλους και το καθαρό παιχνίδι, θα είναι παρούσες με το παραπάνω στα προγράμματα μας.

Προγράμματα τα οποία θα είναι γεμάτα από διασκέδαση και εκπαίδευση, χάρη στη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό γενικότερα και με το ποδόσφαιρο ειδικότερα και θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η κινητική ικανότητα των παιδιών.

Επιπλέον το Καμπ θα δώσει την ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία: να νιώσουν όπως ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (εβδομάδα σε ξενοδοχείο συγκέντρωσης, συζητήσεις με τον προπονητή, προπονήσεις σχεδιασμένες από επαγγελματίες,…).

Το άτομο που δίνει όνομα στο Καμπ μας, ο David Fuster, θα είναι  υπεύθυνος να συντονίζει ο ίδιος, συμμετέχοντας ενεργά, μαζί με τους υπόλοιπους επαγγελματίες, στον σχεδιασμό και ανάπτυξη των διάφορων δραστηριοτήτων του προγράμματος μας, πάντα και εφόσον η επαγγελματική του ατζέντα, του το επιτρέπει.

Εγκαταστάσεις

Το Επίσημο Καμπ Ποδοσφαίρου David Fuster θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Playa Oliva Beach&Sports (www.hotelplayaoliva.com) και στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Oliva στην πόλη της Βαλένθια. Οι ναυταθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν στην παραλία της Oliva, υπό την εποπτεία της Σχολής Ιστιοπλοΐας, Olivasurf.

Κάνε κλικ εδώ και μπες στην επίσημη ιστοσελίδα για το Επίσημο Καμπ του Φουστέρ:


 
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου