ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο Ιταλός Ριτσόλι στον τελικό του Champions League

Ο Ιταλός Ριτσόλι στον τελικό του Champions League

21/05/2013

Η Uefa επέλεξε τον Ιταλό Νικόλα Ριτσόλι για να διευθύνει τον "εμφύλιο" τελικό του Champions League το ερχόμενο Σάββατο (25/5) ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ.
Ο Νικόλα Ριτσόλι ορίστηκε ως διαιτητής του φετινού τελικού του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (25/5) στο Γουέμπλεϊ.
Ο 41χρονος Ιταλός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρενάτο Φαβεράνι και Αντρέα Στεφάνι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα. Επιπρόσθετοι βοηθοί ορίστηκαν οι Ιταλοί Τζανλούκα Ρόκι και Πάολο Ταλιαβέντο.
Ο Ριτσόλι είναι διεθνής από το 2007. Τρία χρόνια αργότερα ορίστηκε στον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Φούλαμ, με την ισπανική ομάδα να επικρατεί με 2-1 στην παράταση.
Σφύριξε 3 ματς στο Euro 2012 (Γαλλία-Αγγλία, Πορτογαλία-Ολλανδία, Ισπανία-Γαλλία), ενώ συνολικά έχει διευθύνει 26 αγώνες του Champions League με τελευταίο τον αγώνα Μάλαγα-Πόρτο στη φάση των ''16''.
Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, έχει σφυρίξει τους αγώνες Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-1, Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 5-1 και Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός 2-0.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου