ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Άτυπη… ρεβάνς στο Καραϊσκάκη

Άτυπη… ρεβάνς στο Καραϊσκάκη

21/05/2013

Άτυπη… ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Οι βετεράνοι του Θρύλου θα παίξουν την Τρίτη φιλικό με τους εργαζομένους στην ομάδα, αλλά και τον …επαναληπτικό με τους «ερυθρόλευκους» ρεπόρτερ!
Ο υπ’ αριθμόν 608 αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα είναι διπλός, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα χωριστεί σε… δύο σκέλη! Οι παλαίμαχοι άσοι της ομάδας μας, θα αντιμετωπίσουν σημερα  σε φιλικό αγώνα τους εργαζομένους στον Ολυμπιακό, ενώ λίγο αργότερα θα αντιμετωπίσουν ξανά τους «ερυθρόλευκους» ρεπόρτερ, σε μία άτυπη… ρεβάνς, μετά την πρώτη αναμέτρηση τον περασμένο Δεκέμβριο!
Τότε, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού είχαν πετύχει ευρεία νίκη (8-1) και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά απέναντί στους ανθρώπους που καταγράφουν την ιστορία του Θρύλου, σε έναν αγώνα ρεβάνς. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, νωρίτερα, όμως, στις 17:30, οι αστέρες της παλαιότερης και πιο σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού θα παίξουν φιλικό με τα στελέχη και τους εργαζομένους στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα θα τους τιμήσουν, θέλοντας να αναδείξουν το έργο τους για την αγαπημένη μας ομάδα!
Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν με πάσα επισημότητα και το παρών στο θρυλικό γήπεδο του Ολυμπιακού θα δώσουν όλα τα μεγάλα ονόματα των Βετεράνων του μεγαλύτερου συλλόγου στην χώρα. Μία κίνηση, αν μη τι άλλο, πρωτοποριακή, αφού πουθενά αλλού δεν έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου