ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ειδικό σπρέι για τα φάουλ στο Μουντιάλ!

Ειδικό σπρέι για τα φάουλ στο Μουντιάλ!

Με επίσημη ανακοίνωση της η FIFA καθιέρωσε για το Μουντιάλ τη χρήση ειδικού σπρέι με σκοπό τη σωστή τοποθέτηση του τείχους.
Εδώ και κάποια χρόνια στη Λατινική Αμερική οι διαιτητές χρησιμοποιούν ειδικό σπρέι για τις στημένες φάσεις και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, το σπρέι αυτό θα χρησιμοποιηθεί από τους διαιτητές και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Οι διαιτητές θα ορίζουν πλέον με ακρίβεια την τοποθέτηση του τείχους στις στημένες φάσεις όταν αυτή απαιτείται με το νέο σπρέι Βραζιλιάνικης και Αργεντίνικης καταγωγής.
Πρόκειται για ένα σπρέι λευκού χρώματος και 100% οικολογικού το οποίο εξαφανίζεται σε διάστημα ενός λεπτού από την τοποθέτηση του χωρίς να βλάπτει το χορτάρι του γηπέδου.
"Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή λύση. Κάποιοι λένε ότι παίρνει πολύ ώρα η διαδικασία και αυτό με έβαλε σε σκέψεις, αλλά οι διαιτητές που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το σπρέι είναι ικανοποιημένοι πλήρως" δήλωσε σχετικά ο Μπλάτερ.
Το ίδιο σπρέι χρησιμοποιείται και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του Μαρόκο και ο πρόεδρος της FIFA επεσήμανε: "Ο εκπρόσωπος της Μπάγερν Μονάχου μου είπε ότι εδώ μπορεί η ομάδα του να εκτελεί φάουλ με το τείχος στα εννέα μέτρα όπως πρέπει, ενώ στη Γερμανία μόλις στα… πέντε. Είναι μια καινοτομία που θα αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία"


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου