ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Οι δηλωσεις μετα την κληρωση (video)

Οι δηλωσεις μετα την κληρωση (video)

17/12/2013

«Μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο»

Διαβάστε το σχόλιο του προπονητή μας, κ. Μίτσελ και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο OlympiacosTV για την κλήρωση του UEFA Champions League.
Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση του UEFA Champions League που έφερε στον δρόμο του Ολυμπιακού τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο προπονητής μας, κ.Μίτσελ, στην κάμερα του OlympiacosTV.

Αρχικά, είπε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτή την κλήρωση, δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο, για τον κόσμο μας, για την ομάδα μας και γενικότερα για τον κόσμο του Πειραιά».

Για τη σημασία της συνάντησης με μία τόσο σπουδαία ποδοσφαιρική ομάδα, σχολίασε:

«Όπως έχω πει, το να βρισκόμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ιστορική για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι που αξίζει σε όλους μας και κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να έχουμε προσδοκίες για να κάνουμε τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να τα κάνουμε».

Για τη στήριξη τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ενέργειες της UNICEF και το αν η συνάντησή τους είναι αφορμή για να προωθηθεί περισσότερο αυτό το έργο, τόνισε:

«Είναι μία ευκαιρία από αθλητικής άποψης, όσο και από κοινωνικής άποψης. Δεν είμαστε μόνο μία ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά είμαστε κι ένας κοινωνικός σύλλογος που επηρεάζει όλο τον κόσμο και σε αυτή την περίπτωση πολύ περισσότερο τα παιδιά».
Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, δήλωσε στο OlympiacosTV:

«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, άλλωστε μιλάμε για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε εμείς είναι μια τεράστια επιτυχία. Θέλουμε να το απολαύσουμε από εδώ και πέρα, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες. Βλέπουμε συνεχώς την ομάδα να βελτιώνεται.

Είναι δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά και πρόκληση για εμάς όλους. Θα δουλέψουμε όλον αυτόν τον καιρό να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Αναφορικά με τον κοινό αγώνα των δύο ομάδων για τη UNICEF, τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός και η πρωτοβουλία που έχει πάρει η διοίκηση του Ολυμπιακού για τη UNICEF. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι είναι μία ευκαιρία να το αναδείξουμε ακόμα περισσότερο και να το βγάλουμε προς τα έξω στον κόσμο κι ελπίζω και στο μέλλον να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες τον δρόμο αυτό».
Δειτε το βιντεο με τις δηλωσεις τους 


Κριστιάν Καρεμπέ:«Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στο περιθώριο της κλήρωσης των «16» του UEFA Champions League.
Το σχόλιό του για την κλήρωση της φάσης των 16 του UEFA Champions League που έφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον δρόμο του Ολυμπιακού έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ.
Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης της ομάδας μας, είπε αρχικά:
«Είναι μία κλήρωση βατή, δεδομένων των ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ήδη ευχαριστημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία μας. Θα είμαστε, όπως και να`χει, έτοιμοι, καθώς παίζουμε πρώτα εντός έδρας και στη συνέχεια εκτός.
Εμείς θα δώσουμε τα πάντα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε στην έδρα μας. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα μας δώσουν αυτή την ενέργεια που χρειάζεται κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που αξίζει τον σεβασμό μας, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Όσον αφορά τις αδυναμίες που παρουσιάζει φέτος η ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες, σχολίασε:
«Στο τελευταίο ματς κέρδισε με ένα ευρύ σκορ και η αυτοπεποίθηση επέστρεψε. Σίγουρα θα θέλει να διατηρήσει αυτό το πνεύμα, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε και γιατί όχι, μετά θα μπορούμε να περιμένουμε την έκπληξη».
Αναφορικά με το γεγονός ότι θα «συγκρουστούν» δύο δεινοί σκόρερ, όπως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και ο Κώστας Μήτρογλου, σχολίασε για τον άσο της ομάδας μας:
«Μετά την φυγή του Τζιμπούρ έχει μείνει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που του βγάζουν τις μπαλιές και σίγουρα είναι το πρώτο "όπλο" της ομάδας μας. Είναι επιτυχημένος με την Εθνική της χώρας του και είναι επίσης και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τον Μήτρογλου κι ελπίζω ότι ο Κώστας θα είναι έτοιμος κόντρα στη Μάντσεστερ».
Τέλος, επανέλαβε: «Η ομάδα μας θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει και να ξεπεράσει αυτόν τον αντίπαλο».
 

Βρέντζος: «Έχουμε φιλοδοξίες»

Στις φιλοδοξίες που έχει ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στο Champions Laegue στάθηκε ο Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στο Novasports μετά την κλήρωση των Πειραιωτών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βρέντζος: «Έχουμε φιλοδοξίες»
Την αισιοδοξία πως ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει περαιτέρω στο Champions League εξέφρασε ο Γιάννης Βρέντζος. «Η κλήρωση μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να έχουμε φιλοδοξίες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ στο Novasports

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Είναι σημαντικό πως η κλήρωση μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να έχουμε φιλοδοξίες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις ελπίζουμε να πετύχουμε κάτι θετικό».

Για το πώς περιμένει να είναι η ομάδα τον Φεβρουάριο

«Βλέπουμε μέρα με τη μέρα πως η ομάδα βελτιώνεται. Αν συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, τον Φεβρουάριο θα είμαστε καλύτεροι. Είναι μία νέα ομάδα που χτίζουμε εμπειρίες και η ομάδα θα βγει κερδισμένοι από αυτά τα ματς». 

Κώστας Μανωλάς:«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προκάλεσε δέος στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έθεσε σαν στόχο την πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Champions League.

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»
Με σεβασμό αλλά χωρίς καθόλου φόβο αντιμετωπίζει την κλήρωση που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League ο Κώστας Μανωλάς, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόσα μεγάλα ονόματα και παίκτες μεγάλης κλάσης, όπως ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι, είναι μεγάλη πρόκληση. Θέλω κι εγώ προσωπικά να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κάθε παίκτης έχει εγωισμό και θέλει να αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις τους μεγάλους παίκτες της Γιουνάιτεντ», τόνισε ο αμυντικός των Πειραιωτών.

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας. Το πιο σημαντικό είναι να μην δεχτούμε εδώ γκολ και να πάμε στο Μάντσεστερ να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Θα προτιμούσα να παίζαμε το πρώτο ματς έξω, αλλά πιστεύω πως το Καραϊσκάκη θα μας δώσει ώθηση και όπως παίξαμε καλά σε όλα τα ματς εντός έδρας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμη και τη νίκη, στο πρώτο παιχνίδι», ανέφερε.

Δημήτρης Σιόβας: "Να είμαστε προσγειωμένοι"

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, μην ακούμε αυτά που λένε ότι η Μάντσεστερ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα πάμε να παίξουμε και τα δύο ματς έτσι όπως ξέρουμε. Θα δείξουμε ότι έχουμε μια δυνατή έδρα, ότι είμαστε κι εμείς δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες και στο τέλος εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε", τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Σιόβας.

Για το αν ανυπομονεί για τις μονομαχίες με παίκτες όπως οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι: "Σίγουρα είναι μια πρόκληση αυτά τα ματς. Κι αυτοί είναι παίκτες παγκοσμίου κλάσης, οπότε σίγουρα περιμένω κι εγώ να αντιμετωπίσω αυτούς τους παίκτες".


  Ρομπέρτο Χιμένεθ: "Να παλέψουμε για τις δικές μας ευκαιρίες"

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό, πιστεύουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος προκριματικός. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση, έχει κερδίσει τίτλους σε αυτή τη διοργάνωση, εμείς, όμως, θα μαζέψουμε τα "όπλα" μας, θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για τις δικές μας ευκαιρίες", είπε αρχικά ο Ρομπέρτο Χιμένεθ.


  Για το αν νιώθει το βάρος της υπεράσπισης της εστίας της ομάδας σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, ο Ισπανός τερματοφύλακας απάντησε: "Νιώθω πανέτοιμος γι' αυτόν τον προκριματικό. Η αλήθεια είναι πως ζω πολύ καλές στιγμές στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή και νιώθω έτοιμος για να αντιμετωπίσω αυτή την καινούργια πρόκληση, όμως πιστεύω ότι το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η ενότητα. Έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες σε όλες μας τις γραμμές και είναι η ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να πετύχουμε κάτι καλό".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

Ανυπομονεί για τα ματς με τον Ολυμπιακό ο Ρούνεϊ

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό ήρθε από τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ανυπομονεί για τα ματς με τον Ολυμπιακό ο Ρούνεϊ
Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού η κλήρωση για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα από τα μεγάλα αστέρια των πρωταθλητών Αγγλίας, ο Γουέιν Ρούνεϊ, έκανε το πρώτο σχόλιο μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Μόλις άκουσα τα νέα για την κλήρωση που μας έφερε κόντρα στον Ολυμπιακό στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε παιχνίδι είναι δυνατό σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, αλλά ανυπομονώ να παίξουμε» τόνισε ο άγγλος επιθετικός που κατέληξε λέγοντας ότι η ομάδα του επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τη Στόουκ.

Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μάντστεστερ Γιουνάιντεντ ορίστηκαν για τις 25 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη και τις 19 Μαρτίου στο Όλντ Τράφορντ.

Φέρντιναντ: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στους 16"

Μέσω του αγαπημένου του τρόπου επικοινωνίας, το twitter, ο Ρίο Φέρντιναντ σχολίασε την κλήρωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό.
Ικανοποιημένος από την κλήρωση με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρίο Φέρντιναντ (σ.σ. "θα μπορούσε να ήταν χειρότερα", σχολίασε), τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην συγκεκριμένη φάση του Champions League.
"Είστε ευχαριστημένοι με την κλήρωση; Δεν υπάρχουν σε αυτή την φάση εύκολοι αγώνες. Αλλά θα μπορούσε να ήταν χειρότερα αν συγκρίνεις με ποιους κληρώθηκαν άλλες ομάδες", έγραψε στο twitter ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου