ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

 O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα
 
17/12/2013

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 16η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE

Η θερμοκρασία στην Αττική θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου - Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στον Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στον Νότιο Ευβοϊκό

Τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στη νοτιοανατολική Θεσσαλία και στην Κρήτη και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά των παραπάνω περιοχών αναμένουμε σήμερα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 15 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 2 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα ανατολικά, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι – βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στα κεντρικά και νοτιοδυτικά τμήματα 8 μποφόρ.

Γενική πρόγνωση

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, λίγα χιόνια στα ορεινά και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί και στον Πατραϊκό το πρωί σχεδόν θυελλώδεις.

Αττική

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στον Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στον Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.






















ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου