ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«Ερυθρόλευκη» υποδοχή στην Θεσσαλονίκη (video)

«Ερυθρόλευκη» υποδοχή στην Θεσσαλονίκη
(video)

15/12/2013

Η Σχολή του Ολυμπιακού μας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή και επιφύλαξε… θερμή υποδοχή!

Περισσότερα από 150 παιδιά από την Σχολή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα μας, κατά την παραμονή της εκεί, για το ματς με τον Άρη! Η υποδοχή ήταν θερμή, με τους μικρούς αθλητές να «πέφτουν» επάνω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο!
 
Ο Πάουλο Μασάντο, ο Ρομπέρτο, ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Τζόελ Κάμπελ, ο Λεάντρο Σαλίνο, ο αρχηγός Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Σιόβας και άλλοι «ερυθρόλευκοι» αστέρες έγιναν αντικείμενο «λατρείας» από τους μικρούς παίκτες της Σχολής του Θρύλου στη Θεσσαλονίκη! Έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, μοίρασαν αυτόγραφα και έδωσαν χαρά στα μικρά παιδιά, τα οποία... τρελάθηκαν από την σπουδαία αυτή έκπληξη!
Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος όταν… αποδεσμεύτηκε από τους μικρούς θαυμαστές του, είπε δύο λόγια στην κάμερα του Olympiacos TV. «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει εδώ. Είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο το ότι έχει παντού Σχολές ποδοσφαίρου. Ειδικά σε μία πόλη όπου υπάρχουν σημαντικοί αντίπαλοι, όπως ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης, ο Ολυμπιακός λάμπει με τη Σχολή Ποδοσφαίρου που έχει. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τα παιδιά κοντά μας», τόνισε χαρακτηριστικά!
Δειτε το βιντεο

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου