ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στο Αρακαζού η Εθνική

Στο Αρακαζού η Εθνική

20/12/2013

 
 Η απόφαση λήφθηκε τελικά και έτσι η βάση της Εθνικής το προσεχές καλοκαίρι, στο Μουντιάλ θα είναι το Αρακαζού, το οποίο βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της Βραζιλίας.

Στο Αρακαζού η Εθνική
Ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του κατέληξαν στο Αρακαζού, λαμβάνοντας υπόψη τις αποστάσεις με τις τρεις πόλεις που θα ταξιδέψει η «γαλανόλευκη» για να αντιμετωπίσει κατά σειρά, την Κολομβία, την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το Αρακαζού απέχει 1.219 χλμ από το Μπέλο Οριζόντε (πρεμιέρα με Κολομβία), 607 χλμ από το Νατάλ (δεύτερη αγωνιστική με Ιαπωνία) και 824 χλμ από τη Φορταλέζα (τρίτο ματς με Ακτή Ελεφαντοστού).

Να σημειωθεί ότι μέλος του τεχνικού τιμ θα ταξιδέψει στη Βραζιλία μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων για να επιθεωρήσει το προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο στο Αρακαζού. Η περίπτωση της Ατιμπάιας, 70 χλμ από το Σάο Πάολο δεν προχώρησε διότι οι αποστάσεις ήταν πολύ μεγάλες στους τρεις προορισμούς.

Ποιο είναι το Αρακαζού

Το Αρακαζού είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας του Σεργκίπε και ο πληθυσμός του φτάνει περίπου τους 600.000 κατοίκους. Δημιουργήθηκε το 1855 και βρίσκεται βορειοανατολικά της Βραζιλίας. Είναι το σημαντικότερο εκπαιδευτικό κέντρο της χώρας. Πρόκειται για μία παραθαλάσσια και τουριστική περιοχή στην πλευρά του Ατλαντικού με τροπικό κλίμα. Τον μήνα Ιούνιο που θα εγκατασταθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Αρακαζού, η μέση ημερήσια θερμοκρασία θα είναι 26 βαθμοί Κελσίου και γενικά θα έχει ζεστό και υγρό κλίμα.

Αρέσει ο Κλωναρίδης

Στα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί την πορεία των διεθνών στα πρωταθλήματα και περιμένει να τους έχει όλους διαθέσιμους στο φιλικό του Μαρτίου με την Κορέα ή την Γκάνα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει, είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Βέβαια, ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού πρέπει να εξασφαλίσει το ελληνικό διαβατήριο για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να έχει αγωνιστεί μία φορά με την U-20 του Βελγίου, αλλά δεν κρύβει τη διάθεσή του να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και να διεκδικήσει μελλοντικά μία θέση στο ρόστερ της «γαλανόλευκης».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου